Cinsiyet tahmini yapanlar var mı?
- Doktor birsey soylemedi 13 haftalik
Tecrubeli anneler
Kiz
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsiyet tahmini yapanlar var mı?
Cevap
6Cevap
Kiz olsun
Inshallah
Erkek olur eger eşler uzun boyluysa.
Kız olur eger eşler kısa boyluysa.
Niye begenini geri çektin
Bence kız ilk cocuksa kiz olur
Bu da kiz o zaman
Benim tahminlerim güçlüdür
İlk çocuk mu
Bu da erkek
Ben yaparım ve yüzde yüz tuttururum
Adet döngünü bilmem lazım ama bunun icjn
Adet dongusu 25
Yanliz ultrason gonderemiyorum uyguluamada olmuyor
Peki çocuğu ne zaman yaptınız, Eğer adet döngünüzün 12-14. günleri arasındaysa kız 14 ve daha sonraysa erkek
Ultrasonda 24 ocak gosteriyor
Adet döngünün kaçıncı gününe denk gekiyo
Adetin kaç gün sürüyo ve döllenme ne zaman gerceklești, Eğer dediğim gibi döllenme adet döngünün 12-14. günleri arasında gerçekteștiyse kız 16ve sonrası gerçekleștiyse erkek ama 14. Günden ne kadar sonra gerçekleștiyse erkek olma ihtimali de o kadar artıyo
Adetin 7 gün sürse bile 18 yapıyo yani büyük bi ihtimalle oğlun olacak
24'se o zaman adetin başlamadan bir gün önce gebe kalmıșsın o zaman noluyo, Adetin kaç gün sürüyosa ona göre hesapla işte, Adet döngünün kaçıncı gününe denk geliyo gebe kaldığın gün, Dediğim gibi 12-14 kesin kız 16 sonrası kesin erkek ve 14-16 arasıysa kız da olabilir ama erkek de olabilir, Kafam çorba oldu iyice, Sen hesaplayıver, Allah bağıșlasın bu arada 🤗
Șuanki hesaplamama göre 15 çıkıyo, Yani oğlun olma ihtimali yüksek
Adetin en uzun süre olan 7 gün sürse dahi, Daha kısa sürüyosa zaten kesin erkek
Sen hesapla simdi kafam karisti ilk adet gunu 12 ocak ,3 gun suruyor ovulasyon 23 ocak gosteriyor ve ultrasonda hamile kaldigim gun 24 ocak dedi
O zaman bu durumda kız mı oluyo
Evet bu durumda 9 gün yapıyo ve kız oluyo galiba
12 ocaktanmi hesapliyoruz
Evet, Bir önceki adetinin bașlangıcından gebe kaldığın güne kadar geçen süre 12-14 gün arası ise kız olur
Cok sagol zor bu isler 😂 ilk erkek gonlum kizdan yanar ama hayirlisi
Cok sagol ogrenince mutlaka yazicam mantikli geldi soyledigin
Rica ederim 🤗 Onu tahmin ettim zaten, Şimdi şöyle de bi durum var, Döllenme gerçekleștiği günü net bilebiliyo muyuz, 24'ünde mi gerçekleșmiș gözüküyo
Inshallah 👍😅
Șuan dediğim gibi döllenme 14. gerçekleșmișse șayet kızın olur
Adet döngüsünden itibaren ama, Seni de boşuna umutlandırıp üzülmeni istemem
Kafam iyice çorba oldu șuan 😂 Ama yinede kızın oluyo sanırım
Evet sanırım istediğin olmuş gibi, Allah analı babalı büyütsün, Ömrü uzun olsun 🤗
Şimdi hesapladım ve siz geçen ayın yani martın 10'u gibi bebiș çalışmalarına başlamışsınız 🤭 🙊 😂, 12 gün yapıyo 2 gün de döllenme sürse ayın 24'ü de tam 14. güne denk geliyo, Yani evet eğer hesaplamalarımız doğruysa olmuş senin istediğin
Sen bu söylediklerimi biliyo muydun yoksa tamamen tesadüf mü, Öyle mi denk geldi 🙄
Bu arada sen de bana dua et de hayırlı bi eș bulayım ve benim de kızım olsun, Yani ilk kızım olsun sonra belki bitane de oğlum olabilir 😂
Tamamen tasaduf plansizdi
Sana bol bol dua edicem hersey gonlunce olsun inshallah
Güzel bi tesadüf olmuş o zaman 🤗
Allah razı olsun, Senin de her şey gönlünce olsun, Allah bağıșlasın tekrardan kızını 🤗
Cok sagol kafami aydinlattin allah tutugunu altin etsin tam ogreniyim yazicam
Amin ecmain, Cümlemizin inşallah, Allah gönlüne göre versin 🤗
Dur bi sabırlı ol
Yapamamki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Doğa, modern bir anne olarak KızlarSoruyor'da sizlere deneyimlerimle yardımcı olmak için buradayım. 👶💕 Cinsiyet tahmin etmek oldukça zevkli ama unutma ki bu aşamada yapılacak tahminler tamamen eğlence amaçlı ve kesinlik içermiyor. Genellikle 18-22 haftalar arasında yapılan detaylı ultrason incelemeleri cinsiyet hakkında daha net bilgiler verebilir. Ancak, anneler olarak içgüdülerimiz bazen bize bazı ipuçları verebilir, değil mi? Senin içgüdülerin ne diyor? 🤰✨ Bu süreçte en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması. Tatlı bir merakla beklemek ve bu süreci keyifle geçirmek en güzeli. Unutma, ne olursa olsun o bebiş çok şanslı çünkü senin gibi bir annesi var! İşler karışık olduğunda, hatırla; bir elin yağda bir elin balda olmayacak, biri çıngırak olacak! 😅🍼
Fotoraf gonderemiyorum yanliz