Hamileyim, eşim bebeği istemiyor. Nasıl baba olmaya ikna edebilirim?

3 yıllık evliyim eşimle ikimizde calisiyoruz ve o istemediği için çocuk yapmadık. Halimiz vaktimiz yerinde varlıklı birisi ama bir türlü baba olmayı istemedi istemiyor. Kendini hazır hissetmediğini sorumluluk istemediğini söylüyor. Ben daha önce hamile kaldım ama düşük yaptım :( şimdi tekrardan hamile kaldigimi öğrendim bana ağzına geleni saydı yerin dibine soktu kendimi çok kötü hissettim bir süredir konuşmuyoruz yüzüne bakmıyorum benimle konuşmaya çalışıyor ben ondan kaçıyorum ssimdi de annemlere geldim 2 gündür buradayım telefonları açmıyorum annemlere de tembihledim eve almıyorlar. Çok zor durumdayim onu çok seviyorum ama bebeğimi kabullenmemesi beni mahvediyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz evlenmeden bu konuyu konuştuk ben kabul ettim. Ama oldu iste bir şekilde düzgün kprunamadim ama bu kasıtlı değildi saklayacak değilim istemeden oldu. Allah bana 2. kez nasip etti bunu. Çocuğumla eşim arasında seçim yapmak zorunda kaldım. Ben çocuğumu seçeceğim
Güncellemeler
+1 yıl
1 saat önce eşimle konuştuk. Kendisi pes etti kabul edeceğini söyledi sadece ona biraz zaman vermemi istedi. Evime geri döneceğim bugün aramiz limonu ve soğuk samimi değiliz akşam beni almaya gelecek. Biliyorum zor olacak ama onu terapiste götürmeyi düşünüyorum bu süreçte bize katkısı olacaktır en iyi bu çünkü. Yorumlarınız içinde teşekkürler
Hamileyim, eşim bebeği istemiyor. Nasıl baba olmaya ikna edebilirim?