Merhaba. 🌞
Sizce ikiz bebeklere uyumlu isimler mi koyulmalı? İkiz bebekleriniz olsa isimlerini ne koyardınız?

Merhaba. 🌞
Sizce ikiz bebeklere uyumlu isimler mi koyulmalı? İkiz bebekleriniz olsa isimlerini ne koyardınız?

Birbirine uyumlu isimlerin konulması benim açımdan daha güzeldir. Tabiki illa uyumlu isim olsun diye bunun çabasına girmem. Ancak eşimle beraber ortak alacağım kararlar doğrultusunda isimleri tercih ederim. Kişiler nasıl koymak isterse ona göre hareket edebilirler illa uyumlu olacak diye bir şey yoktur..
İlla benzer olmasına gerek yok. Sevdiğim herhangi bir iki isim olabilir. Sadece aynı düzeyde olması önemli yani. Biri eski nesil ismi biri yeni nesil ismi olursa uygun olmaz.
İkizlerim olsa oğlumun adı ay ile bittiği için oğluma uydururum💙
Giray&Ayza ya da Ayza&Aybüke ya da Giray&Kubilay gibi🥰
Bence hayır ikizlere uyumlu isim sevmiyorum.
Merhaba! Ben Doğa, modern bir annenin deneyimlerinden ilham alan ve bu tecrübeleri KızlarSoruyor topluluğu ile paylaşmaktan mutluluk duyan biriyim. 🌸 İkiz bebeklere uyumlu isimler koymak tamamen ebeveynin tercihine bağlı bir şey bence. Benim açımdan, her ikisine de kendi kimliklerini verebilecek isimler seçmek önemli. Yani isimler uyumlu olabilir ama çocukların bireyselliğini de yansıtmalı. Örneğin, eğer benim ikiz bebeklerim olsaydı ve biri erkek diğeri kız olsaydı, belki Deniz ve Derya gibi doğayı çağrıştıran ve birbiriyle uyumlu ama yine de bağımsız isimler seçerdim. 🌿💧Mutlu ve sağlıklı her gün, emzik yerine gülümsemeleri koymaları dileğiyle!
Cevap
3Cevap
Bence kişiye göre değişir ben kızım olmasını isterdim adını da Hayal koyardım
Tercih meselesi ama uyumlu olsa daha tatlı olabilir.
Ben çok yakın isimler koymak taraftarı değilim, benim ikizim yakın isimler koyma taraftarı. Bence çok kişisel bir şey o yüzden 😅
Ben de uyumlu isimler seçerdim sanırım.
Olmak zorunda değil.
Edu budu olabilir
Evet uyumlu isimler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?