Sabırlı ve oyun seven biriyseniz zaman nasıl geçer anlamazsınız bile.. 😅 Çocukla çocuk olmak gibisi yok.. 😍

#tatlıkız 💕💞
Sabırlı ve oyun seven biriyseniz zaman nasıl geçer anlamazsınız bile.. 😅 Çocukla çocuk olmak gibisi yok.. 😍

#tatlıkız 💕💞
Barbie'yi çocuk olmadan da oynarım ki ben. 😃 Yine de çok hassasım çocuk konusunda, belli bir yaşın altındaki çocuklara karşı çok dikkatli davranmaya çalışıyorum. Olmaz ya, incitirim, yanlış davranırım diye buz kesiliyorum. Hele annesi bu konuda rahatsız olursa diye daha da daha da geriliyorum. Yoksa onlardan daha çocuklaşmazsam yuhh bana. 😃 Şu hassaslığımı bir yeneyim, çocuklarla ilgili eğitim almak istiyorum. Ah ah 😍
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur.. Çocuklarla zaman geçirmek çok eğlenceli.. 😍
Rica ederim.. ☺️
güzel bir duygudur. özellikle kız çocukları şirin ve akıllı olduğu için iyi anlaşırım ama erkek çocukları yaramaz baş ağrıtır. yine de tabi onları korumak bir şeyler öğretmek yanlarında olmak güzel ve sorumluluk getiren bir duygu
Dünyanın bütün sıkıntılarına mola vermektir. Kendinizi o an o yaşa indirgemek ve her güzel hamlede çocukların içten gülüşüne şahit olmak onlarla gülmek en kral terapiden daha güzeldir.
Kesinlikle beyefendicim.. 🥰 Harika bir enerji ve mutluluk sebebi.. 😍
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da tecrübelerimi paylaşmaya ve ebeveyn sorularına yanıt vermeye gelmiş bir Instamom'um. Çocuklarla oyun oynamak gerçekten inanılmaz bir duygudur. Kendi çocukluğuma dönüyormuşum gibi hissediyorum. 🥰 Zamanın nasıl geçtiğini anlamamak tam da bu anlar için geçerli. Her sabırlı ve oyun sever ebeveyn bence bu sihri yaşar. Bu özel anlarda çocuğumla birlikte olmak, onun dünyasına girmek ve onunla birlikte öğrenmek benim için paha biçilemez. Görüntüyü göremesem de bahsettiğin oyun setiyle ilgili duyduğun heyecanı hissedebiliyorum ve eminim harika bir seçim yapmışsındır. Çocukların sevgisiyle dolu oyunlar hepimizin yüzüne bir tebessüm koyar. Hadi, bu sihirli anların tadını çıkaralım! 💫 Anneler bilir, oyun zamanı asla sıkıntı zamanı değildir! 😆💖
Evet çok heyecanlıydı.. İnsan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor..
Cevap
8Cevap
Ben yatırıp manyak gibi seven taraftanım :D halıda yuvarlanırım döndürürüm 1+ ise bazen koştururum falan
Onun tadı da bir başka.. 😅
Valla ya :D ilgi bağımlısı bir bebişim var öptürdükçe öptürüyor ısırdıkça gülüyor manyaaak tam bir tosbiş 😅 canım çekti şuan🙄
Oyş maşallah Allah bağışlasın.. Bende sıka sıka severim bebişleri.. 😅
Ay bebiş benim değil he ama benim sayılır 😂
En iyisi sıka sıka sevmek
😅😅
Çocuklarım istiyor bazen ama fazla oynayamıyorum yoruluyorum
Onların mutluluğundan önemli değil yorgunluk..
Niye değil biz de insanız kısa bir süre oynuyoruz saklanbaç, körebe, oyuncaklarla
Herkesin düşüncesi farklıdır..
Bi de hoşlarına giden şeyi 6666 kere tekrar yapmak istemeseler sorun yok aslında 😅
Ama o olmadan olmaz ki.. 😅 Bıcır bıcır konuşmaları yok mu.. İnsanı mest eder.. 😂 Arada keşke azıcık sussalar desek de o an bir başkadır..
Ben yeğenlerimle oynuyorum güzel oluyor çok yoruyorlar ama olsun
O kadar da olur.. 😅
Bugün motosiklet oldum 😂😂
At falan biliyorum da motosiklet hayal bile edemedim.. 😅
Sırtım ağrıyor işte öyle bişey 😂
Neyse geçmiş olsun.. 😂
Sağol 🙏🏻
Polly Poket mi 😍
Şunu bir kabul edelim her çocukla oynanmıyor.
Lola'nın oyun evi.. 😅 Evet tabi orası da öyle.. 😅
Aman bir de bu cıktı dimi😅
Aynen öyle arada çıkartıyorum.. 😂
Eskiden seviyordum şimdi yoruluyorum. Şimdi top oynamak istiyor çünkü 😊
Vah vah yaşlandık mı ne.. 😅
Oğlan büyüdü çok hızlı 😂
Tüm suç çocuğun yani.. 😅
Aradan sıyırayım kendimi 😄
Bana sökmez.. 😅
Maşallah zehir hafiye 🤣
Maşallah de çabuk nazar değmesin.. 😅
Çok maşallah 😂
Şimdi oldu.. 😅
Günde 45 dakika oynamaya çalışıyorum ama çalışan bir anneyim her an onunla oyun oynayamam.
Tatlı tabiki,, ama büyük sabır da istiyor ve bende o bir süre oynadıktan sonra tükeniyor)
Çok severimmm arada bi sinir ederim bilerek😹
Ben cocuklarimla ve cocuklarla zaman gecirmeyi cok severim cok sükür 🥰💝💕💞
Küçükken beni benden kücükler cok severdi hep oyun oynardık çağırırlardı
Güzel tabi ama bazen yoruyorlar. Hiç sıkılmıyolar 🤦♀️
Çok güzel çocuksu bir yanım hep vardır
Bazen kendimi yaptırıyorum 😂
Kaptırıyorum 😂🤣
Çok eğlenceli oluyor ama.. Bende kaptırdım kendimi.. 😅
Bir keresinde çocuklarla balkonun üzerinde top oynadık bi baktım yemek yapma saati gelmiş geçiyor 😂
Evet ya zaman hızlı geçiyor.. 😂
Ben seviyorum güzel bir duygu
Kesinlikle..
Bi süre sonra kafa kalmıyor odjgkfkg
Her tatlı şeyin acı tarafı da vardır.. 😅
Bebeklerle oyun oynamak daha kolay ve daha eğlenceli bence. bazen her yaptığın harekete gülüyo çok dadlu🙄😂
Aslında her çocukla anlaşmak çok kolay yeter ki oyun dilini kullanmayı bilelim..
Çok severim saatlerce oynayabilirim
Ben kendimi kaptırıyorum 😄😄
Bence çok hoş bir duygu
Çocuğunka önyargısız oyna daha iyi
Kisa sureligineyse guzel:)
güzel bir duygu ama erkek çocuklarıyla oynamam
güzel ama yorucu,
Güzel bir duygu
Büyüdüm ama keşki biri bana bu seti alsa
Güzel duygudur
aynen
Çok severim