Hamileliğimin son ayındayım , bebek bakma konusu geçti, bebeğe eşimle birlikte bakarım gece çok zorlanmam bi bi ben bakarız dedim kaynanam hemen ordan olur mu öyle şey hem işe gidecek hem çocuğa mı bakacak dedi ki zaten 7/24 baksın demiyorum zaten bebek doğunca yıllık izne ayrılacak eşim izni bittikten sonra da ilgilendiği zamanlar illa ki olacak bu çocuğu tek ben yapmadım sonuçta, bana yardım etmiş olmayacak ki babalık görevini yapacak ama kaynanam ısrarla bunun yalnış olduğunu erkekler anlamaz bakmaz diyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sorunun ne oldugunu anlamadim ama cocuk mevzulari cok hassas. Eger esin hakikaten sana yardim edebilecek biriyse buna kaynananin inanmasi gerekiyordu ama bir bebek annesi olarak yükün tam anlamiyla senin uzerine olacagini soyleyebilirim benim esim azacik kaka yapan bebeyin kokusu o kadar abartiyor ki sinirlerim bozulur küçüçük bir sey yapmistir oysa cocuk. Daha cok kayinvaliden yardim edecek diye dusunuyorum.
İyide canım, kaynananla aranızda kaç kuşak fark var, neden bunu ona kabullendirmek gibi gereksiz bir düşünceye koydun kendini. Eşinle aranızda nasıl istersenjz öyle bakar buyutursunuz
Sizden karı. olmaz birer tane şişme bebek edinmek daha mantıklı.
Sebep?
Bi anne bebeğini gözünden sakınır kimseye emanet edemez en azından altı ay bir yil
Kimseye emanet edemez mi bahsedilen kişi babası yalnız onun da çocuğu ya hani
Ozaman sende işe gidecek bütün masraflara ortak olacaksın örneğin kira on bin ise beş beş ödeyeceksiniz mutfak masrafı dört bin ise iki iki ödeyeceksiniz. İşinize gelince EŞİTİZ işinize gelmeyince sen erkeksin yok öyle bir dünya.
Bunu kaynana ile konuşmak bile saçma. Eşinle halledersiniz
He he de geç ya eski kafaya bişey anlatamazsın takma kafana
Öyle tabi ama iç içeyiz çok karışacak gibi çocuk doğunca
O zaman sıkıntı Allah kolaylık versin sana şimdiden
niye senin çocuğun mal mı el kadar bebrğe neden bakamasın öğretseydin o zaman deseydin
Eşimde o sıra oradaydı hiç sesini çıkarmadı işine geliyor sanırım onun da
çocuğu yapmadan düşünecektin ablam
Doğruu
Hanimefendiyi yalnis yonlendirmeyin. Bak bacim esinle cocuga birlikte bakma hayalleri kurmus ola bilirsin ama simdiden hazmetmeye calis. Kayinvaliden olacak sana yardim eden taraf. Kocan bikacak. Evet kendi cocuklariyla bebek halleriyle ugrasmaya gelmezler. Eger kaynananla arani bu yüzden acacaksan bulasigin ev pisliginin icinde boklu bebekle yapayalniz kalirsin
Tabikide sen haklisin büyüyünce çocuğunuza babanda seninle benim kadar ilgilendi derseniz eminim mutlu olurr
Evet tabi empati kurunca babam benimle ilgilense çok hoşuma gider mesela ama işte anlayana
Kaynanalar çok bilmiş herzaman sinir bozucular onemseme fikirlerini yöneticiliğini ele al
al işte kaynana düşmanı bir cins daha
Düşman falan değilim kaynanamı seviyorum bu konu da anlaşamadık sadece çok müdahale ediyor çocuk konusunda benim de yaşayarak tecrübe edinmem lazım ama dimi
kadın da kendi oğlunu düşünüyor. Bakıyor ki karısının düşüneceği yok. Adam zaten çalışıyor gece uykusuz kalıp gündüz işe gittiği zaman o insanın hali ne olur? Siz ne yapacaksınız merak ediyorum
Çocuk bakmak sadece anne sorumluluğu değildir iki ebeveynin de işidir. Sadece o baksın demiyorum farkettiyseniz babalık görevini yapmalı
bende adam çalışıyor diyorum o da sizin gibi etten kemikten bir insan. Sizin gibi gece uykusuz kalsa da gündüz öğlene kadar uyuma şansı yok
dert etme
nerde o haklı olsunki
takma
kaynanayla iletişime mi geçilir he de geç
Baktım anlayacağı yok en son öyle dedim ama çocuk doğunca daha çok sıkıntı çıkacak gibi
Kayniş
Kendi baksın
Oğluna güvenmiyor
Nasıl olacakmış