Kız+Kız, Erkek+Erkek, Kız+Erkek ismi olabilir. Ben 2 oğlum olsun isterdim; Asil & Gurur (Gurur kız olursa da konulabilir.) Evet ya siz ? İkizlere konulacak isimler, en güzel, en anlamlı isimler nelerdir?ikiz bebekler
İkiz bebekleriniz olacak olsa isimlerini ne koyardınız? İkizlere konulacak isimler nelerdir?
İkiz çocuklarım olsun çok isterim, gerçekten çok seviyorum ikiz bebekleri :) İkizlere konulacak isimler bence birbiri ile uyumlu olmalı ama çok da benzememeli. Mesela benim sevdiğim ve ikizlere konulacak isimler: Ali-Ayla Mesut-Meryem Emin-Elif Erhan-Eslem Ege-Ece Erman-Derman Asil-Aslı Adil-Ayda Burak-Burçin Daha aklıma gelen birçok isim var da benim en sevdiğim ikiz bebek isimleri böyle. Tabi ben erkek-kız olarak yazdım, birbirine benzer ikiz bebek isimleri de konulabilir. Karışmayacak ama birbirine yakın olan bebek isimleri tercih edilirse çok daha iyi olur.
Ceren-Zeynep-Cemre-Cansu-İrem-Duygu-Yağmur-Tuğçe-Tuğba-Elif-Pelin-Melisa-İlayda-Melek-Ceyda-Ezgi-Serap-Aslı-Selda... Erkek isimleri olarak da : Emre, Can, Deniz, Ege, Sinan, Emrullah, Engin, Muhammed, Zafer, İlker, Mustafa, Kenan, Emir, Yavuz.
Şayet ikiz bebeklerim olmssını istiyorum yani isim hiç düşünmedim ama böyle metehan gibi eski türkçeden ağır isimler düşünürdüm kızda olsa erkekte osla
Çok saçma. Gurur diye idim mi olur? Kartal gibi , Şahin gibi. Çocuk ileride küfreder be. Kızımın ismi Günce. Eğer erkek bir ikizi olsaydı kesinlikle Agâh koyardım.
Hayırlı uzun ömürleri olsun. Erkek Alp olsun. Kız Bengü olsun. Alp ismi gibi yüce, cesur, bilge, önder olsun. Bengü dünyada yaptıklarıyla ismi gibi ölümsüz olsun
0
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
çok teşekkür ederim Allah razı olsun isimler içinde sağolun :)
olunca bakarız ... inş.. hiç bişi gelmiyo şu an aklıma... ancak eşime ve anneme bırakırdım kız olurlarsa... erkek olurlarsa... biri ali diğeri ömer olurdu...
muhammed ve ali hasan ve hüseyin zeynep ve esma fatıma ve ayşe yavuz ve selim Ali ve Haydar Ömer ve Faruk :) şehide ve şüheda oğuz ve cengiz yıldırım ve bayezid :)
Cinsiyeti Sperm e bağlı kadın hep kıza hamile kalır ama ikiz olmasi daha çok kadının yumurtalarinin ne kadar catladigina bağlı kanka kendini çok yorma :D :D 😂 😂 😂
En İyi Cevaplar