İyi akşamlar sevgili insanlar bizim eşim ile ayrılık aşamamız kızım 4 aylıkken oldu ve bu süreçte eşim anlaşmaya vs. Hiç yanaşmadı kızımı da 2 yaşıma kadar ben büyüttüm ve gerçekten artık yoruldum mahkemenin verdiği görüş günlerin de de kızını görmüyor doğru düzgün nafakayi da yatirmiyor bir ihtiyacı var mı diye sormuyor da eşimin annesi bir kaç defa kızımı özlediğini bir kaç resim istediğini söyledi eşim ise sürekli annesine nafakayi düzenli yatirdigini söylüyormuş annesi bana bu şekil de söyledi ben başka şehirdeydim kızım ile annemin yanındaydım dedemin yanina geldim şimdilik onlar da dedemle aynı semtte oturuyorlar acaba görmeleri vs. Ya da ihtiyaçlarını gidermeleri için yazmalimiyim gerçekten çok yoruldum artık ama kızımdan da vazgeçecek birisi değilim asla da böyle bir şey söz konusu olamaz onlara söylemem gerekir mi karşı taraf ne düşünür çünkü hiç bir şekil de ne kızımı arayan soran var? Sonuçta bu çocuğu tek ben yapmadım onun da sorumluluk alması gerekiyor ama sorumluluk almıyor tüm sorun da bu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sorumluluklarini bilmesi lazim baba olarak buyudugj zaman icinde nefret olmamasi ixin konus bence
Beni her yerden engellemiş ne diyim ki ben şimdi çocuğun bir sorumluluğunu bile almıyor
Valal binsekilde ulas gerci bu zamana kadar cocuguyla ilgilenmeyen bi adama istedigini soyle cokta bisey degisecegini dusunmuyorum
Arkadaşım aracılığıyla ulaşmaya çalıştım mesaj attım fakat gördüğü halde görmemezlikten geldi dönüş dahi yapmadi
Annesindne falan ulaş bi şekilde
Annesi ile konuşmamışta söyleyip dile getirmiştim annesi de geçmişi karıştırıp duruyorsun dedi en son
Ne diyosa desin soyle bence
Nasıl yazmalıyım yardımcı olurmsun ne diyim
Bilemedim bak simdi dusuneyim. bi yazarim :)
Yazmalimiyim gerçekten ya bilemiyorum kafayı yemek üzereyim
Gerçekten çok yorucu bir durum
Bencede çokk
Yazıyım mi gerçekten karşı taraf pek umursamicak ama
Düşündün mü
Çok zor bir durum bu insan on yaş çöküyor resmen o süreçler felan off
Bu konular çok değişik ya zor ya
maalesef öyle
Ne kadar evli kaldın
Böyle bir durum başımıza geldi
Yaklaşık 1 sene
Çok uzun süren bir evlilik olmadı ama kızımız var 2 senedir kızımı ben tek büyütüyorum
Böyle durum arkadaşım da da oldugu ama arkadaşım biraz sorunluydu
Ne gibi?
Tamam
Hiç hak etmiyor görmeyi kızını bence
Ama bir sorumluluk dahi almıyor bu çocuğun da ihtiyaçları oluyor
Ona dediğim bir şey yok. İhtiyaçlarını karşılaması lazım. Sonuçta çocuğu tek başına yapmadın sen. Ama anlattığına göre diyorum ben. Bir kere elinden tutmamış.
Anneannesi ile dedesi görmeyi hak ediyorlar. Ama onlar ediyor sadece
Babaannesi oluyor karşı taraf fakat onlar da hiç bir ihtiyacı karşılamıyor
Babaannesi işte yw yanlış yazdım.
O zaman onlara da gösterme boş ver
İşte ben istiyorum ki ilgilensiler bir ihtiyacı var mı diye sorsunlar istiyorum bu kadar zor değil ya
Umurlarında değil anladığım kadarıyla
maalesef ki öyle görünüyor durum
Üzücü 😖😖
Bu konular da iyi anlaşmak gerekiyor ya
Ama karşı tarafın ds sorumluluk alması gerekmiyor mu yanlış mı düşünüyorum nasıl çocuk yaptıysan sorumluluklarını da alcaksan lafta da ben kizimi istiyorum üvey babanın yanın da büyümesini istemiyorum diyor hayatım da kimse yok ya
Aynen baba dava açabilir sorumluluk alması gerekiyor konuşabiliriz istersen
Zor süreçten geçiyorsun
Çekişmeli boşanma davası açtı zaten mahkemeyi ben kazandım boşanmak istemiyorum dedim karşı tarafın açtığı dava da red olmuş oldu ya bu olanları bir kenara bırakıyorum ilgilenmesi gerekiyor ya ablalarinin çocuklarına sarılıyor öpüyor kendi kızı var ama kendi kızına onlara gösterdiği sevginin birazını gösterse bir şey demem yine ya 21 yaşındayim saçlarıma beyaz düştü düşünmekten kafayı yiyorum
Çok gençsin sen neden boşanmak istemiyorsun neden ısrar ediyorsun
Sorumluluklarını yere getirsin şartlarımi sağlasın okey sorun yok ama o istiyor ki anlaşmalı bir şekil de boşanalim ben bir şey talep etmeyim verdiği ile yetineyim üstelik çocuğu ona veriyim
Çocuğunu verme sende ama ne talep edeceksin ben onu anlamıyorum
Aynı durumu ben de yaşadım ben de babasız büyüdüm ve bir yuvam bir evim olmadı aynı durumu kızım da yaşasın istemiyorum kızımın düzenini konutunu sağlamasını istiyorum
Anladım bende böyle bir süreçten geçtim
Yanlış mı düşünüyorum
Doğru diyorsun konuşabilirmiyiz
Ne konuscaz
Sohbet edelim vb
Kabul et konuşalım
git dava aç
Kötü bir durum yaşın kaç hicmi ilgilenmiyor
maalesef hiç
Sende evlen Yuva kur
Öyle bir niyetim yok ilkinden ne gördüm ki
Öyle deme benim komsunds öyleydi şu an çok mutlu