Kızımın odasını değiştirdim?

Ben, 25 yaşındaki oğlum ve 17 yaşındaki kızım ile yaşıyorum bir süredir. Kızım ve oğlumun kendi odaları var, çamaşırlarını koymak ve arada toplamak ve kızımın balkonuna çamaşır asmak dışında odalarına girmem. Kızım liseye gidiyor ve bu hafta sınav haftası, yatağı normalde duvara dayalıydı ve masası hemen yatağa dayalıydı. Sınavlarından dolayı yatağı ortaya alıp masayı duvar tarafına koydu. Bu da haliyle odayı baya küçültüyor. Bir kaç gün içinde ramazan bitiyor ve bayrama giriyoruz. Bende bayram temizliği yapıyordum, eşimsiz geçen ilk bayramımız olacağı için evin çok kalabalık olacağını biliyorum. O yüzden odasını değiştireceğimi söyledim ama biyoloji sınavına girmeden (cuma günü sınavı) odasını değiştirmememi söyledi. Cuma günü kardeşimin mevlüdü var ve oradan geç döneceğim, cumartesi misafirim var ve pazar günü büyük kızım geliyor. Büyük kızım gelmeden temizliği bitirmek istiyorum çünkü zaten çok çalışıyor, zar zor izin alarak geldiği evde ona iş yaptırmak istemiyorum. O yüzden küçük kızımın odasını eski hale getirip daha büyük hale getirecek şekilde (eski halinden biraz daha farklı) düzelttim odasını. Eve geldiğinde odasına gitti ve odasını gördüğünden beri bana bağırıyor, bayramdan sonra hesaplaşacağımızı cumayı bekleyemediğim için laftan anlamadığımı falan söylüyor. Ona durumu söylemeye çalıştım ancak bağırmakla o kadar meşguldü ki dinlemedi. Sonunda bıktım ve odasını eski haline getirceğimi söyleyecekken odasının kapısını çok sert şekilde çarptı. Bende ona özür dileyene onunla konuşmayacağımı söyledim. Bana laftan anlamadığım için özür dilemesi gerekenin ben olduğunu söyledi. Ancak şimdi suçlu hissediyorum, ama geri adım atmak gibi bir biyetim yok. Sizce haklı mıyım yoksa kızımı fazla mı şımartmışım?

Kızımın odasını değiştirdim?