Genetik rahatsız kardeşim öldüğü için üzülmedim. Günahı var mıdır bana?

Ben 20 yaşındayım. 16 yaşındayken genetik rahatsızlığı olan kardeşime hamileydi annem. Fakat doktorlar bunu söylediler. Yaşasa bile en fazla 1 2 sene yaşar. Aldırma kararı size bağlı demişlerdi. Annem sürekli aldıramam dese de ben ve babam istemedik. Çocuk doğduktan sonra öldüğünde bir de evlat acısı yaşamasın diye ve çocuk zaten genetik rahatsızlık yüzünden yaşadığı zaman da acı çekecek diye. Çocuk doğdu. Babam beni üniversiteye bile istediğim ile göndermedi. Kardeşinle annene yardımcı olacaksın diye. Çocuğun hastalığı tedavi olsun diye evi sattılar. Arabayı sattılar. Ve kardeşim 4 ay önce öldü. Hiç üzülmedim ve aileme de aşırı kızgınım. Bunun günahı var mıdır. Kardeşimi hiç. sevmedim. acıdan başka bir şey vermedi. Önlenebilir bir. şey olmasına rağmen. şu an annem sürekli bağırıp ağlıyor. Psikolojimiz altüst oldu. Diğer kardeşim travma yaşadı. O da küçük. Geçim derdi çekiyoruz ayrıca. Her şeyi sattığımız için. Diğer kardeşime de annelik ben yapıyorum. Annem anca bağırıp feryat edip duruyor. Annemden de nefret ediyorum babamdan da. Diğer kardeşim olmasa yatay geçiş yapacağım fakat onun ruh haline üzüldüğüm için kalıyorum. Günahı var mıdır.

Genetik rahatsız kardeşim öldüğü için üzülmedim. Günahı var mıdır bana?