Çocuk & Ebeveyn Cinsiyet tahmini yapan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum 12 haftalık Ultrason fotoğrafına bakarak cinsiyet tahmini yapan anlayan var mı öyle bir şey duydum Güncellemeler+1 yıl Cnglc Güncellemeler+1 yıl Gnclllll Cinsiyet tahmini yapan var mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 12. haftada dış genital organ gelişmez o nedenle de ultrasonda görünmez. Doktor görse zaten söylerdi 0 0 Yorumla
Citirdak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Üzülerek söylüyorum erkek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl erkek nerden biliyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Neden üzülerek Yorumla Citirdak +1 yıl Erkek çocuk çok zor oluyor ya Yorumla Soran +1 yıl Ayn biraz zor Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Erkek veya kız olacak 0 2 Yorumla sayelingo +1 yıl Şaka mı? Yorumla Soran +1 yıl Şaka şaka aldanmayın Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkek gibi sanki 2 14 Yorumla SAblaK +1 yıl Hemşire olunca insan tahmin edebiliyor tabi :) Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yok be salladım Yorumla SAblaK +1 yıl ne salladın mı yok artık :D :D :D Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ben nereden bileyim kadın dogumcular bile zor anlıyor Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Pipisi var gibi abla ama yok gibi de ndjdjdb Yorumla SAblaK +1 yıl Hiç sorma her doktor da iyi değil, sırf ben o yüzden Anlara'ya geliyorum. Göz için Yorumla SAblaK +1 yıl @Kirginimcokk0 insanı gülmekten öldürüsün ha ya zaten 2 seçenek var ya erkek ya kız :D :D Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Erkek erkek Yorumla SAblaK +1 yıl @Kirginimcokk0 Emin misin Tuğba hanım hanımcık Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Değilim Yorumla SAblaK +1 yıl @Kirginimcokk0 Tamam Tuğba sın :) Yorumla SAblaK +1 yıl bu arada sinir oluyorsan söyle takılıyorum sadece Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hayir Yorumla SAblaK +1 yıl @Kirginimcokk0sana nasıl davranılsa veya ne dense moralin bozulur sinirlernirsin Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Öbür açıdan belli olur ama erkek bu bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek gibi duruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsunuz peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıfatı eşgali öyle gösteriyor ben böyle kafatası olan bir kız bebek görmedim Yorumla Soran +1 yıl İnşallah erkektir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maço bir yapısı var. Sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun mazallah sonradan dönen çok Allah korusun. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl erkek 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsunuz peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşuna ömrüm üniversitelerde geçmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona kız bakın artık. Tebrikler..🌺 Yorumla Soran +1 yıl Erkek mi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet dedim EVET Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani gelin adayı bulun dedim Yorumla Soran +1 yıl Ama nerden yani nasıl anladınız doktor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak doğum yapınca bana yaz. ya da hangi doktora gidince git Sonuç dediğim gibi. Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya çok istiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Bugün gittik doktor kız dedi Yorumla Soran +1 yıl %95 kız dedi doğru mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin. bak kesinleşince haberim olsun lütfen. ama ERKEK olacak Yorumla Soran +1 yıl Doktor neden kız dedi o zmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylerken tavrı nasıl dı mesela Yorumla Soran +1 yıl Offf bebeğim demişim soruda, bu ablamın bebeği yani tavrını bilmiyorum gitmedim ablamla Yorumla Soran +1 yıl 3 kızı var erkek çok istiyor artık çocuk yapmamak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona söyle yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bu işin ehli burada ve dediğim %100 kesin karardır "ERKEK","male" Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ERKEK yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resmin yorumunu da sildim Yorumla Soran +1 yıl Neyden mezunsunuz? Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkür ederiz 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada anlatamam. sadece üniversite mezunuyum Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Unicorn veya uzaylı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek hayırlı olsun. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsunuz peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçimden geldi. Genelde aileyi az izleyince tahminde bulunuyorum. Hatta evlilikleri zamanında. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani burada sadece içimden geldi, normalde tanısam hemen cevap vermezdim. Yorumla Soran +1 yıl Erkek yani Yorumla Heyranxanim 1 yıl Selam bana baka bilirmisiznSon adet gunum Ağustos 25i Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız. Çok net 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nerden net Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzellik tanrıçası gibi duruyor. Erkek demeye çalışıyorum ama dilim ikidebir kız diyor Yorumla Soran +1 yıl İnşallah erkektir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek mi istiyon☺️ hayırlısı ya Yorumla Soran +1 yıl Evet erkek istiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktor kız demiş galiba 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi ve 6. Hissimi doğruluyorum😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
12. haftada dış genital organ gelişmez o nedenle de ultrasonda görünmez. Doktor görse zaten söylerdi
Üzülerek söylüyorum erkek
Nasıl erkek nerden biliyorsunuz
Neden üzülerek
Erkek çocuk çok zor oluyor ya
Ayn biraz zor
Erkek veya kız olacak
Şaka mı?
Şaka şaka aldanmayın
Erkek gibi sanki
Hemşire olunca insan tahmin edebiliyor tabi :)
Yok be salladım
ne salladın mı yok artık :D :D :D
Ben nereden bileyim kadın dogumcular bile zor anlıyor
Pipisi var gibi abla ama yok gibi de ndjdjdb
Hiç sorma her doktor da iyi değil, sırf ben o yüzden Anlara'ya geliyorum. Göz için
@Kirginimcokk0 insanı gülmekten öldürüsün ha ya zaten 2 seçenek var ya erkek ya kız :D :D
Erkek erkek
@Kirginimcokk0 Emin misin Tuğba hanım hanımcık
Değilim
@Kirginimcokk0 Tamam Tuğba sın :)
bu arada sinir oluyorsan söyle takılıyorum sadece
Hayir
@Kirginimcokk0
sana nasıl davranılsa veya ne dense moralin bozulur sinirlernirsin
Öbür açıdan belli olur ama erkek bu bence
Doktorunuz söylemedi mi
Erkek gibi duruyor
Nerden biliyorsunuz peki?
Sıfatı eşgali öyle gösteriyor ben böyle kafatası olan bir kız bebek görmedim
İnşallah erkektir
Maço bir yapısı var. Sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun mazallah sonradan dönen çok Allah korusun.
erkek
Boşuna ömrüm üniversitelerde geçmedi
Ona kız bakın artık. Tebrikler..🌺
Erkek mi yani
Evet dedim EVET
Yani gelin adayı bulun dedim
Ama nerden yani nasıl anladınız doktor musunuz
Bak doğum yapınca bana yaz. ya da hangi doktora gidince git Sonuç dediğim gibi.
İnşallah ya çok istiyoruz
Bugün gittik doktor kız dedi
%95 kız dedi doğru mu
Sen bilirsin. bak kesinleşince haberim olsun lütfen. ama ERKEK olacak
Doktor neden kız dedi o zmn
Söylerken tavrı nasıl dı mesela
Offf bebeğim demişim soruda, bu ablamın bebeği yani tavrını bilmiyorum gitmedim ablamla
3 kızı var erkek çok istiyor artık çocuk yapmamak için
Ona söyle yaz bana
Tm
Bak bu işin ehli burada ve dediğim %100 kesin karardır "ERKEK","male"
Dediğim gibi
ERKEK yani
Resmin yorumunu da sildim
Neyden mezunsunuz?
tamam teşekkür ederiz 😊
Burada anlatamam. sadece üniversite mezunuyum
Unicorn veya uzaylı
Komik
Kiz hayirlisi olsun
Kız.
Erkek hayırlı olsun.
İçimden geldi. Genelde aileyi az izleyince tahminde bulunuyorum. Hatta evlilikleri zamanında.
Yani burada sadece içimden geldi, normalde tanısam hemen cevap vermezdim.
Erkek yani
Selam bana baka bilirmisizn
Son adet gunum Ağustos 25i
Kız. Çok net
Nerden net
Güzellik tanrıçası gibi duruyor. Erkek demeye çalışıyorum ama dilim ikidebir kız diyor
İnşallah erkektir
Erkek mi istiyon☺️ hayırlısı ya
Evet erkek istiyoruz
Doktor kız demiş galiba 😅
Kendimi ve 6. Hissimi doğruluyorum😂