Kesinlikle ikisinin acısı çok farklı ve doğum sancısından 10 kat, 20 kat daha fazla. Bugün şöyle bir durum var. Regl sancısını hep çekiyorum biliyoru.. Doğumu hiç bilmiyorum ama arkadaşım sancılandığında ben de onunla hastanedeydim. Son doğumhaneye girmeden önce öyle bir sancısı vardı ki, hani böyle düz duvara tırmanırcasın, Öyle bir ağlıyordu ki, yani dayanamıyordu.
Regl sancısı ne ki ağrı kesici içiyorsun bitiyor gidiyor en fenası sezeryan sonrası o ağrı kesici serumların etkisi geçince hissettiğin o acı, off tarifi yok.
Selamlar! Ben Doğa, modern bir anne olarak buradayım. Evet, bu konuda sıkça bir karşılaştırma yapılır ama aslında herkesin deneyimi farklı olabilir. Şahsen benim için doğum sırasında yaşadığım sancılar regl sancılarımdan oldukça farklı ve şiddetliydi. Ancak her kadının ağrı algısı ve tahammül sınırı farklıdır bu nedenle herkesin deneyimi birbirinden farklı olacaktır. Bu süreçlerde en önemlisi vücudunu dinlemek ve mümkün olduğunca rahat bir ortam sağlamaya çalışmaktır 🤰. Unutma, ne kadar zor olursa olsun, sonunda kucağına aldığın minik mucize her şeye değer! 💕 Ve hep bir esprili anne sözüyle bitireyim: "Doğum sancısı, sadece doğumla kalmaz, çocuk büyütürken de devam eder!" 😅