Ben bebek istiyorum ama eşim istemiyor. Nasıl ikna edebilirim?

Evleneli bir sene oldu Ben şu yaşıma kadar hep böyle içimde babasızlık ile alakalı çok yarım büyümüş bir insanım Çocukluğum yarım kaldı yaşadıklarım hiç kolay olmadı çok zorluklar atlattım Çok zorluk çektim eşime bebek istediğimi söylediğim zaman şu an Hazır değiliz borçlar biraz hafiflesin diyor ve erteliyor borçları bitmesi Bir seneye yakın sürecek Ben de beklemek istemediğimi ve ona altınları vereceğimi söyledim Gerçekten yarın büyüdüm ve artık tamamlanmak istediğimi söyledim O da ısrarla ben beklemek istemiyorum dedikçe o da bekleyeceksin ben Şu an düşünmüyorum ve evin reisi benim ben karar veririm diyor seve seve bekleyeceksin diyor borçlar hafifleyince diyor Ben de beklemek istemiyorum üstüne basa basa söyledim Ne yapmalıyım gerçekten beklemek istemiyorum ama onu ikna edemiyorum Bana yardım eder misiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Kayınvalidemle çok büyük ağız dalaşı yaşadık abi ailemden çok uzaktayım tek başıma kaldım burada oğluna çocuk yapma etme dedi ben de evliliği mi garanti altına almak istiyorum ve de gerçekten hayalim olduğu için ben ona altınları veririm dedim araba alfı borca girdi amortisör buji ufak tefek borçları var arabanın zaman zaman garantim yok neden geç kalayım sen söyle
Ben bebek istiyorum ama eşim istemiyor. Nasıl ikna edebilirim?