Bir film izledim dün akşam ordan kafama esti sormak istedim sizlere🤔
Ya da sakat falan olduğunu biliyorsunuz mesela 🤔 kesin şekilde
Ya da sakat falan olduğunu biliyorsunuz mesela 🤔 kesin şekilde
Oğluma hamileyken rutin olarak yaptırılan tarama testlerinde down sendromu olma ihtimali yüksek çıktı. Detaylı tarama için bir üst hastaneye sevk edildim. Yapalım da yapalım diye darlıyorlar doktorlar bu testleri belli haftalarda. Doktora;
-bu testlerde hastalıklı denilip sağlıklı olan bebekler de var dedim.
-evet var dedi.
-bu testlerde sağlıklı çıkıp hasta olan çocuklar da var dedim.
-evet var dedi.
-o zaman bu testler yalan ve yanlış ben ilerisini yaptırmam dedim.
-yaa işte elin Amerikalısı bu verileri risk olarak kabul ediyor dedi.
-hasta da olsa aldırmam. Sonuçta anne karnında tedavi etmek için değil, gebeliği sonlandırmaya yönelik tüm bu testler dedim.
Sonrasında günlerce aylarca bu ihtimal yüzünden ağladım, üzüldüm doğuma kadar. Gittim detaylı ultrasonda baktırdım. Onda herhangi bir bulgu gözükmedi hasta olduğuna dair. Ve sapasağlam doğdu bebeğim 🧿
Allah bagislasin
Seninde imtihanınmiş bu demek ki güzel anne❤️
Teşekkür ederim ❤️
İleriki bölümde karından şırıngayla sıvı alıyorlar ve bu işlem yüzünden düşük veya düşük tehlikesi ile karşılaşıyor gebeler. Kürtajı yasaklayıp doktor eliyle düşük yaptıran bir sağlık sistemimiz var maalesef 💁
Dünya imtihan dünyası öyle bir şey olduğunu biliyorsun ve aldırıyorsun O bebeği sonra başına başka bir şeyin gelmeyeceğinden Emin misin değilsin O yüzden Allah'tan gelene başım üstüne demek lazim
Cevap
7Cevap
Aldırırdım evet
Hayır tabikide senin imtihanın ve kaderin bu kaderini değiştirme ne olacaksa olur zaten... Üstesinden gelmeye çalış ALLAH yardımcı olur bebek rızkı ile gelir💕
Kendim için sormadim ki 😀
Saçma degil her soru kendimizle alakali olmak zorunda degil dusuncelerini merak ettim tatlım
Büyük konuşmak istemiyorum ama heralde aldirtirdim bu insanlar gerçekten çok zorluk çekiyor hayatta ve aynı şekilde ebeveynler de ama yine de büyük konuşamam
Evet aldırma taraftarıyım. Hem ebeveyn hem de çocuk için iyi değil.
Ne olursa olsun, aldirilmaz
O da evlat sahipnecegiz illaki
Evet aldiririm
Evet.
Evet aldırırdım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?