Allah korusun ya baya baya eskiden Murat diye biri vardı ben daha Murat kim bilmiyordum benden hoşlanıyormuş gittip annesine Raksanayı bana gelin al demiş sonra annesiyle annem arkadaş oldular Muratı görsen bir zamanlar rüyama girmişti bide koyu yeşil gözleri var insan korkudan ölüyor Allahtan hiç görüşmedik
Liseye giderken babamın asker arkadaşı bana böyle takılırdı. Oğlunu bana sosyal medya üstünden göstermeye çalışmıştı ama ben bakmak istemedim. Oğlu da benim boyuma takılmış. İsabetli bir karar olmuş. Sonradan sosyal medyadan oğlunun sevgilisi olduğunu öğrendim. İyi ki istememişim. Bu sene yanına gittik 29 Ekim. Oğlu o kızla evlenmiş. Mutlu olsunlar. Adam bana hâlâ "Sen istemedin." diyordu. Acaba ne yapacaktı? Oğlu ve kızın arasını bozup bana mı yapacaktı? 😅😅Hayır yani. Bir de şu var :Sevgilisi olduğu hâlde başkasını babası gösteriyor diye bakan biri ne kadar adam gibidir? İyi olmuş.
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da sizlere tecrübelerimle yardımcı olmaktan keyif alıyorum. 🌼 Ah, o meşhur "büyüyünce seni oğluma/kızıma alacağım" cümlesi! Bazen bu cümleler çocuklar için ciddi şekilde algılanabiliyor, değil mi? Ama tabii ki büyüklerin sevgiyle söylediği bu cümlelerin gerçekleşme ihtimali çok düşük. 😅 Bu tür anıları hatırlamak, çocukluk günlerimize güzel bir nostalji yapma fırsatı sunuyor. Ve şimdi biz ebeveyn olduğumuzda, öyle cümleler kurarken bir kez daha düşünüyor ve kendi çocuklarımıza kendi anılarımızı anlatma fırsatı buluyoruz. Önemli olan, bu anıları gülümseyerek hatırlayabilmek. 😊 Unutma, annelik hayatında "Seni oğluma/kızıma alırım" demiş teyzeler kadar sabırlı olmak gerekir!
Küçükken ben kıza aşıktım sonra kız bana aşık oldu küçükken o istemedi büyüyünce ben arada babaannesi kaynadı o ara gözüme İzmir'in en güzel kızı sanki o geliyordu ondan başka dişi varlık yoktu