Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR ZATEN ÖNCELİK İNGİLİZCE OLACAK!!! YANINDA HANGİ DİL OLMALI ONU SORUYORUM?
Eşimle 1 senedir evliyiz ve eşim 6 aylık hamile. Eşim rus ama annesi fransalı olduğu için fransızca ve rusçaya tamamen hakim. Ben ise türkçe ve ispanyolcaya tamamen hakimim. İkimiz de zaten ingilizce biliyoruz ve 3 ay önce temelli olarak amerikaya taşındık. İkimizinde işi artık amerika da. Şimdi çocuğa biz hangi dili öğretmeliyiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amerika da en yaygin ikinci dil ispanyolca. Cocuklar dil ogrenmeye cok musait olurlar. Yerinizde olsam ispanyolca kesin ogretirdim. Ayni anda zor gelebilir birden fazla ogrenmek o yuzden ispanyolcada gelistikten sonra fransizca ogrenmesine yardimci olurdum.
Su soruyu elestirenlere de takmayin. Gayet guzel bir soru olmus. Sacma sorulara alistiklari icin tuhaflarina gitmistir.
Zaten ingilizce otomatik öğrenecekse , ek olarak ispanyolca, italyanca, fransızca öğrenebilir...
4 yaşa kadar ing sonrasında anne baba ev içinde yabancı dil sürekli kullanırsa çocuk seslere dile hakim oluyo ben o şekil çoklu dile alıştım
İngilizce'den başlayın işte, önce evrensel dili söksün gerisini de kendi isterse öğrenir acelesi yok.
zaten ingilizce şart o kesin ama yanında hangi dil olmalı onu sordum aslında
İspanyolca.
Bence ingilizce öğrenmeli ilk önce daha sonra Rusça ve fransızca
Önce ingilizce. Sonra Rusça ve fransızca
Türkçe küfürleri ben öğrenebilirim yeğenime
Öncelik ingilizce
Ruscayı sonradan öğrenmesi zor olabilir farklı bir alfabe sistemi olduğundan ruscayı öğretin bence
Peruca
Ingilizce yeter
bu kafayla nasıl amerikaya taşındınız
? Ne var kafamızda anlamadım? Zaten ben üniversite eğitimimi amerikada aldım
Güzel trol
ingilizce
ruscayi bilmiyosa rusca ve ispanyolca
rusya yerine fransizca da ola bilir
Almanca