Çocuk & Ebeveyn Çocuklarınızla oyun oynar mısınız? Adem_gun Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çocuklarınızın kişisel gelişimine oyun oynamak, katkı sağlar mi Evet Hayir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çocuklarınızla oyun oynar mısınız? Cevapla Çocuk Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çocuğum yok 0 0 Yorumla
Begüm_Çlk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Oynuyorum tabii ki de. Onun sayesinde tüm araba marka ve modellerini ezberledim. 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet oynarım.. Bir çocuğun mutlu olması için en güzel etken onlarla oyunlar oynamak.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuğum yok
Oynuyorum tabii ki de. Onun sayesinde tüm araba marka ve modellerini ezberledim.
Evet oynarım.. Bir çocuğun mutlu olması için en güzel etken onlarla oyunlar oynamak..
Yok çocuk ama oynarım seviyorum çocukları
oynarım