Kız çocuğuna ad seçmecesi?

Selamlar! 3 ay sonra kızımız doğacak, aklımızdaki iki adı başkalarına da danışmak için bu anketi açmak istedim🩷 Türkçe kökenli olsun ve anlamı da güzel olsun istedik, e madem onlara baktık fonetiği de güzel olsun dedik. Bu iki addan hangisi daha güzel karar veremedik. İkisi de Türk mitolojisinde geçen karakterler, ikisi de birbirinden güzel yerlere sahip Türklerin mitolojisinde. "Yelana" anlayacağınız üzere, "yel ana" demek yellerin annesi/ tanrıçası aynı zamanda macar mitolojisinde de geçiyor. "Ayana" da benzer anlama farklı şekilde sahip "ay ana" demek, ayın annesi/tanrıçası anlamına geliyor. İkinci isim koymayı da düşünüyoruz, eğer isterseniz bu iki addan biriyle uyacak adlar önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim🩷

Yelana
Ayana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
Güncellemeler
+1 yıl
‎ ‎ ‎
Güncellemeler
+1 yıl
Yaprak Yelana koyduk dostlar. Erken doğum gerçekleştirdim, yenidoğan ile ilgili tavsiyelere bakarken de bu soru aklıma geldi. Çocuğuma Selena diyen yok, boyana diyen de yok... E haliyle erken doğum da olsa çok mutluyuz. Fikirleriniz için teşekkür ediyorum tekrardan, sağlıcakla kalın🩷
Kız çocuğuna ad seçmecesi?