Benim fikrim ikna etmeye çalışmanın anlamsız olduğu çünkü bi şekilde heye getirdin diyelim önünüzde koskoca bi ömür var o çocukla ee taktir edersiniz ki inişli çıkışlı bi ömür ve her fırsatta yüzüne vuracaktır ben zaten istememiştim uğraş sen şimdi diye.. O adamdan etkili düzgün bi babalık bekleme yani ikna usulu babalık olmaz hata yaparsın. Sen de anne olmayı istiyosan ya bu adamla yolları ayıracaksın ya da annelik sevdanı unutacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünüyorum. En doğrusu boşanma davası acmak
En İyi Cevaplar
Herkes anne baba olmak zorunda değil. . Kendiniz söylüyosunuz eşiniz evlenmeden çocuk sahibi olmak istemediğini açıkça söylemiş sizde kabul etmişsiniz şimdi çocuğumu kabul etsin istiyorum diyosunuz çocuk istiyodunuz madem neden evlendiniz ki eşiniz dürüst davranmış. . İnsanları hiç istemedikleri şeylere mecbur edip ona sorumluluklar yükleyip sabretmesini hayatına aynen devam etsin istiyosunuz karşınızdaki kişi dıygularını dile getirdiği zaman beni anlamıyo çok ağır konuşuyo die kendinizi haklı çıkartıyorsunuz boşansanız bile o çocuğun bi sorumluluğu olacak diyelim ki boşanmadınız en ufak bişi de bu öfkesi sürekli dile gelecek bu çocuğa beni sen mahkum ettin die çocuk hasta oldu ağladı dielim ben istemedim sen istedin şimdi bak diyecek hiç huzurunuz olmayacak bebeği kucağına alırda hisleri değişirse orasını bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılEee? Felaket tellalligin bitti mi? Dediklerini bizde biliyoruz. Zamanı geri alaamam. Çocuğumu da aldirmayacagim. kimseden babalık bekleyen yok
+1 yılÇok zor bir durum ama bildiğim kadarıyla bu boşanma sebebi.. gerçi yaşının max 24 oldugunu düşünürsek senin için de biraz erken biraz evliliğin tadını çıkartmak lazım aslında. Ama ağzına geleni saydırma olayı biraz kaba olmuş. Sana böyle davranan birinden çocuk sahibi olma ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hassas bir konu ve her çiftin durumu farklıdır. Öncelikle, eşinizin endişelerini anlamaya çalışın ve duygularını öğrenmek için açık bir iletişim kurun. Duygularını paylaşmasına izin vererek, onun bakış açısını anlamak önemlidir. Ayrıca, birlikte bir aile olma vizyonunuzu ve beklentilerinizi paylaşın. Uzman yardımı almak, birlikte bir terapistle konuşmak da çiftler arasındaki iletişimi güçlendirebilir. Ancak, kararlarınızı birlikte almak ve saygılı bir şekilde duygularınızı ifade etmek önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence konuşun onunla
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde kaçarak ne yapacaksın peki? Boşandın diyelim çocuk ne olacak yazık değil mi ona? Neden istemiyor sebebi nedir onu öğrenmek lazım. Ayrıca hiç kimse kendi canından olan birine doğunca sırt çevirmez. Sen babanın evinden getirmiyorsun onun çocuğu , verdiği tepki çok saçma
25 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum doğunca belki her şey değişir çünkü ben aldırmayı asla düşünmüyorum. İlk çocuğumu kaybettim bu benim ikinci şansım bunu da kaybedemem
- +1 yıl
Yaşın 27, kadınların biyolojik saati var ne yazık ki. Erkekler gibi bir sürü yumurtamız yok, her ay bir tane yumurtaya sahip oluyoruz ve yaş aldıkça azalıyor. Allah her şeyi vaktinde verir o yüzden kabul etsin. Evlisiniz zina ile olmamış ki aldıracaksınız. Hem bu dünyada hemde ahirette o bebek yakanızı bırakmaz. Eşinizi karşınıza alıp konuşun.
Soran+1 yılYok asla aldırmam ya kabullenecek ya da bosanacgiz
- +1 yıl
Rabbim hayırlısını versin siz yinede eılımlı konuşun ters tepmesin
- +1 yıl
En güzeli bu ama , çocuk oldu diye ağzına geleni saydı yerin dibine soktu dediniz. Böyle bir ewlilik yürürmü orası muamma. Doğru olan tabi ki barışmanız. ALLAH yardımcınız olsun hakikaten zor bir durum
+1 yılDurum buyken niye korunmadiniz ki? Hadi o an yapamadiniz ama ertesi gun hapi falan icseydin keske..
Bebek istemedigini bildiginiz halde onlem almamissiniz ve esinizin kizmasini hakli buldum. Ama o da sorup sorgulamali ve akıl etmeli. Madem istemiyor, ikiniz de korunmalisiniz ki garanti olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılşu an geçmişi sorgulayacak halde değilim bir şekilde oldu
+1 yılAbla çocuğu sana leylekler getirmiyor. Yani o kadar istemiyorsa taksın prezervatifi ne yapıyorsa öyle yapsın. Dingil ya. Kusura bakma ama 3 sene olmuş. Tamam istemiyor olabilir tercih meselesi ama olan çocuğa da bişey demesin. Sana hoş davranmalı çocuğu da kabullenmeli. Sonuçta onun çocuğu. Sen saygı duymuşsun 3 senedir ama artık yeter sen de anne olacaksın sonuçta kararlarına saygı duymalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona hep saygı duydum evlenirkende kabul ettim ama olan oldu işte soylrdigi sözler beni çok kirdi
- +1 yıl
Odunla evlenmişsiniz tebrik ediyorum
+1 yılYazik gunah degil mi o cocugunuza, belki bosanacaksiniz babasiz buyuyecek, en iyi ihtimalle de kendisni istemeyen, sevmeyen bir babasi olacak.
Diyebilirsiniz ki korunmadik bu olasi, belki burdan yurursunuz ama adami kandirarak hamile kaldiysaniz kesinlikle dogru yolda degilsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLan 37 yasinda ama baba olmaya hazır hissetmiyomuş öyle mi nası insanlarla evleniyosunuz abi ne zaman hazir olcakmis 50 yasinda mi sacmaliga bak ya sinirlendim burada yas geçiyo yaş senin de yaşin tam uygun bi de maddi durumunuz da iyiymis daha ne istiyo bu öküz
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten daha ne istiyor diyorum bende. Yaşına bakmadan hâlâ hzir olmamaktan bahsediyor yya ttamam emmpati yapıyorum saygı duyuyorum ama anne olmak benim en doğal hakkım ömrümün sonuna kadar başkalarının çocuklarına bakarak geçirmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAbla kusura bakma ama empati duyulacak bi halde değil kocan asıl senin anlaşılmaya ihtiyacın var 37 yaşında biri baba olmaya hazır hissetmiyorum diye bir şey soyleyemez ayrica seni seviyorsa senden bir parçayı nasi istemez ya aklim fikrim almiyo bunu senin aliyo mu? Ayrica kimse anasinin karninda ögrenmiyo anne baba olmayi. Herkes deneyimleyerek öğreniyo hatta 1. çocuk ve daha sonraki çocuklar arasinda çok fark vardir 1. si tecrubesizlikle üzerine titrediğin bi yetistirme tarzi oluyor daha sonra her şeyi deneyimlediğinde 2. cocuk cok daha rahat yetisiyo. Kocana da soyle herkes annesinin babasinin karninda ögrenmiyo ana baba olmayi
Soran+1 yılBiliyorum canım biliyorum ama bunların o da farkında yine de istemiyor. Ama işte kolay silinip atilamiyor , bakma çok canım yanıyor. Beni ben yapan bir adamdı ona tek eş gözüyle bakmiyordum arkadaşım abim sevgilim kocam. Ama işte her güzel şey bir yerde biitoyor
Cevap sahibi+1 yılOna sorar misin beni canindan çok seviyorsan benden bir parçayı senin kanından canından bir parçayı nasıl istrmezsin diye. Karnına onun elini koy bu bizim miniğimiz evde bicir bicir gezicek hâlâ istemez misin de beni anla anne olmayı bende çok istiyorum. Hem yaşimiz ilerledikçe kafamiz çekmeyecek şimdi degilse ne zaman de. Bak bunlari yap eger hâlâ istemiyosa.. bi sorun vardir
Soran+1 yılDenendi onaylandı istemio 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman korumalı ilişki yapsaydı düşük için geçmiş olsun yeni bebek umarım sevgi dolu aileye doğar umarım babası yola gelir inşallah banada nasip olur bende düşük yaptım tekrar istiyoruz Allah yardımcın olsun Canım çok zor stres bile olmaman lazım şu an senin bebis kaç haftalık
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder size en kısa zamanda. Bebeğim şu an 3 haftalik
Cevap sahibi+1 yılAy inşallah senin için her şey güzel geçer amin Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılBende sen gibi ilk çocuğumu kaybettim😒2. yide kaybederim diye korkuyorum seninki ne kadarlikla düşmüştü ben 6 haftalik düşürdüm
Cevap sahibi+1 yılUmarim doğunca babası ona ısınır düzelir her şey
Soran+1 yıl4. ayimda düşük yaptım.16 haftalikti
Cevap sahibi+1 yılUmarım artık yaşamayiz
Soran+1 yılİnşallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin amin
Cevap sahibi+1 yılAmin
Zor bir yol ayrımına gelmişsiniz. Ya eşi ya cocuğu seçmek zor bir karar. Cocuğunuz ağır basıyorsa boşanin. Eşiniz baştan dememiş miydi istemediğini çocuk?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumu seçtim..
Baba sevgisi olmadan büyürse çok kötü bi çocukluğu olur tek başına da zor olur ama onun saçının teli yeter her şeye katlanmaya hem belki de doğduğunda eşinde duygulanır fikirleri değişir hatta sevinir bilemeyiz özür felan diledi mi
00 YorumlaOnun durumu psikolojik olabilir kötü ebeveyn varsa ya da birini hiç sevmeyip kötü davrandı ise onun gibi olmaktan korkuyor olabilir. İlişki terapisine gidin orada açığa çıkacaktır. Sizede iyi gelecektir tavsiye ederim.
00 YorumlaEşin ne böyle malmı keşke eski eşim deseydi baba oldun çocugum için ölürdğm be ben ama olmadı nasip olmadı babaşık istiyormuyum delilercesine ama yok ☹️
010 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Allah sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder
Soran+1 yılBu çocuk konusuna kadar aramız çok iyiydi bu olay meydana gelince adam 360 derece döndü
Soran+1 yılBen bir an önce bitsin istiyorum yarın açacağım dava
+1 yılEşinizin endişelerini anlamak ve onun perspektifinden bakmak önemlidir. Baba olmanın getirdiği sorumlulukları, değişiklikleri ve olumlu yönleri konuşarak ortak bir anlayışa varmaya çalışın.
017 Yorumla
Soran+1 yılBen 3 yıldır ona saygı duyuyorum zaten ama olan oldu. Bbben ona da dedim bosanalim madem istemiyorsun diye ama bbosanmaya da asla yanaşmıyor çocuğu da istemiyor
- +1 yıl
Bu zorlu durumda olduğunuz için üzgünüm. Bir ilişkide çocuk sahibi olma ve boşanma konuları, duygusal ve hukuki olarak karmaşıktır. Eğer eşinizle bu konularda anlaşma sağlayamıyorsanız, boşanmak en doğrusu...
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum yarın dava açacağım
- +1 yıl
Eğer mümkünse, eşinizle anlaşmalı bir boşanma süreci düzenlemeyi düşünebilirsiniz. Bu durumda, çiftler kendi aralarında anlaşma sağlar ve daha az hukuki savaş içerir.
Soran+1 yılHukuki savasllik durum yok. Nafaka vb bir şey talep etmeyeceğim ondan herhangi bir mal mülkte istemiyorum kişisel maddi durumum gayet iyi. O da bunu biliyor.
- +1 yıl
Boşanmayı kabül etmesi gerek. Etmezse anlaşmalı boşanamazsınız. Uzar gider...
Soran+1 yılEtmezse etmesin bu çocuk doğacak keyfi bilir
- +1 yıl
Anladığım kadarı ile eşini çok seviyorsun ama duygusal değil, mantıklı düşünmeni öneririm
Soran+1 yılMantıklı düşündüğüm için şu an bosaniyorum. Hhayatimin sonuna kadar başkalarının çocuklarına bakıp iç çekmek istemiyorum
- +1 yıl
Özür dilerim, kızmayın lütfen ama bence mantıklı düşünmüyorsunuz. Çocuk doğduğunda eşimle düzelir diye umudunuz var gibi hissettim
Soran+1 yılYa umut illaki var yok değil nasıl olmasin
- +1 yıl
Sizin hakikaten sorununuz büyük ama farkında değilsiniz
Soran+1 yılSorun evet büyük yapılacak da belli bosanacagim
- +1 yıl
çocuk?
Soran+1 yılBenimle büyüyecek.
- +1 yıl
Aslında iyi bir düşünce"Hemde çok iyi" ama mantıklı mı dersen , değil.. Ben mesela , çok iyi niyetli biriyim ama böyle bir durumda asla doğurmazdım kız olsam
Soran+1 yılMaddi durumum gayet iyi. Aileminde öyle ki bana destek çıkıyorlar. Ailem böylesine arkamda durmasa bende tereddüt edebilirdim
Bebek sahibi olmak tek tarafın kararıyla olmaz elin baştan bari istemiyormuş ikna olması zor sanki ve keşke eşini ikna etmeden hamile kalmasaydın Allah yardımcın olsun zor durum 🎈
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o 37 yaşında ben ise 27 . Onun kararına saygı duydum 3 yıldır bebeğim düştü yine sesimi çıkarmadım ama şimdi tekrar bir şansım var anne olmak için. Çocuğum ve kocam arasında bir seçim yapacaksam evladımı sececgim
Biraz burnu sürtülsün kendisi düşünsün. İnsan canından olanı nasıl istemez. Siz ikna etmeye çalışmayın o huzurlu yuvasına geri kavuşmak için sizi ikna etmeye çalışsın
00 YorumlaSenin ikna edebileceğin bir durum yok ki. Yaparken aşağı yukarı tahmin ediyordu böyle olacağını ağzına geleni söyledi ne demek hemm. Hiç istemeseniz bile bu tepkiyi vermeye hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir davranış
BBaban nasıl olmaz
Sonuçta korunmaya da kendisi yani senin bir suçun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyip de hamile kalamayanlar var. Allah vermiş reddetmek, cana kıymak olmaz. Kocan bunu akıl edemiyorsa kalın kafalının tekiymiş. İnsan istemiyor da olsa hamile kaldı diye eşini yerin dibine sokamaz nerede kaldı saygı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorunmak bana kalırsa erkek tarafının sorumluluğu. Çünkü kadın doğum kontrol hapı ya da spiral kadın sağlığı açısından bazı riskler taşır. Baba olmak istemiyorsa korunacaktı. Sana kızmaya hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zaman ver ona, eminim kabullenecektir. Baktın zamanla da olmuyor, ayrılmaktan başka çare yok gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılBebeği istemiyor da ne demek? Yapmasaymış. Bi cana mı kıyacak y….
01 Yorumla
Soran+1 yılAasla aldırmam. Bosanirim yine de aldirmam
Öyle eş mi olur ya. Siz nasıl sabrediyorsunuz böyle dingillere. Madem istemiyordu adam gibi korunsaydı mal herif. Sinirim bozuldu
00 Yorumla
+1 yılAllahım sabır ya istemiyorsa korunacak beyefendi keyfine göre sanıyor herhalde.
00 Yorumla
+1 yılNiye sayıp sövüyor anlamadım tek başına mı yaptın sen o çocuğu?
00 Yorumla
+1 yılZorla olacak şey değil bu sonunuz ıyı degıl gıbı
00 Yorumla
+1 yılal işte bide burdan yak annesiyle babasıyla konuş
00 YorumlaKabullenmek zorunda bu arada yaparken bana mı sordu aynısını söyle
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 540 cevap paylaştı. Klişe bir cevap olacak biliyorum ama, ona internetten sevimli bebek videoları izlet.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 800 cevap paylaştı. Eşin istemiyor ise aldıracaksın kadının ne istediği önemli değil erkeğin ne dediği önemli
07 Yorumla- +1 yıl
(Kadının ne istediği önemli)
- +1 yıl
Sen kes sivri zeka kardeşim
- +1 yıl
Ne demek kadının ne istediği önemli değil
Ultra cahilsin ve cinsiyet ayrımı yapıyorsun. - +1 yıl
☺
Karninda bebek ile sana bunlar yapiyor cok yazik. Oysa bebek hisseder. Ne bicim insan!
00 Yorumlaistemiyo madem sahip çıksaydı organına iradeli olsaydı yapmasaydı eğer istemiyosa aldatiyo olabilir dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatma durumu yok varsa da keyfi bilir
+1 yılUla onun ben adamligini cocugu sen yemek yaparken yanlışlıkla su dokerkenmi yaptin sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konularda suç bana kalıyor maalesef
- +1 yıl
Ya Allah aşkına öyle sacma bi adam olamaz
Istememesi gayet normal en azindan cocugu dogurtup kotu bir baba olmayi reddetmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgerçekten iğrenç bir insan sana bunu yapmaya ne hakkı var
00 Yorumlaİlk cocuk sa olmalı bence
00 Yorumlaİnsam baba olmak istemezmi
00 YorumlaOna Bebek videolarını izlet
00 Yorumla
+1 yılNe evleniyoss bunlar ya
00 YorumlaNr mal koçan varmış. Yaparken iyidi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemiyorsa zorlama asla istemez.
00 Yorumla
+1 yılKorunmayı kim ihmal etti
02 Yorumla
Soran+1 yılBen.
- +1 yıl
Olması gerekiyormuş demekki sucu kendinde arama
+1 yılO nasıl bi koca o zaman korunsaydınız
10 Yorumlaiyi kabul etmid bari
00 Yorumla
+1 yılKırma koçanı bir açıklaması var mı
00 YorumlaEvlenmeden önce bunları konuşmadınız mı
01 Yorumla
+1 yılBilmiyorum yavrusu yaşlarınıs kaç
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlar kaç
06 Yorumla
Soran+1 yılO 37 ben 27
Cevap sahibi+1 yıl37 yaşında olmasına rağmen çocuk istemiyorsa bu saatten sonra da istemez. Ne diye evlendin onunla?
Cevap sahibi+1 yılÜstelik ne olursa olsun gebesin. Ya şu an hiç sevmediğim biriyle ilişkim sonucu çocuk sahibi olacak olsam doğurma diyemem bile. Bu nasıl bir kafa
Soran+1 yılÇok seviyordum ilk görüşte etkiledi beni. Çok bilgili kariyer sahibi bir adam duruşu sağlam. Çok gençken tanıştım onunla 22 yaşındaydım o zamanda aynı böyle dusunuyordu
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse suç onda değil sende. Başta böyleyse ve buna rağmen evlendiysen ve hâlâ seviyorsan diyecek bir şey yok. Sana kocana ve kocanın kariyerine mutluluklar dilerim 😅
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yıledemezsin aldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldir a q
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih