Eşim ve üvey Kızım?

Merhaba eşimle ikinci evliliklerimiz benim çocuğum yok onun ilk evliliğinden (daha doğrusu kaçamağından) bir kızı var. Yaklaşık 2 sene olacak evliyiz ve yeni hamileyim şu an ve ne eşime ne de bir başkasını henüz söylemedim. Evliliğimizin ilk zamanları üvey kızım çok sorunlar çıkardı kayınvalidem evinden bize bizim evden oraya sürekli laf taşıdı ve herkes birbirine girdi. Tabi arada kötü olan ben oldum eşimle bir kaç kez küstüm bu yüzden. Bir kez de tartştığımız bir anda sende aynı kızımın annesi gibisin aynısın değişen bir şey yok dedi ama 3 gün öncesi onun için iffetssiz sözler sarf ediyordun dedim beni öyle bir ooooo…. u ile bir mi tutuyorsun dedim diye bana demediğini bırakmadı onu korudu ve benden özür dilememi bekledi. Sonradan ben ayrılmak isteyince anladı hata yaptığını bu durumlar geçti gitti. İlk zamanlar bize geldiği zaman üvey kızım bizimle yatmak istiyordu falan bu bir kaç kez oldu. Ama bilerek yaptığını anlayınca buna son verdik. Şimdilerde ise akşamları yan yana bile oturtmuyor benim yanıma oturuyor resmen yapışıyor üstüme çıkacak gibi eşim çağırıyor bende bırakmıyor çocuk diyorum. Bu sefer bıraksana karımı diyor kendi kızını benden kıskanıyor. Duruyor duruyor çağırıyor sonra gelmeyince beni çekip alıyor yanına çocukta küsüyor. İlk zamanlar beni yerlere atan adam şimdi kendi çocuğundan kıskanıyor. İkisinin arasında kalıyorum. Çocukta anne özlemi var ama babasını da kıskandığını düşünüyorum. Benimle eğleniyor seviyor orası ayrı ama eşim çok tutarsız bebek haberini bile vermek istemiyorum çocuk yüzünden onu da kıskanır diye korkuyorum. Bu krizi nasıl çözebilirim. Eskiye göre çok daha iyiyim ama burada eşimin hatalı olduğunu düşünüyorum.

Eşim ve üvey Kızım?