Mustela Vitamin Bariyer Pişik Kremi bez bölgesinde pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olur ve cildi rahatlatır. %98 doğal kökenli ve parfümsüz içeriğiyle doğumdan itibaren her bez değişiminde kullanıma uygundur💙. Teşekkürler @Mustela 🧸
Kızım ve Oğlum var. Onlarla bebeklikten bile ilgilendim. Pişik konusunda en iyi krem aldım ama bir yerden sonra işe yaramıyor maalesef. Sadece para tuzağı.
Her şey doğada mevcut. Pişik, kızarıklık, uyuz yerler için Susam Yağı %100 çözüm. Kremin gücü yetmediği yerde Susam Yağı kullandım ve bir daha da eve krem sokmadım.
Susam Yağı ciltteki gözenekleri açar, temizler ve derinin hava almasını dâhi ter akışına yardımcı olmaktadır. Cildi yumuşatır ve nemlendirir.
Bebeklerin bana sonrası soğuk almaması için sırt ve karın kısmına masaj yaparak uygulanırsa soğuk almamasına yardımcı bir kalkan görevi görür.
Yetişkinlerde kullanabilir. Kişisel bakım yerlere uygulanan jilet tahrişini, yanmayı hemen alır.
Güneş kremini ham maddesifir. İyi bir Susam Yağı 50 faktördür.
Her zaman evde bulundururum. Herkese de tavsiye ederim. İyi kaliteden baz geçmeyin
En İyi Cevaplar