Bir anne çocuğa hem annelik hem babalık yapabilir mi?

merhaba KS üyeleri yine gece yine kederli bir ben.. yine aklıma takılan bir soruya cevap ararken kendimi burada buldum.. bir sigara yaktım geldim küçük bir oğlum var ben bakıyorum ben herşeyini üstelniyorum eşim hayatımızda yok tamamen yok diyebiliriz yok derken varlığıyla yokluğu bir.. çokta derinleştirmek istemiyorum konuyu açıkçası acıtasyon falan da yapmıyorum oğluma çok iyi bakıyorum her konuda ancak dedesine baba demeye başladı bu benim moralimi çoğu kez bozuyor oğluma yeterliyim bir anne olarak oğlum bir yaşını doldurmadan ayrıldığımız için onun babalığını hiçbirşeyini görmedim hatırlamakta bile zorluk çekiyorum size şöyle söylesem yeridir 3 ay bile oğluyla birlikte yaşamadı bundan dolayı babalık duygusu geçtiğini düşünmüyorum biz baba dediğimiz için mi diyor yoksa babalık duygusunu mu biliyor eksikliği farkedip de söylüyor hiç bir fikrim yok bir çocuk için en önemli figür anne tabiki bunu biliyorum ama ne dersiniz hani bir anne olarak çocuğuma bu konuda nasıl bir çözüm üretebilirim? babasından bahsetmeyin o yokmuş gibi bir çözüm söyleyin bana?
Güncellemeler
+1 yıl
çocuk nasıl etkilenir? çok küçük 2 yaşına girecek bunun eksikliğini hisseder mi? hissederse ileride nasıl sorunlar olur? hissetmemesi için ne yapabilirim? onu nasıl hazırlarım?