Çocuk & Ebeveyn Ebeveynler cevaplıyor, kazanıyor! 🍼👶🏻 Bebeğinizin pişik ile hiç tanışmamasının yöntemi nedir? (Sayfa 3) Mustela Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1820 Ebeveynler cevaplıyor, kazanıyor! 🍼👶🏻 Bebeğinizin pişik ile hiç tanışmamasının yöntemi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 38 kişi beğendi
Hasans44 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Bi gün olursa denerim ilerleyen zamanlara inşallah 0 0 Yorumla
papatyaaam123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Bir gün evlenip çocuğum olursa denerimm 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 308 cevap paylaştı. Dikkat edilmesi gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu güzel ve bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler elinize emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
berrinkumsal0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl Doğru pişik kremi ve doğru bezi kullanmak 0 0 Yorumla
Sedefağaoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Pişiği önleyici merhemler kullanmalı 0 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Olmadığı için sorun yok olanlar düşünsün 0 0 Yorumla
Aytaç4442 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Sicak dan uzak tutulmali ve duzgun bakilma 0 2 Yorumla NUCHI +1 yıl Ana yüregi tam ya Yorumla Aytaç4442 +1 yıl Heya bakamiyosunuz cağalara artik😀 Yorumla
Dilanee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Pudralarim bebeğimi o zaman pişik olmaz bence😂 0 0 Yorumla
bitmeyen_cile Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Güzel bir yazı dizisi olmuş, tebrikler. 0 0 Yorumla
XwetCanxX Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bence altını geç olmadan hemen temizlemek 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Hassas bebek ciltler için idea bir çözüm 0 0 Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Bebeği olanlar konuştursun maharetlerini şimdi :) 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Soruyla alakası yok ama bebek çok tatlı🥰 0 0 Yorumla
Selamverlann Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Bebeğim yok maalesef olunca tecrübe ederim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cesitlinurunler var denene bilir bu mesela 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. Paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
edalie Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 56% +1 yıl Tabikide mustela Herzaman kaliteli ve kullanışlı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Benim yeğen var hiç pişik olmuyor çok şükür 😂😊 0 0 Yorumla
beyazkan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Pişik olan bebekler için ne tür önlem alınabilir 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 613 cevap paylaştı. Bebeğim yok etrafımda bebekte yok :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Temiz tutmak ve bolca havalandırmak
İlerde ihtiyacım olucak bunlara
Bi gün olursa denerim ilerleyen zamanlara inşallah
Bir gün evlenip çocuğum olursa denerimm
Dikkat edilmesi gerekiyor
Bebeğim yok 😂😂 yeğen sayılır mı
Mustela krem iyi geliyor tavsiye ederim
Bu güzel ve bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Her dakika altını kontrol et
Doğru pişik kremi ve doğru bezi kullanmak
islak medille temizlediyseniz kurumadan bezi kapatmayin
Pişiği önleyici merhemler kullanmalı
Olmadığı için sorun yok olanlar düşünsün
Çok güzel yazı olmuş teşekkürler
Sicak dan uzak tutulmali ve duzgun bakilma
Ana yüregi tam ya
Heya bakamiyosunuz cağalara artik😀
Pişik çok zor yaa yaşayan bılir
Mustela krem yumuşacık büyüklerde kullanabilir 🥰
Pişik kremi kullanıyorum en iyi çözüm
Pudralarim bebeğimi o zaman pişik olmaz bence😂
Güzel reklam tuttum...😎😁😎
Güzel olmuş gayet iyi bence
Güzel bir yazı dizisi olmuş, tebrikler.
Bence altını geç olmadan hemen temizlemek
Hassas bebek ciltler için idea bir çözüm
Valla Bilmiyorum ki inan yani
Bebeği olanlar konuştursun maharetlerini şimdi :)
Soruyla alakası yok ama bebek çok tatlı🥰
Bebeğim yok maalesef olunca tecrübe ederim
Cesitlinurunler var denene bilir bu mesela
Paylaşım için teşekkürler
Mustela krem bu alanda bir numara
bol bol budra ve temiz tutmak
cok faydali olmus tebrikler
Tabikide mustela Herzaman kaliteli ve kullanışlı
Çocuğu olanlar için baya güzel olmuş
Paylaşım için teşekkürler
Krem ve pudra kullanılsa iyi olur
Krem ve pudra kullanılması