Boşanır mıydınız yoksa onu sevmeye yaşamaya devam mı ederdiniz?

Boşanır mıydınız yoksa onu sevmeye yaşamaya devam mı ederdiniz?

Bu yüzden evliliğimi bitirmem, onu hâlâ sevmeye devam ederdim, korunmamıza da lüzum kalmazdı.
Birbirimize can şenliği olurduk.
Çocuğu olmasına rağmen, birbirine düşman olan çiftler de var, insan her zaman sevdiği kişiyi bulamaz, anne baba olmak için de illa doğurmak gerekmiyor.
Evlendiysem zaten sevdim demek hastalıkta sağlıkda dedik boşanmam tabiki üzülürüm sonuç olarak çocukları çok seviyorum ama sevdiğim adam ömrümü onunla geçirmeye karar verdiysem bırakmam. Gezeriz eğleniriz beraber tatile gideriz yeterki sevgi saygı bitmesin. 🙃
ben bir şey yapmam. çünkü eşimle zaten çocuk için evlenmiyorum. bu yüzde n de devam ederdim evliliği sadece eşim için.. zaten evlat da edinebilirdik belki de ya da eşim istemiyorsa da ikimiz yaşardık sadece
Eşim evlenmeden önce biliyor bana söylemediyse hemen ayrılırım
Ama evlendikten sonra ikimiz öğrendiysek olabilir der kaderimize razı oluruz şahsen ben koşamam
Cevap
9Cevap
Benim için bir ayrılık sebebi değil. Çok çocuk istiyorsak yetimhaneden alırız, hem sevaba da girer, bir yetimin hayatını kurtarırız.
Evlenmeden önce anlardım ben onu zaten ona göre evlenirdim.
Şahsen ben çok sevinirdim. Zaten evleneceğim kişide aradığım kriterlerden birisi kısır olması
Bağlar kendini işi bitir
tedavi olurduk ya artık erkekleri bile doğurtacaklar
Biriyle nikah masasına oturmuşsam onu seviyorum demektir. Bu benim için problem olmaz
Sevdiğim kişiyle evlenmişimdir zaten mümkün değil aklımın ucundan geçmez boşanma durumu.
Bu üzerine düşüneceğim ya da rahatsız olacağım bir şey değildir.. Eğer çocuk sahibi olmak istersek evlat edinebiliriz..
Ben geçmişinde biri olmuş mu olmamış mı ona bakarım. Temiz birisi olsun bana yeter.
Daha iyi bile olabilir çocuk istemiyorum zaten
Evliliği bunun için bitirmem olabilir. :)
Hiçbir şey yapmam
Onu sevmeye devam ederdim
Boşanmam hayvan falan alırız nolcak
Çayla beraber kısır yapar, yerdim.
Bosanmazdımm
olsun devam
aldatırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?