Merhaba
Polikistik Over sendromu olduğunu yeni öğrendim.
Ve çocuk istiyoruz.
Kilom normal yani biraz versem daha iyi..
Ama soğan kürünü denemek istiyorum
Aranizda kullanan oldumu
Soğan kürü her konuda iyi enflamasyonu tedavi etme konusunda iyi güzel ama tek basına işe yaramaz bol su içip hareket etmen gerek kafeinden uzak durmalısın kan testi yaptırıp eksik olan vitaminleri alman gerek polikistik over için ocean dan polysitol (inositol) iyi geliyor içeriğindr L ARJİNİN, L KARNİTİN E VİTAMİNİ VE FOLİK ASİT var diyetisyene gidip sana zararı yok derse kullanılabilir.
Ya ben almanyadayim ve burada hiç bir test yapmiyorlar. Doktoruma dedim madem bu hastalik var neden kan alınmıyor.. kistlerim var ve kan almaya gerek yok.. harmon ilacı veririm çocuk doğurabilirsin o zaman
Cevap
6Cevap
Arkadaşım denedi faydasini gördü sende uygula ins seninde olur. 1adet açık kahverengi kabuklu soğan
2 su bardağı Klorsuz kaynatıp günlük taze iç ılık olarak tüket
Sabahları soğan kürü yap iç soğanı dörte böl kabuğuyla birlikte kaynat ılık olunca iç her sabah 15 gün dene aç karnına
İnşallah işe yarar
Merhaba, doğal bir antibiyotiktir soğan, kist tedavisinde ve enflamatuvar hastalıklarda işe yarar. Ama gebe kalmana doğrudan etki etmez
Bende işe yaramıştı. Kokusu tadı berbat ılık olarak tek nefeste iç yoksa içemezsin. Soğuk daha igrenç zaten. 1 ay içtim ben hamıle kaldım
Teşekkürler ❤️
Yarar kırmızı soğan ve maydanoz kaynat suyunu iç efsane yarar hemde
Ne icin kullanacamsinda
Sogandan sarimsaktan zarar gelmez
Yani
Çocuk mu doğuracan
Hihi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?