Çocuk & Ebeveyn Çocuk doğurmaktan korkuyorum bu yüzden çocuğum olsun istemiyorum normal mi ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ay çok korkunç Çocuk doğurmaktan korkuyorum bu yüzden çocuğum olsun istemiyorum normal mi ne yapmalıyım? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sensedim000 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Belki de sandığın kadar zor bir durum değildir, ama evlisin diye de çocuk yapmak zorunda değilsin yani korkma 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet istemiyorum zaten kedimiz var o yeter 😅 Yorumla sensedim000 +1 yıl Tabiki öyle kedi yeter hem çocuk çok ciddi bir sorumluluk, erkek her zaman çocuk ister ama zor olan kadın için dir yani, sarıl kendine mis gibi Yorumla Soran +1 yıl Evet canım kedim 😻 sjxj eşim de istemiyor çocuk Yorumla sensedim000 +1 yıl O zaman sen mükemmeli yakalamışsın, ne güzel işte yahu mis gibi kendine sarıl güzel günler geçir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla sensedim000 +1 yıl Rica ederim kedine selamlar😂 Yorumla Soran +1 yıl Aleyküm selam diyo Yorumla sensedim000 +1 yıl Hali keyfi nasıl bayramda tatil var mı 😂😂 Yorumla sensedim000 +1 yıl Manalarını ihmal etmesin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Keyfi çok yerinde tüm gün yiyip içip yatıyor sdfs Yorumla sensedim000 +1 yıl Valla insanın bazen kedi olası geliyor ya dert yok tasa yok her şey mükemmel valla. Benimde vardı önceden kedim ama biraz ilgi seviyor du gece gündür hiç rahat bırakmıyor du beni😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel işte 😄 Yorumla sensedim000 +1 yıl Ne güzeli gece uyutmuyor du beni 😅 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Korkulacak bir durum yok. Herkes nasıl doğurabiliyorsa sende öyle doğurursun. Kendine az güven ya 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Evt olabilir normal Doğum kontrol yöntemlerini uygula 1 0 Yorumla
benserkann Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Kendiliğinden çıkar yaav 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmuyo yavvv Yorumla benserkann +1 yıl Oluuur yaaav kalçan geniş olursa rahat doğururmuşsun öyle diyorlar cnnfdm Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 427 cevap paylaştı. Korkma korkacak bir şey yok 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok beni kescekler sjdj Yorumla orkob17 +1 yıl Kesmek yok ve sen her gün doğuma biraz daha hazır olacaksın Yorumla Soran +1 yıl Hiç de olamam ben korkudan ölürüm galiba Yorumla orkob17 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla orkob17 +1 yıl Hormonlar var hamilelik surecine özel onlar seni hazırlar Yorumla Soran +1 yıl Yok istemiyorum hazırlanmak 😅 Yorumla orkob17 +1 yıl Senin kontrolün dışında olur bunlar iyi de olur Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç iyi olmaz 😱 o ne demek ya çok kötüsün sjdnHem ben istemeden olabilemez Yorumla orkob17 +1 yıl Hamile kalmak senin kararın olur genelde zaten ama olursa da korkma Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir karar vermeyi düşünmüyorum 😅 biz kedi bakıyoruz zaten o yeter Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende çok istiyorum öpsün ama fobim var resmen ya doğumda ölürsem diye korkuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zorla çocuk mu yap diyorlar sana 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ailem biraz baskı yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi kararın bu Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hamileyim bende korkuyorum maalesef 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum bazen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki de sandığın kadar zor bir durum değildir, ama evlisin diye de çocuk yapmak zorunda değilsin yani korkma
Evet istemiyorum zaten kedimiz var o yeter 😅
Tabiki öyle kedi yeter hem çocuk çok ciddi bir sorumluluk, erkek her zaman çocuk ister ama zor olan kadın için dir yani, sarıl kendine mis gibi
Evet canım kedim 😻 sjxj eşim de istemiyor çocuk
O zaman sen mükemmeli yakalamışsın, ne güzel işte yahu mis gibi kendine sarıl güzel günler geçir
Teşekkürler 🥰
Rica ederim kedine selamlar😂
Aleyküm selam diyo
Hali keyfi nasıl bayramda tatil var mı 😂😂
Manalarını ihmal etmesin 😂
Keyfi çok yerinde tüm gün yiyip içip yatıyor sdfs
Valla insanın bazen kedi olası geliyor ya dert yok tasa yok her şey mükemmel valla. Benimde vardı önceden kedim ama biraz ilgi seviyor du gece gündür hiç rahat bırakmıyor du beni😂
Ne güzel işte 😄
Ne güzeli gece uyutmuyor du beni 😅
Korkulacak bir durum yok. Herkes nasıl doğurabiliyorsa sende öyle doğurursun. Kendine az güven ya
Evt olabilir normal
Doğum kontrol yöntemlerini uygula
Kendiliğinden çıkar yaav
Öyle olmuyo yavvv
Oluuur yaaav kalçan geniş olursa rahat doğururmuşsun öyle diyorlar cnnfdm
Korkma korkacak bir şey yok
Nasıl yok beni kescekler sjdj
Kesmek yok ve sen her gün doğuma biraz daha hazır olacaksın
Hiç de olamam ben korkudan ölürüm galiba
Kaç yaşındasın
22
Hormonlar var hamilelik surecine özel onlar seni hazırlar
Yok istemiyorum hazırlanmak 😅
Senin kontrolün dışında olur bunlar iyi de olur
Hayır hiç iyi olmaz 😱 o ne demek ya çok kötüsün sjdn
Hem ben istemeden olabilemez
Hamile kalmak senin kararın olur genelde zaten ama olursa da korkma
Öyle bir karar vermeyi düşünmüyorum 😅 biz kedi bakıyoruz zaten o yeter
Bende çok istiyorum öpsün ama fobim var resmen ya doğumda ölürsem diye korkuyorum
Zorla çocuk mu yap diyorlar sana
ailem biraz baskı yapıyor
Kendi kararın bu
Evet
Ben hamileyim bende korkuyorum maalesef
Psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum bazen
Psikolojik tedavi al
Normal
Yapma çocuk
Alışırsın 😂