Allah annemden razı olsun tam eski toprak kadını. Hakiki zeytinyagını kaynatıp soguttuktan sonra hergün bebeğimin pişiğine pamukla sürdü. Kremlerin geçiremediği kabuk bağlayan pişikten eser kalmadi. Benden size doğal bilgi not alın.
Bebeklere pudra kullanılmamalı. Altını ıslak mendil ile değil bebek pamuğu ile silinmeli. Altını açarken 1 dk açık bırakılmalı. En son pişik kremi sürüp altı bezlenir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocuğun altını temiz tutmak ve kremleyip pudralamak
2 çocuk babası olarak, Bebeğin pişik olmaması için "ISLAK MENDİL" yerine su ile çocuğu temizlerseniz ve altını saat başı kontrol ederseniz hiç bir zaman pişik olmayacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Temiz ıslak mendille sildikten sonra halloluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yakında doğacak olan bebeğim için bize güzel bi bilgi olmuş 🍀 teşekkürler 🙏🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bende pişiğim için kullanmıştım ve faydasını gördüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Yuzu yumusacik yapiyor ve gunese ciktigimda olusan kizarikligi hemen gideriyor
Poposu hep hava alacak. Ve bu krem ile temizlenecek ;)
Mustela vitamin bariyer pişik önleyici kremden alınabilecek maksimum verimi aldığımı düşünüyorum. Bebeğime gerçekten çok iyi geldi.
Allah annemden razı olsun tam eski toprak kadını. Hakiki zeytinyagını kaynatıp soguttuktan sonra hergün bebeğimin pişiğine pamukla sürdü. Kremlerin geçiremediği kabuk bağlayan pişikten eser kalmadi. Benden size doğal bilgi not alın.
Siz de Mustela Vitamin Batiyer ile 1. 2. 3. dereceye kadar pişik önleyici krem kullanın.
Çok tatlış markasınız bazı ürünlerinizi kullanıyorum
Hassas ciltler için özel üretilen doğal ürünleri kullanmak
#Hükümdar
Cildim çocukluktan beri çok kuru ve alerjiye yatkın. Ciddiye tavsiyesiyle hala kullanıyorum
Pudra Pişik kremleri çocuğun altına islak mendille silmektense tek kullanımlık havluları güzelce islatip onları şampuanla köpürt tüp güzelce yıkamak temizlemek lazım
Cilt kuru tutulmalı, nem pişiğin en büyük davetiyesidir
Çocuğum yok. olanlara allah kolaylık versin.
Bebeklere pudra kullanılmamalı.
Altını ıslak mendil ile değil bebek pamuğu ile silinmeli.
Altını açarken 1 dk açık bırakılmalı.
En son pişik kremi sürüp altı bezlenir.
Çocuğun altını temiz tutmak ve kremleyip pudralamak
2 çocuk babası olarak, Bebeğin pişik olmaması için "ISLAK MENDİL" yerine su ile çocuğu temizlerseniz ve altını saat başı kontrol ederseniz hiç bir zaman pişik olmayacak.
Temiz ıslak mendille sildikten sonra halloluyor
Yakında doğacak olan bebeğim için bize güzel bi bilgi olmuş 🍀 teşekkürler 🙏🏻
Bende pişiğim için kullanmıştım ve faydasını gördüm.
bazı ürünleriniz gerçekten mükemmel ötesi 😊
Ebeveyn değilim. İleri de bir gün olursam tabi ki böyle ürünleri yakından takip etmem gerekecek.
Ha ince He bebeğin cildi qyni diģil o yüzden ürünleri seçerken dikkat etmeliyiz
Tanışmadı henüz çünkü bir bebeğim yok be daha evli değilim 😅
Eskiler bebek bezi yerine kumaş parçalarını tercihederdi ve pişik olasılığını baya düşürürdü
Bebeğim yok ancak yine de önemli bir durum olursa ben bu şekilde listeyi okurum ama işe yarar mı bilmiyorum inşallah olur ya inşallah
Hassas bebek ciltleri için seçilen ürünlerin içeriklerine dikkat etmek çok önemli. Doğal ve kimyasal içeriği az olan ürünler tercih edilmeli.
Doğru bezi kullanmak, bebeğin orasını havalandırmak yani sıkı şeyler giydirmemek, pişik kremleri veya pudra bildiğim yöntemler
Salacaksın cocugu anadan üryan. Hem izlerini takip edip nerde oldugunu görürsün hemde pişiği biter. Teşekküre gerek yok 😎
Bezi sık sık değiştirip her seferinde pişik kremi veya pudra kullanmak! Kaka ile uzun süre bırakmamak
Pişik için bez değişimi ve çocuğun alt temizliği önemli pişik kremi de kullanılırsa o kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Pudra ve bebeğinizin yemek yedikten saat sonra altını kirlettigine bakın genelde 2 saat sonra olur bu sık sık degistirmeye özen gösterin :)
Eskiden pudra sürerlerdi henüz çocuğum yok ama gelişmeleri takip ederiz
Önüne geçebilmek çok zor bu durumun umarım etkisi olur
Mustelaa urunlerı mükemmel deneyin bebegınız pısık olmasın
Güzel bi popo temızlıgi 😅😅güzel bez ve güzel kremler
Sık sık altını değiştirmek, krem kullanmak, çok sıcak ortamdan uzak tutmak vs.
Bebekler illa pişik olur bütün bebeklerde olduğu gibi
Kuru ve temiz iç çamaşırı tahrişi engelleyen krem
Hiç kullanmadım ama ismini duydum iyi diyorlar.
Güzel bilgilendirme olmuş bilmeyenler için gayet faydali
Pudrayı hiç sağlıklı bulmuyorum ben ama bu gibi kremler çok işe yarıyor
Bunun çözümü nedir ya ben 30 yaşına geldim ve ben bile sürekli yazın pişik oluyorum
En güzeli pudra hem ucuz hem de kremlerden çok daha iyi
Mustela vitamin bariyer işe yarıyor ve bebeğimizin poposu açık kalıp hava alınca da pişik olmuyor. 🥰
Özel pişik kremi kullanmak gerekiyor
Çok güzel olmuş Evet bence çok güzel
Ebeveynler bilir en iyisini
yöntemi tabiki Mustela dir.
Geleneksek olacak ama pudra iyidir ya
Güzel Bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
Büyüklere de ise yarıyor zaten
Allahım banada nasip olur mu bir bebek falan
pudra kullanacaksın pudra en iyisi
Çocuğum yok ama neden olmasın
Omu düşünmeye zaman var daha.
Bu yararlı soru için teşekkür ederiz