Şöyle bir kızım olsun isterdim ama bir şey eksik kdjkfjf

Şöyle bir kızım olsun isterdim ama bir şey eksik kdjkfjf

Test edilip onaylandı, benden baba maba olmaz. Yok istesem prosedürü biliyorum, daha önce yapmadığım için, olur mu olmaz mı bilmiyorum denemek lazım 😬
E 80 küsür milyonda 1 ini tuttururuz herhalde hihihi.
1 yıl Tavşan,3 küsür yıldırda Köpek bakıyorum, hayvana bile tahammülüm yok. Büyümeyen çocuk gibi, ne kakası bitiyor, ne aşağıya inme derdi. Ezan falan okundu mu, Tarkan'ın kurtu gibi aniden uluyup aklımı alıyor uyurken zibidi. Hocaya ayrı sövüyorum, o hoparlörü tam karşıma takan teknisyene ayrı.
Totişine şaplak atmak dışında dövmemekle birlikte, ulan bu çocuğum olsa sıçmıştık diye içimden geçirip kendi mi şanslı hissediyorum valla.
Dünyaya getirip arkamızdan sövdürmeye gerek yok. Ülkeye kullanılacak, geldiğine getirildiğine bin pişman olacak birinin sebebi olmayalım.
Okula yollasan tarikatlar basmış. Evde eğitsen eğitilmez, sıkılınca kaldırıp atamazsın, başına dert valla.
Aa bu köpek bakıyor demek ki iyi baba olur izlenimimle Hipergamilerini okşadığım karılar aldanmayın. Köpeği aldığım günden beri barınağa yollamaya çalışıyorum. Kahverengi kipriklerinin güzelliği gözümün önüne geliyor, barınakta ki leş çalışanlar, dışarı salınsa ki salacaklar, her insanı dost sanıyor, arabaları da oyuncak.2 gün yaşayamaz ben olmasam. Arada kaldık mk.
Biz el kadar hayvanla baş edemiyoz, bu çocuk diyor. Kaçın 💃
Vallahi genel olarak bağlandım sevdiğim şeylere acayip değer veririm eğer o evlilikte mutlu bir liktelik varsa hele bir de kız çocuğuysa uf ne olur be çok güzel olurum sanırım sjsjs
Cevap
40Cevap
Evet olur tabi ki de.. ben kendime inanıyorum ve güveniyorum.. kızım olmasını isterdim hep ve onun sağlığı mutluluğu için de elimden geleni yapardım.
Ne güzellll
✨
Olmaz kendime zaman ayırmayı seviyorum çocuk gürültüsü sevmiyor çabuk sinirleniyorum bazen çok modum düşüyor hiç bir şey yapasım gelmiyor per perişan olur çocuk 😂
Bir ara bende öyle düşünüyordum. Yaş ilerleyince değişti kdfkdl
Bende pek küçük sayılmamm kii 🫣😂
Genç gösteriyorsun he 🤭
Sende genç duruyorsun yaşıtız diye tahmin ediyorum 🤔
29, yakın sayılırız 😌
Daha genç duruyorsunn 🙃
Teşekkür ederim canım benim ❤️
Yaa pamuk gibi oldum 🥳🥰
🤭🌹
İyi bir anne olurum gibi geliyor. "Annem duyarsa beni mahveder" değil "annem her şeyi halleder" desin istiyorum. Hiçbir zaman korkmasın, her istediğini anlatabilsin istiyorum ama bu sebeplerden hiç anne olmayacakmışım gibi geliyor
Benden iyi baba olur işte olurla kalıyoruz çünku ☺️
Sporculardan iyi baba olur 💁🏻♀️
Doğru sendende iyi anne olur unutma ☺️
Ah keşke, bir tane kızım olsa yeterdi 😪
Kızın erkek istemiyosun ama erkek çocuklar anneye düşkün soleyim☺️
Erkek çocuğu da güzel olur ama ilk kızım olsunnn
Napcan ilk saçlarını örcen sanırım
Kızımın saçları da kısa olacak kdjfkjd
😂😂 yuh onu uzat kıyma ona Bengü vardı şarkıcı o stilmi olcak 😂
Ay o kadına hayranım sjkdsd
Belli saçları o gibi yapcan sen direk o geldi aklıma şu an seni görünce erkeğin saçları peki nasıl olcak onu napcan 😂
Kısa olacak tabii ki. Erkek adamın kısa olur klkd
Haha sevdim kız düşüncelerin güzel peki nasıl öğütler verirsin çocuğuna bakim
Bir kere ona erkeklikten ziyade nasıl adam olunacağı hakkında bilgi verirdim. Herkese karşı kibar ve centilmen olmasını öğütlerdim...
Güzel senden güzel anne olur tamam notun yüksek bende 😂
Ah teşekkürler :D
Rica ederim ne demek göruneni söyledim ☺️
Hemde ne güzel anne olurum ama aday yok. Kendi kendime yapamayacağıma göre 😂
Al benden de o kadar kdjjf
Buluruz be yaa gökten bize de düşer. 🤣
Ergenlik dönemlerimde bile çocuklarla ilgili belgesel gördüğümde ileride baba olunca işime yarar diye izleyen biri olarak benden iyi bir baba olacağını düşünüyorum.🙂
Olurdu bence, istisnasız her çocukla ilk görüşte iyi anlaşıyorum özellikle kız çocuklarıyla. En istediğim şeylerden biri de zaten şöyle bi kızım olması
evet olur cunku ben orfune adetine baglı bir insanım cok sukur insan buyudugu sekilde evladını buyutur bakmayın burada sacmaldıgımıza oyle bos bos yorum attıgımıza
Sanırım biraz evhamlı bir anne olup çocuğumu darlayacağım😂 Çünkü sevdiğim biri biraz yazmasa öldü sanıyorum😂
Benden çok güzel baba olur hatta baba olmaya da razıyım ama ortada bir eş adayı yok maalesef. :(
Baba olmaya da hazırım** olacaktı.
Bence güzel baba olurum diye düşünüyorum kız erkek ayrımı yapmıyorum hangi olursa kabulüm ama en çok kızım olsun istiyorum. Bilin bakalım ne eksik 😉
Böyle hayaller kurabilmek için bir “hatun” bulmak lazım.
Soruya gelince hiç düşünmedim ama olur herhalde ya.
Altın gibi sarı saçlı tatlı ve sağlıklı bir kız çocuğum olsun çok isterdim. Annesinden çok ben yetiştirirdim. Elbet birgün...
Bilmiyorum. Henüz eksiklerimi ve kendimi tamamlamadım. Ama işte budur dediğim gün, olabilirim derim sanırım
olur
ben son derece ilgili bir baba olurdum hatta annesinden bile en çok ben ilgilenirdim bebeğimle
Su hayatta tek istedigim sey anne olmak ama bil bakalım ne eksik
Bilmem çocuklara farklı bir merhametim var her zaman ama kendi parçama biraz fazla özen gösterirdim herhalde yaşadığım zamanlardan dolayı
Evet olur hayalimde benim de kız çocuğu var nasip kısmet 😊
Benden iyi baba modeli olur ama hep olurla kalıyoruz be
Benden iyi bir anne oldu da.
Ben anne olmaktan çok yoruldum.
benden iyi anne olur da henuz iyi baba olicak biri yok
oldum ♡ ama ne yaparsam yapiyim oğluma eksik geldiğimi düşünüyorum sanırım inu çok sevmemden kaynaklı ♡♡♡ iyi ki yakışıklı birtanecik oğlum ♡♡♡
Şimdi herkesin içi rahat olsun tamm metinnn benim 🤨
@sametyamann merhaba bişey sorabilir öym
Nemli ortamda 72 saate kadar yaşayabiliyorlar istersen kargoyla göndereyim yakından elden de verebilirim
Bence ben çok çok iyi bir anne baba olurum çocuklar beni herzaman çok sever ve çocuklara çok hakim biriyim nasıl büyütülür falan
Ama bu çok tatlıymış 😂Koreli birini ayarlayabilirsem kendime belki birgün 😂😂😂
Benden iskele babası olur
sdjkjsjd
Ben şundanım olsun isterim 😌
Veririm eline telefonu, uyurum kanepede
Kötü baba dkkdk
😏😏
Anne olur da eş olmaz be 😂
O niye aşkım
Öldürürüm onu ondan 😂
Ahaha kjksd
Normalde de olur evcil hayvanım var evladım gibi görüyorum onu evladımız oldu zaten 😘🐈🌺
Çocuklar çok sever beni, olur sanki. Böyle cool bir anne olurum
Ben düşünüyorum umarım ileride çocuklarında aynı düşüncede olur
Benden iyi hala, abla ve teyze oldu :D kafi.
Çok iyi babayım zaten
Olur çok iyi olur, çok anaç olduğumu düşünüyorum
Hadi bakalım bayan anaç 🙂
Emin değilim.
Sanırım hayır
Koca yok olsa isterim çocuk bdnbddnd
Olur tabikide bende anne olur baba da
Olurdu diye düşünüyorum
İyi bir eş bulursam olur gibi 😅
Benden bir bok olmadı
iyi baba olurum yalan yok
Olur sanırım