Anneler Günü kapsamında Kuzey Koreli kadınlarla bir araya gelmiş. Daha çok çocuk yapmalarını önermiş. Bunu yaparken de ağlamış. Kim Jong-un Kuzey Kore lideri.
Nüfus yüzünden mi istiyorlar bunu? Örneğin Erdoğan'da en az 3 çocuk diyordu

Anneler Günü kapsamında Kuzey Koreli kadınlarla bir araya gelmiş. Daha çok çocuk yapmalarını önermiş. Bunu yaparken de ağlamış. Kim Jong-un Kuzey Kore lideri.
Nüfus yüzünden mi istiyorlar bunu? Örneğin Erdoğan'da en az 3 çocuk diyordu

Gelişmiş ülkelerde insanlar mantıklı düşündüğü için çocuk yapmıyorlar, o yüzden mesela insanları çocuk sahibi olmak için motive etmeye çalışıyorlar
Adalet ve sistemi olan ülkeler belirli bir sayının üstüne çıkılmasını istemezken , geri kalmış ülkeler özellikle isterler çünkü daha fazla nüfus daha fazla köle anlamına geliyor.
Alakası yok
Suriyeli kafası, doğur at nasılsa büyür her türlü. 3 çocuk diyor bu çocuk ne yer içer giyer demiyor bizden ala keriz bi millet bulunmaz bu dünyada hakediyoruz.
Orada çocuk bakacak durumu var insanların refah içinde yaşıyorlar. Genç nüfusu az olduğu için böyle bir şey ıstiyor. Zaten gelişmiş ülkelerde genç nüfus sıkıntısı var
3 çocukla ilgilenmek kolaymı? Ayrı ilgi ayrı sevgi maddiyat bir yana çok zor manevi de zor. Bir çocuk sadece para vermekle de yetişmiyor
Sence adam kolay mı diye mi düşünüyor? Ülkeye genç nüfus lazım ne yapmasını bekliyorsun?
Kendi doğursun. Ya da sen doğur Kim jonguna bağışla 😂😂😂 Kedi gibi tekte 9 doğurmaya bayılıyorsunuz nasıl olsa doğurup sokağa salıyosunuz size fark yapmaz doğur sal koreye bana burada boş yapma
Cevap
19Cevap
psikopat bu.. amaçları belli işte.
Yaa bu adam ne kadar tatlı yicem yaa. Ağlama ağlama beni aşkomla alırsan gelip doğrurum hiç üzülme kıyamisuuuu
Bu adamin nasi bu kadar ototritesi olabiliyo ben de bunu anlamiyorum. Nerde cirkin ve aptal insan varsa hepsinde guc var. Bu durumdan sıkıldım artik.
seçmen lazım
Asker laizm amele lazım niteliksiz iş gücü laizm muhtaç çoğunluklar lazım
Ülkeler için genç nüfus çok önemlidir. Gelecek demektir.
Genç nüfus aslında önemli. Fakat şu zaman diliminde çocuk düşünmek mantıklı değil.
her erkek cocugu bır askeri güctur en az 3 cocuk kafanda bu kim jong
Suriyelileri alsa ülkesine bir sene olmadan nüfus patlaması yaşar 😄😄
Sistematik olarak geride kalmış toplumlarda bu görülür. Ne kadar çocuk o kadar işçi mantığı
Kuzey Kore'de Allah da yok, rızkını kim verecek? 🤣
Göndersinler beni oraya günde 50 tane koreli kadına çocuk yaptırmassam namerdim
Bizim kürtleri gönderelim oraya Korelilerin çocuk doğurmasina gerek bile kalmaz (9 kardeşiz)😂
@Psigareşh neden 😬
@Psigareşh ne alaka ki🙄 kaç yaşındasın 😂
@Psigareşh puhahahajaha 🤣🤣🤣 çok komikti valla madem her sene değişiyor bu seneki yaşını söyle geçmiş veya gelecek senelerin önemi yok. d
@Psigareşh komik olan şuydu dediğin doğru her sene yaşımız değişiyor ama kaç yaşındasın sorusuna da bu cevabı vermek kusura bakma da komik yani ksjdhsjdhsh buarada 30 yaşın neresi yaşlı ki ben 40 üstü falansin sandım yaşlıyım diyince
Knk bizim mültecileri sana yollayalım? Ağlama kıyamam sen yeter ki asker işte. Buradaki Afgan ve Suriyeli sayısı sana yeni bir ordu kazandırır zaten
Bizim suriyelileri gönderelim ya 1 yılda nüfus patlaması olur orada😃
Kendi çocuğu da diğer olacak çocuklara zulüm etsin diye
Nüfusu arttırmaya yönelik bir strateji.
Çünkü genç nüfus azalıyor
Nüfusu artırmak istiyor belli ki
Kendileri bakmayacak ondan 😂
Ülke geleceği genç olsun diye bence
Doğurmayanı 9 doğurtur reis
asker istiyor çinkü
Rezerv asker istiyor 😄
Savaş çıkarsa dye mi acaba
Nüfus önemli olduğu için