AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Iliskinizdeki sorunun buyuklugune gore karar vermelisin.
Kesinlikle hayir iki cocukla bosandim ve duan iyi ki diyorum cunku mutsuz bir evlilikte büyüyen cocuklar emin ol sağlıksız birer birey haline geliyor kendinden eminsen ve gecerli sebeplerin varsa neden yanlis olsun
Neden eşine pisliğe bakar gibi bakıyorsun? Bunu eşin sorduğuna göre o senin hakkında aynı şeyi düşünmüyor.
Bende cocuklarım ıcın yıllardır kalıyorum boyle de devam edeceğim sanırım ztn oglum bana acıkca benim için katlan dedı
Geçmiş olsun bu tür konular her türlü travma yaratır çocukta 😬
Bence ayrıl cunki bir şekilde bitecek ve patlak verecek uzatmalari oynamayın derim
Niye yanlis olsunki tek cocuklu bosanan senmisin sanki
@Vivtora yani haklı
Boşanmak çocuğunuza zarar verir de aranız da nasıl bir sorun var ki öyle nefret ile bakıyorsunuz
Boşanma düşüncesinin temeli nedir? Bu yazdığın şeyle boşan ya da boşan diyemeyiz
Ya çocuğunu düşüneceksin elbette ama kendinide düşün abla
boşanmanın çocuğa zarar verme olayı herzaman olan bişey değil sizin ona olan ilginizle alakalı. kendine eziyet etmene gerek yok
Evet ben oyle yaptim ben mutsuz esim mutsuz cocuklar mutsuz
Neden zor değil boşanmak
@Şekerşambali anlamadim sorunu
Peki bukadar nefret edecek baktıtavak sebeb neydi ki acaba
Bir aileden destek alabilirsin eşinle oturup konusabilirisn
Zor durum, ama en kötü karar bile karasızlıktan iyidir
Niye evlenmiyorsun sorusunun cevablarindan bir tanesisin
Çoçuk var diye boşanman doğru bir karar olabilir mi peki? 🤦
Hayır bilakis çocuklarına karşı bir fedakarlıktır.
Ne yaşadığınızı bilmiyoruz eğer kavga şiddet varsa bence bosanabilirsiniz çocuğunuzda huzur ortamında büyüsün
bazıları düzelir diye birde çocuk yapıyor. Elbette tamamen yanlış bu
Dünyada ilk boşanan sen olmayacaksın :D Boşan istemiyorsan
Bence çok yanlış çünkü çocukla huzursuz ortamla büyüyeceğini en azından daha sağlıklı bir ortamda büyüyor zaten biraz yaşı geçtikten sonra oğlun neyin ne olduğunun farkına varacaktır başta psikolojik destek almanız ama çok önemli
çocuğu bırakacak kadar ne oldu sogudun?
Çocuğu bıraktığım yok. Ben nereye o oraya.
eee sonuç ne niye ayrılmak istiyorsun eşinle onu anlamadim
Eş olamadık hiçbir zaman.
çok açıklayıcı oldu illa bir sorun vardir
Coxu sen dogurmadinmi o senin kanindan degilmi onu burakma ne ya duzgunce anlat coca emin ol oda senle gelmek isticek cocu burakmak ne ya sakin burakma bence pisman olucan
ciddi bir durum yoksa boşanmak çocuğun hayatını mahveder isterse her şeyi olsun bir parçası hep eksik kalır
kendin ve çocuğunla kocan olmdan hayatını rahatça geçindirecek, sürdürecek durumun varsa, bi dakka düşünme
Kaç yıllık evlisin ve nerede yaşıyorsun ayrılsan ne yapacaksın gelirin var mı çalışıyormusun ayrıca neden ayrılmak istiyorsun bunlar önemli yani birkaç kişi tanıyorumda ayrılıncada iyi olmadı ama
Bunu gidip aile terapistine sorsan keşke hayatın için bu denli önemli bir şeyi böyle bir platforma soruyorsun
Sağlıksız bir aile ortamında büyümek yerine ayrı anne baba da büyümesi daha doğru olacaktır
Mutsuz isen bosanmak een dogru karar çocuk olsa da olmasa da
İnanın siz öyle huzursuzken birleşik olsanız da çocuk mutlu olmaz.
Çok zor bir durum ancak olmuyorsa da bir ömrü kahretmenin anlamı yok.
doğru değil bence ortak nokta bulursanız su kadar gun sende kalır su kadar gun bende kalir su gun ucumuz aktiviteler yapacagiz seklinde olur
takip atsana
bizzat deneyimlemiş biri olarak o tarz huzursuz beni sürekli negatif etkileyen bi ortamda yaşamaktansa annem ve babamla mutlu olabileceğim şekilde yaşamayı tercih etmiştim bi çocuk olarak
Arrık evliliğin bitmiş ve eziyet olmuş. Vereceğin boşanma kararı devam etmekten daha iyi olacağı kesin. Önümüz bahar çiçek açmalısın :) hukuki soru sorabilirsin bu arada
evli kalmak seni bitirecekse? peki. o anneden cocuga fayda olur mu
Çekemiyorsan her geçen gün daha da kötüye gidiyorsa boşanmak gerek uzatmanın anlamı yok
Katlanılamaz bir hale gelirse çocuk zarar görmemesi için boşanılabilir
Beimde cocuk var bosandim dort sene oldu iyi ki bosandim. Olmuyordu surekli siddet ortaminda buyuyecegine sakin birortamda buyusun. Boşan demiyorum ama gitmiyorsa sürekli tartisma ve anlasmazlik varsa yalacak bsy yok
Benim oğlum 14 aylık.
5 aylıkken ayrıldım ben. Biliyor musun kaç ay oldu kimse arayıp da cocugun birseye ihtiyacı var mı diye sormadı bile...
@kimbubayannx yuh artık tek başına mı yaptın sanki :(
Evli kalırsan çocuğa daha çok eziyet edersin Mutsuz bir evlilikten ne öğrenebilir boşa gitsin
tecrubelisin
Tecrübeli değilim mantığım bu
yas kac
34 niyeki
takip at
Hahaha sebep
konusacam
olgun seviyoeum
Bence saçmalamaya başladın sen kocasısın galiba
takip at hadi
Öyle bi evde o çocuk zor buyur boşanmayı tercih etmelisin ama istemezsen cocugum icin diyorsan dişini sıkman gerekicek.
Evet ben çok ezildim biraz daha ezilim çünkü ben köleyim daha çok işkence çekim daha çok katlanim beynim yok gibi bişi 🤣🤣
Benimde çok düşündüqüm karar veremediqim bi konu ama mantıklı olan boşanmamak qibi duruyo niye dersen annesiz ya da babasız büyüyen çocukları qörüyorum qercekten ne olursa olsun evladın başında olman qerek
Yanlış bir karar değil ama iyi düşünmek lazım sana ne gibi faydaları olacak ve ne gibi zararları olabilir boşanmanın
Abla istemiyorsan boşan kocanla mutsuz bir hayatın var sa tabi çocuğuna hem anne hem baba olursun
Asıl sağlıksız bir evlilikte çocuk daha kötü oluyor anlayın bunu
Yanlış değil tabi ki de çocuk varken iki kere düşünmek gerekir
Çok yanlış bir karar o evde çocuk büyütmek Zor olur
Çocuk engel değil sana bişey sormak istiyorum
Neden herkesin sorusunun altına bunu yazıp mesajda sohbet ediyorsun
@Belasinibulmusbiri Abaza çünkü
Yaşadığın seylerin benzerini yaşıyorum. Benimde çocuklar belimi büküyor
Çalışıyor musun, bağımsızlığın var mı...
Üniversite mezunuyum. Çalışıyordum doğum yaptım çocuğa bakicak kimsem yoktu çıkışımi vermek zorunda kaldım. şu an çalışmıyorum. Ama yıllarca calistim.
Zor karar ama altyapın var, zorlukları da olur... Sen karar vereceksin...
Yaş kaç..
Durumun varsa boşan
Çocuklarım için devam ediyorum 🤷🏻♀️
Neden öyle baktın peki
bir şey hissetmiyorum.
Vallahi zor bir durum o güzel çocuğun göz yaşına ben dayanamam... Benim babam 2011 de vefat etti annem kardeşime hamileydi ben kardesime halen babamın yokluğunu anlatamıyorum.. Bunu biraz daha düşün diye söyledim. Zor bir durum ama hiçbir evlat anneden babadan ayrı kalmak istemez.
Bence hem kendine hem çocuğa eziyet bu
çocuk mutsuz bir ailede büyüyeceğini tek büyüsün
Duruma göre evet ya da hayır.
Hayırlısı olsun
Evet zor bir durum.