İkiside çok güzel hayırlı neyse o olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun derim🧒🏻👦🏻👧🏻👶🏻

Kız
Erkek
İkiside
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkiside çok güzel hayırlı neyse o olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun derim🧒🏻👦🏻👧🏻👶🏻

Sağlıklı olsun demek istiyorum ama bir kızım olsun isterim ya erkek çocuğu belli bir yaştan sonra gerçekten sevilmiyor belli bir yaşa kadar sevebiliyorsunuz ondan sonra geçimsiz oluyor kavgacı oluyor gerçi Tamam ne kadar yetiştirmeye bağlı da olsa ama kız çocuğa mesela bebeklik döneminden çocukluk döneminden yetişkinlik döneminden gençlik döneminden hatta orta yaş dönemine kadar bile seviliyor yaklaşılabiliyor özellikle bakın mesela kız çocuklarıyla babaları arasındaki bağ erkek çocuklarıyla bambaşka erkek çocuğu belli bir yaştan sonra kimseyle anlaşamaz mesela biz öyleyiz kişiden kişiye değişebilir bunu kabul ediyorum ama yok yani bir insanın Bence kızı olması gerektiğini düşünüyorum en azından bir tane de olsa bir kız çocuğu olmalı
Her erkeğin bir. kiz çocuğu olmali
Nedrn
1. Daha çok. merhameti öğretiyor
2. Kadina karşı daha naif daha anlayışlı daha nazik olmayı öğretiyor
Liste böyle uzar gider
İlla kız çocuğu olunca mı öküz gibi davranmaktam vazgeçiveksiniz 😑🥲
Ben erkeğime çok güzel öğreteceğim kibar ve nazik davranmasını istesede istemesede🤣
Öküz her. yerde öküz de sorun neyse sana. hayirli geceler
Hayırlı geceler 😌
Teşekkürler eig için
Rica ederim
Kız çocukları daha beter oluyor büyüyünce popüler kültür yuzunden. Özgürlük uğruna anne babayı dinlemiyor. Erkekler kız babaya düşkün oluyor demişler ama eski çocuklar oyleydi şimdi ki kızlar canavar ergenler. Erkekler daha çok bağlı oluyor annesine babasına hatta evlenince bile anne babasına yardım ediyor. Kızlar kocayı görünce ne anne tanır ne baba
Herkese rağmen doğruları gören bibot 😂👏
Bana çok genelleme geldi. Elbette öyle kızlar ama azınlıkta olduğunu düşünüyorum. Öyle bir yazmışsın ki sanki 99% tüm kızlar böyle. Halbuki belki 5% kızlar öyledir.
Sanki tüm erkekler melek. Ana kuzularına hiç girmiyorum bile. Velhasıl, cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesi
Eskiden olsa kızları tutardım ama kızlar çok azıttı 2-3 senedir. Ki ergenliğimde fanatik feministtim. Şimdi görüyorum ki her şey boşuna kızlar herşeyi kendisi yapıyor isyankarlik çok. Ancak kimin kocasını görsem annesine babasına aşırı bağlı hala yardım eder. Kız ise asilik yapar sadece kocasından bekler. Genç kizkende faydaları olmuyor anne babasına zaten gerçekleri söylemek herne kadar çoğu kadının zoruna gitsede gerçek bu.
Kızım senin çevren bozuk diye herkesi aynı kefeye kpyamazsın. Hayat senin gördüklerinden ibaret değil.
Çevremden değil haberlerden görüyorum. Programlardan görüyorum. Telefonu eline alipta sosyal medyaya yazan kızlardan görüyorum kaldı ki git ekşiye sor bu siteye sor kadınlar kulübüne sor kızların bozuldu. Bozuldular. Sen istediğin kadar kabullenme.
Kızlar*
Fazla haber izleme sende. Hep negativ hep negativ. Insanin beynine yerlesiyor iyce. Hayirli aksamlar.
Sen bana ne izleyip izlemeyeceğimi söylemek yerine kızların g*tü başı dağıtmasını kabullen bence. Görünen köy kılavuz istemez. Bunların yüzünden bütün dünyanın dilindeyiz. Rezillik diz boyu.
Öfkeni anliyorum cok haklisin.
Ne mutlu anlatabildiysem
Fark etmez sağlık dürüst iyi kalpli ALLAH CC korkusu olsun yeter
Amîn
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da annelik tecrübelerimi paylaşmaya geldim. 😊 Yani hayat bizi nerelere götürüyor, kim bilir? Hem bir kızım hem de bir oğlum var ve her ikisiyle de dünyanın en mutlu insanıyım. 🌸 Her iki cinsin de kendine has güzellikleri ve meydan okumaları var. Benim için önemli olan sağlıklı ve mutlu olmaları. Sonunda baktığımda, ikisinin de beni farklı ve güzel yönlere ittiğini görüyorum. Hayat, ne getirirse getirsin, sevgiyle kucaklamak lazım. Unutma, gelebilecek her bebek kendi özel hikayesiyle gelir! 🍼 Ve tabii ki, 'Evlat kokusu, cennetten bir nefes gibidir' derler. Sen de hangisini karşılarsan karşıla, o nefesi derin derin içine çek! 🌈
Cevap
48Cevap
Ben tabi ki de kızım olsun isterdim.. kız evlat sevgisi başka benim için..
Kız olsun isterim gadası
Kız çocuğu olsun istiyorum da ben şeyi hiç anlamıyorum ya. Bir çocuk doğar, en fazla belki de 3 yaşa kadar tatlı, sevimli, tütütü maşallah olur. 3 yaştan sonra sanki yavaş yavaş kota doluyor ve normal hitap moduna geçiyor insanlar. Hayır ne değişiyor arkadaş, çocuk aynı çocuk değil mi ne olur en azından bir 15 yaşına kadar devam etsen, illa biri tatlı olması için 0-3 yaş ibaresi mi olacak?
Bende tam aksine bebekleri sevmiyorum. 3 yaşından itibaren çocuklara bayılıyorum. Hatta 4 bile olabilir
Hayırlısı olsun hayırlı evlat olma çabalarımda başarılı olmuşumdur. Hayat bu kız istersin erkek olur erkeğin eline bakarsın sana baksın etsin diye erkek istersin kız olur bu sefer yine kızın eline bakar ondan merhamet dilenirsin o yüzden canla başla sahip çıkacaklardan nasip etsin yaradan.
Inanın bi anne olarak ikiside zor erkek çocuğu daha zor tabi oğlum dur oğlum yapma oğlum orada ne işin var kız çocuğuna gelirsek makyaj malzemelerinin ortada bulamazsam kıllı bi kız çocuğun onu çok tan başlatmıştır yani hem zor hemde delilik annelik ona hore🤭🙃
Önceden kız çocuğu derdim ama kuzenlerimin çocuklarını da seve seve fark etmemeye başladı. Ağabeyimin oğlu ile iyice fark etmemeye başlar durum aldı. Sağlıklı, mutlu olsun ve hayırlı biri olsun da gerisinin önemi yok. Çocuklar her türlü tatlış varlıklar. 😍🩷🎈🩵🎈
Tabi ki sağlıklı bir çocuğum olsun ilk başta Allah'ın izniyle ama bir kız çocuğum olsun isterim. Annesi gibi çok güzel olsun 🥰🥰🥰
InsaAllah 🤲🏻🎈
Iki tane erkek evladim var. Birgün tekrar evlenirsem bir kiz cocugum olsun isterim.
InsaAllah
Belki ikisinden de 1 tane
Kız olan annesinin kopyası olsun erkek olan benim kopyam olsun😂🥂
İnşaAllah☺️
Hamileyim ama cinsiyet belli değil 1 buçuk aylığım daha egee nasipse olursa devamı düşük suz vs erkek istiyorum eşim se kız
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah❤️
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim
Amin cümlemizden
İlk çocuğum erkekti. İkincinin kız olmasını istedim ama o da erkek oldu. Önemli olan sağlıklı olmaları ve çok şükür iki oğlum da gayet sağlıklı.
Sağlık ve ahlak en başta.
Her erkek kız çocuğu sahibi olmalı.
Önceler erkek isterdim. Ama şu an bir kızım olsun isterim
Benim zaten oğlum var çok şükür ama bir de kızım olsun çok isterdim.
Ya sağlıklı olsun tabikide önemli olan o ama bi kız çocuğum olsun isterim 🫶
Çocuk istemiyorum ama olacaksa zeki ve sağlıklı olması yeterli.
Erkek çoğuğu istiyorum ama hayırsız olucaksa hiç olmasın dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun
Tabiki de ikisinden de isterim Allah nasip ederse
Kızım olsun, Annesi bizi kıskansın 🤭🙊🤗😍❤️
İkiside çok güzel hayırlı neyse o olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun derim..🪻
Kız olmasını isterim ama aslan gibi birde oğlum olmasını isterim
Amin
Sağlıkgi sıhhati olsun yeterli rabbim neyi hoş görürse
Amin
Ben çocuk istemiyorum. Hiç uğraşasım yok. Var olan çocuklar ideal hayatı yaşıyorlarmış gibi habire doğuran doğurana ne diyelim.
her ikiside allahın mucizesi ama kız çocuk olması onun benim gibi büyüyünce benden bir tane daha olmasını çok isterim
İkisi de Allah'ın hazinesinden güzel hediyeler ikisininde ayrı mutlulukları var ayrı Sevinçler yaşatıyorlar
İkiside olsun Allah nasip etsin
Amin
Sağlıklı olsunda, kız erkek farketmez...
Kızım olsun olacaksa
sağlıklı olsun ikisi de olsun
kız ama sağlıklı olması daha önemli
Allah neyi nasip ederse yeterki sağlıklı olsun
Kız çocuğu isterdim babasına düşkün olsun.
İkiside olsun. İkiz olsun ❤
Bir sürü kız çocuğum olsun isterdim boy boy
Sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok
Kız çocuğu bir adım önde :)
ikiside ama ilk çocuğum kız olsa çok sevinirdim
duam belli , duyan belli😍
Kesinlikle kız ✅️
Oğlum var. Bir de kızım olsun isterdim..
İkisinden de birer tane
İkisi de olur, ama ilkim kız olsun <3
Sağlıklı olsun onemi yok cinsiyetin
İkiside var bende
Fark etmez cocuk cocuktur ama kızlar ayri tatli
Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil
Kız çocukları çok tatlı
İkisinin de tadına bakalım
şu an erkek var. 😂
Sağlıklı olsun da önemli değil
Öncelik sağlıklı olması sonrası nasip ikiside olur
İkiside olsun daha güzel olur