Kızımın yaşadığı sorundan dolayı ne yapmalıyım?

Merhabalar 40 yaşındayım kızlarım 6 ve 16 yaşındalar büyük kızım 1 senedir taekwondo kursuna gidiyor bugün küçük kızımda taekwondo ya geldi küçük kızımı 10 yaşında bir kız çocuğu kolunu sıkmış parmaklarıyla oynamış küçük kızım uyarmış ama devam etmiş büyük kızımın yanına ağlayarak gelmiş büyük kızımda 10 yaşındaki kız çocuğunu sıkıştırmış özür diletmiş çıkarkende sinirini alamayıp bir daha yaparsan seni vura vura öldürürüm demiş diğer arkadaşları da oradaymış sakin ol çocuk bunlar kimse kimseyi tehdit edemez demiş kızım da çocuk olabilirler ama anlıyorlar kardeşime düzgün davranacak demiş öğretmen orada değilmiş eve geleli 2 saat oldu büyük kızımın ağlaması durmuyor herkese rezil oldum nasıl yüzlerine bakacağım çocuğun ailesi ya bana bir şey yaparsa ne yapacağım sinirlerim bozuk diyor agresif bir çocuk fevri davranıyor küçük kızım bir daha gitmek istemiyorum diyor büyük kızım yarın tedbir amaçlı gitmeyeyim diyor bende hayır olmaz yaptığın şeyin arkasında duracaksın bende geleceğim dedim sizce ne yapmalıyım yarın tedbir amaçlı antrenmana göndermemeli miyim yoksa beraber gelmeli miyim
Kızımın yaşadığı sorundan dolayı ne yapmalıyım?