Bosanma aşamasında çocuğunu görmeyen bir baba?

İyi akşamlar sevgili insanlar bizim eşim ile ayrılık aşamamız kızım 4 aylıkken oldu ve bu süreçte eşim anlaşmaya vs. Hiç yanaşmadı kızımı da 2 yaşıma kadar ben büyüttüm ve gerçekten artık yoruldum mahkemenin verdiği görüş günlerin de de kızını görmüyor doğru düzgün nafakayi da yatirmiyor bir ihtiyacı var mı diye sormuyor da eşimin annesi bir kaç defa kızımı özlediğini bir kaç resim istediğini söyledi eşim ise sürekli annesine nafakayi düzenli yatirdigini söylüyormuş annesi bana bu şekil de söyledi ben başka şehirdeydim kızım ile annemin yanındaydım dedemin yanina geldim şimdilik onlar da dedemle aynı semtte oturuyorlar acaba görmeleri vs. Ya da ihtiyaçlarını gidermeleri için yazmalimiyim gerçekten çok yoruldum artık ama kızımdan da vazgeçecek birisi değilim asla da böyle bir şey söz konusu olamaz onlara söylemem gerekir mi karşı taraf ne düşünür çünkü hiç bir şekil de ne kızımı arayan soran var? Sonuçta bu çocuğu tek ben yapmadım onun da sorumluluk alması gerekiyor ama sorumluluk almıyor tüm sorun da bu
Bosanma aşamasında çocuğunu görmeyen bir baba?