Oğlum sapik bir ergen oldu?

Arkadaşlar 15 yaşında bir oğlum var ama görseniz çok garip bana sürekli baba bak bu kız ile yattım baba bak şu kızla sevgiliyim diyor ona kızıyorum hastalık gibi şeyleri anlatıp başına gelecek olanları anlatıyorum abisi babası döver kılımı kıpırdatmam diyorum dinlemiyor odasındaki çöp kutusu ıslak peçeteler ile dolu erkekler anladı muhakkak annesine rencide olmasın diye bir şey demiyorum ama çok oluyor yeri geldi tokat attım özür diledi ama yine devam etti tabi sevgilisi ola bilir gayet normal ama benim oğlum artık fazla oldu geçen de baba idrarım yeşil renk dedi soğuk bel diye tahmin ettim hastaneye gittik soğuk bel kapmış o gün evde bir tokat attım yerden yarım saat kalkmadı ağladı beni hiç dinlemiyor annesi çok yüz veriyor erkekdir yapar falan diyor oda bazı şeylerin farkında ben ise oğlumun devirdiği çam ile değil okuması ile övünmesini istiyorum işe gittiğim için çok ilgilenemiyorum ben bu çocuğu ne yapayım bide bunları tek yapmıyor arkadaşları ile de yapıyormuş bir gün biri resmini videosunu çekse o resim yayılsa bunu nasıl kaldıracak acaba ne yapmalıyım sizce aileler lütfen yardım edin

Oğlum sapik bir ergen oldu?