Kızlar beden hocamdan hamileyim şu an 8 aylık hamileyim karnim çok beli olmamış geçen hafta hocam bana imam nikahı kıydı beraber okula gidiyoruz bazen beraber okuldan dönüyoruz şimdi ben doğum yaptığımda bebeğimi nerde bırakıcam diye beden hocama söyledim yani dini nikahlı kocama söyledim bana dediki mudurle konuşacagim müdür kabul ederse ben sen dersteyken okulda bakarim teneffüslerde sen bakarsin emzirirsin dedi zaten okulda kocamin ayri bi odasi var orada baksa olur mu müdür kocamin arkadasi kabul eder mi öyle şeyi müdür den başka kimse hamile olduğumu bilmiyor bide kocama çocuğumu emanet etmeli miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle çok şaşırdım. Ama onu bunu geç seninle birlikte olup 8 ay sonra imam nikahı kıyan birine çocuk emanet etmek bilemiyorum. Ya bilmeden tanımadan da yargılamak istemem ama, hiç kolay olmayacak biliyorsun değil mi? Her teneffüs gitmek zorundasın belki arkadaşların da soracaklar nereye diye ya da nikahlı kocanın da dersleri olacak çocuk nerede kalacak Allah korusun başına bir şey gelir ya da ağlayacak altını kim değiştirecek çocuk bakmak kolay değil ya da ailenin haberi var mı ne yapacaksın ya da yine en önemli sorunlardan biri Allah korusun ya sütün iyi gelmezse ne yapacaksın ah be keşke bazı şeyleri iyi düşünseydin
082 Yorumla
Soran+1 yılSorularını ceyapliyim 1., soru bana neden malesefki her tenefüste gidip bakmak zorunda kalıcam ve arkadaşlarım sorarsa ne diyeceğimi bilemem
2. Sorunikahli kocam beden hocası onun dersi boş gibi geçiyor sadece yoklamayı kalıp gidiyor bize bir şey yaptırmıyor onun ayrı bi oda si var okulda hep orada oturuyor yani bakma ihtimali var bebeğimide
3. Soru bebeğimiz ağlarsa kocam susturur altını kirlenirse kocam degiştirecekmis altını
4. Soru ailem ilk başta bilmiyordu 5 aylıkken öğrendiler bana çok eziyet ettiler halada bana kötü davranıyorlar
5. Soru sütüm iyi gelmese hazır süte alıştırırız- +1 yıl
Ne yapiyorsun
Soran+1 yıl@Alman_murat ne yapıyorsun derken
- +1 yıl
Her teneffüs bakmak zorundasın çünkü o bir bebek ve onun annesine ihtiyacı var. Arkadaşların illaki bir şekilde öğrenecek bunu da sana söylemek isterim ve İnşallah dediğin gibi de olur ve nikahlı kocan çocuğa iyi bakar ailene gelecek olursak Allah yardımcın olsun ama annenden yardım alman gerektiğini düşünüyorum hiç kolay olmayacak haberin olsun başarılar
- +1 yıl
Nasılsın yane
Soran+1 yılAnnem zaten çocuğumu düşünüreyim diye karnımı tekmelerdi sırtımın üzerine çıktı baktı bebek karnimda ölmedi bana dediki doğurduğunda bebeği babasına vermiceksin biz ona bakmayacağız dedi annem gerçekten çok kötü biri çocukluğumdan beri hergün beni dövüyor
Soran+1 yılAma her tenefüste ona nasil bakıcam ki😔
- +1 yıl
Meme verirsin
Soran+1 yılSağol bana akıl verdin için
Soran+1 yılKocam bana aradı müdürle konuşmuş müdür kabul etmiş ama şey dedi kocama bu bebek kim diye sorarsa çocuğum diceksin ama annesi kim olduğunu soylemiceksin demiş napicam
Soran+1 yılHayır öyle değil şimdi ben doğum yapicam ya bebeğimide okulda kocam bakıcak ya kocama bu çocuk kimin neden sen bakıyorsun bu çocuğa dicekler ya kocamda onlara benim çocuğum diye ve annesi kim olduğunu soylemiceyek miş yani ben yoksa 2 mız okuldan konuluruz
Soran+1 yılKovuluruz
Soran+1 yılBeni kullanmıyor bana istediğimi yapiyor getiriyor allah var bana çok iyi davranıyor hayır bekar değil evli 2 tane çocuğu var
Soran+1 yılNapicağimi bilmiyorum bebeğime nasıl napicağimi bilmiyorum okulda nerde emzireceğim bilmiyorum
- +1 yıl
Yavrum sen ne diyorsun ya güzelim sen bir erkeğin iki çift güzel lafına mı kandın ya keşke yapmasaydın bak gerçekten eminim ki çok sevdiğini biliyorum yani çünkü şu an hormonlar da etki gösteriyor ama ilerde çok pişman olacaksın karısını aldatan seni aldatmaz mı sanıyorsun ya ilerde sana kötü olmaya başlarsa elinde bir garantin var mı
- +1 yıl
İnan ben de sana nasıl çözüm üreteceğim bilmiyorum gerçekten yakınımda olsaydın yardım ederdim ama sen kimsin onu dahi bilmiyorum sana diyeceğim tek şey Allah'a tövbe et gerçekten bunu kimseye ama kimseye söyleme sakın insanlar bilmesin kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmen gerekiyor çünkü Hayat hiç kolay olmayacak
Soran+1 yılYok ama sence çocuğuna iyi bakar mi bana dediki 2 çocuğuma bakmışligim öldü bunada bakarım dedi
Soran+1 yılBence beni aldatmaz aldatırsa çocuğunu göstermem ona
Soran+1 yılBide geçen gün onunla kavga ettim okulda okul formami giymek istememiştim çıkarmıştım başka kıyafet giymiştim sonra beni öyle görünce bana dediki okul forman nerde dedi yok dedim nasıl yok daha şabak giymiştin bana dediki giy giy dedi giymezsen seni döverim dedi bak seni överim dedi sonra yine değiştirmediğini görü nce bana dediki ırmak valahi seni döverim dedi böyle şeyleri sana yakıştıramadım dedi bende sıkıyorsan döv dedim sonra bana dediki bi hamile olmasaydın dedi neler neler yapardım sana dedi bende ne gibi dedim sonra sustu sonra gidip okul formami giydim daha dün bariştik
Soran+1 yılÇocuğa iyi davranır bence benden zorla alabilir mi benden alamaz bebeğimi zorla benden alamaz vermem
- +1 yıl
Ayrıca seni döverim demiş bu ne cüret ya bir de hamile olmasaydın sana neler neler yaparım demiş kızım bak sana tavsiyem ne kadar seviyorsan da sen yine her ihtimale karşı hazırlıklı ol çünkü onun ne yapacağı belli olmaz anladın mı karısını aldatan birinden ne bekleyebiliriz ki lütfen her ihtimale karşı dikkatli ol
Soran+1 yılBiliyorum canım şimdi napiyim
Soran+1 yılBu arada şu an çok kötüyüm sabahtan beri nefesim dararmiş
Soran+1 yılNapicağimi bilmiyorum
- +1 yıl
burada misin
Soran+1 yılYa yemek yemiyorum günde bi kere yiyorum oda kocamin zoruyla yiyorum günde sadece saç bardağı kadar şu içiyorum sigara filanda kullanmıyorum
Soran+1 yılYa canım sadece uykuya çekiyor son zamanlar çok yatiyorum
Soran+1 yılŞimdi napiyim
Soran+1 yılÇocuğumu kocama emanet ediyim mi
Soran+1 yılBazen ailemde bazen kocamda ama bu aralar ailemdeyim dogum yapicam ya erken doğum
Soran+1 yılTakip ettim
Soran+1 yılEvet gidiyorum kontrole kocamla gidiyorum
Soran+1 yılYardımcı oluyorlar madi olarak ama manevi olarak çok değil
Soran+1 yılDoktor geçenlerde bana dediki sağlıklı beslenmen lazım bebek çok zayıf dedi çok küçük dedi erken doğum yapıdanmışım bebeğim 2 hafta küvete kalması gerekiyormus kuvez te koyacaklarmiş
Soran+1 yılBide canım bir şeye çekti zaman kocama söylemeyi utanıyorum o bana soruyor canım neye çekti sana ne getireyim diye ama söylemiyorum utanıyorum
Soran+1 yılBurdan konuşalim
Soran+1 yılBu saydin şeyleri ağzima koymuyorum bakarnadan ve simiten baska bir şey yemiyorum
Soran+1 yılGünaydin
Soran+1 yılIyiyim sen
Soran+1 yılIyi geçmişti tah annem telefonumu alana kadardi
Soran+1 yılGeri verdi ama tatistik
Soran+1 yılKocam okulda bana bulaşıyor yok süslenme saçını topla saçını açma dün topla dedi dinlemedim sonra bana kızdı topla dedi sanane toplamdan dedim sonra yağmur yağdı saçık ıslandı kabardı toplamak zorunda kaldim
Soran+1 yılYa annem gece sinirle geldi telefonumu eklinden aldı vurdu sonra gitti bana bakarak hergün bedulara ediyor
Soran+1 yılBana fizikşel şidet ve piskolojik şişeyi uyguluyor küçüklüğümden beri hamile halimle dün telefonumu istediğim için bana bağırdı çalıştı dövdü beni duvara yapıştırdı neymiş bunun nedeni çamaşırları asmıyorum diye çamaşır var mı yok mu evde bakmıyorum diye neymiş bütün evi benim temizlemem gerekiyormuş😔
Soran+1 yılInadına yapmıyorum bende unutkanlık var bütün ev üstünde ya çamaşırları asmıyorum diye çamaşır var mı yok mu bakmıyorum diye artık hergün bana şiddet uyguluyor yüzüme bakıp bana bedulara ediyor bir şey yapmadım halde
Soran+1 yılYa annem küçüklüğümden beri bana böyle davranıyor artık dayanamadım için evlenmek istedim uzaklaşmak için artık şiddete dayanamıyorum artık vücudum dayanimiyor
Soran+1 yıl9 yaşımdayken tacize uğramıştım annem umursamadı bile tam tersi biliyor musun ne dedi bana dediki olsun dedi adam sanki naoto dedi böyle bi anneden ne beklersin ki ben hiç anne sevgisini görmedim kocam beni körüğü kolası ben kocamlayım çok mutluyum ama ailemleyim hiç değilim hiç yüzüm gülmüyor şimdi annem bana ne diyor biliyor musun bu çocuk doğduğunda babasına vericeksin biz ona bakamayız bize ne babasına vermesen onu atarim bu evden diyor senden zorla alıp babasına veririm diyor
Soran+1 yılTek arkdaş değilim 2 ablam 2 abim var anlamada annem aynısını yaptı ablan 18 yaşındayken evlendi annemden kurtulmak için sonra kızı öldü kocasıyla anlaşamadı boşandı annem anlamdan kızını zorla alıp babasına verdi biz bakmak zorunda değiliz dedi ablama
Soran+1 yılNapiyim aşık olduğum hoşlandım hocama bağlandim
Soran+1 yılŞimdi napicağimi gerçekten bilmiyorum
Soran+1 yılYa zaten gizlerimiz karşilikliydi hep atılmalar bana herşeye uzi verirdi istediğimi yapardı öyle böyle yanaşa yanaşa beraber olduk sonra ben ona aşk olduğumu söyledim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılİmam nikahı yaptığından ailenin haberi yoksa o imam nikahı sayılmaz. ( zina ) yoluyla pşan çocuk olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAilemin haberi var onlar işte imam nikahı kısırdılar annem bana neler neler yaptığı hamile olduğumu öğrendiğinde halada çektiriyor
yazacağın hikayeye senin puh
01 Yorumla
Soran+1 yılBu benim hikayem
+1 yılHamilesin ama hocandan mı
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hocamdan
- +1 yıl
Hocanla neden beraber oldun peki
Soran+1 yılÇünkü ona aşiğim
- +1 yıl
Aşıkmısın hocana çocuk yapana kadar ailen biliyormu
Soran+1 yılYok bilmiyordu hamile olduğumu öğrendiklerinde öğrendiler bana çok eziyet ettiler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl bi hayat
039 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatım öyle işte
Cevap sahibi+1 yılGarip ve kötü aslında 18 yaşında hamile kalman bilmek kaç yaşında biriyle beraber olman
Soran+1 yıl38 yaşında biriyle
Cevap sahibi+1 yılZormuş gercektenb gencecik kızsın hamile olmasan sana yazzardim
Soran+1 yılHamile olmasan derken
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına aşık olmasan yani
Soran+1 yılNedenmiş o
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim başkasında kalbin yoksa neden olmasın güzelim kızsın
Soran+1 yılYanı alırdın beni
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın
Soran+1 yılAma hamileyim çocuğuna beraber almasin
Cevap sahibi+1 yılHatalar yapılmış olabilir mesele tekrarlanmaması. Ama dediğim gibi zaten olmaz başkası var 😂
Soran+1 yılBöyle hamile bi kadınla evlenir miydin gerçekten
Cevap sahibi+1 yılGuvenirsem evet ben hata yapmadim mi saniyorsun
Soran+1 yılSende mi yaptım ne hatası yaptin
Cevap sahibi+1 yılboş ver karışık işte burdan ihlal yerim anlatirsam
Soran+1 yıltamam sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılDua et gizlisin yoksa yazardm sana
Soran+1 yılPeki bana ne tavsiye edersin
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan bırakma onu
Soran+1 yılBirakmicamda ama çocuğumuza o okulda bakıdanmış tenefüste ben bakıdanmışım nasıl yapicamki
Cevap sahibi+1 yılOkulun bitene kadar sabredeceksin o zaman
Soran+1 yılAma 1 hafta sonra doğum yapicam erken doğum nasıl sabredecek ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman okulu bırakacaksın
Soran+1 yılBırakamam okulun bitmesine bu sadece 3 ay kaldi
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var birakmalisin
Soran+1 yılBırakamam az önce kocam müdürle konuştu müdür kabul etti kocam bakicakmiş okulda bebeğimide tenefüslerde ben bakicam
Cevap sahibi+1 yılÖyle okul mu geçer hdhd kocan mi evli misin
Soran+1 yılEvet evliyim ama dini nikahta evliyim
Soran+1 yılEvet kocam bakicakmiş ben derste iken tenefüste ben bakıdanmışım emzurcekmişim
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl hayat ya evli oldugunu bilsem yurumezdim hahs
Soran+1 yılBen ona yürümedim o bana yürüdü
Cevap sahibi+1 yılBen sana yürüdüm hshs
Soran+1 yılSen mi
Cevap sahibi+1 yılEvet liseli buldum kacirmiyim dedim
Soran+1 yılInanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim ama sen bilirsin
Soran+1 yılSen bilirsin derken
Cevap sahibi+1 yılYazmamı istesen yaz derdn istek atardım
Çocuk & Ebeveyn konusunda 955 cevap paylaştı. Tanıdık birine
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık birine derken
Ailleler neolucak
01 Yorumla
Soran+1 yılAileler derken
+1 yılEvlimisin
022 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ama dini nikahla
- +1 yıl
Çoçuğun babasi bakar cocuga
Soran+1 yılBana dediki bakarım sence bakar mi emanet etmeli miyim ona
- +1 yıl
Beraber degilmisiniz
Soran+1 yılIlk müdürle konuşacakmış müdür kabul ederse ben dersteyim o bakıdanmış tenefüste ben ona bakıcak misim gereği emzirecekmişim
Soran+1 yılSence müdür kabul eder mi
- +1 yıl
Kac yasindasin
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
Cocugun babasi kac yas
Soran+1 yılKocam 38 yasinda
- +1 yıl
Offffff
- +1 yıl
38 mi
Soran+1 yılEvet niye şasirdin
- +1 yıl
20 yas fark var dimi
Soran+1 yılEvet sonuçta olgun bi erkek
- +1 yıl
Ilkin miydi
Soran+1 yılEvet ilkim
- +1 yıl
Canini acitmadimi
Soran+1 yılAcıtmadı mi derkem
- +1 yıl
Evet acittimi demek istedim
Soran+1 yılBirazcık ama sonra geçti
- +1 yıl
Islakmiydin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kızlar hamileyim 2 haftadır okulu bırakmışım tekrar okuyacağım ama bebeğimi nerde bırakıcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler