Çocuk & Ebeveyn Anne kucağı gibisi yok! Bebek bezinde anne kucağı rahatlığı olur mu? 💙 (Sayfa 2) Molfix Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 817 Anne kucağı gibisi yok! Bebek bezinde anne kucağı rahatlığı olur mu? 💙 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bebek bezinde anne kucağı rahatlığını tam olarak sağlamak zor olabilir, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi ki olur sızdırmaz ve rahatsız etmez ise anne kucağındaki rahatlık gibisi yok 0 0 Yorumla
Softengineer Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bu bebek büyür ve her daim ailesi tarafından sevilmek, onaylanmak ister... evlatlarınız ölmeden her birinin değerli olduğunu unutmayın. Sevilmeyi herkes hak ediyor.. 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl çok güzel dedin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi güzel yazı/bilgi olmuş ta zam geliyor her zaman ona çare var mı? 0 0 Yorumla
Bnjhhhh Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Molfix bu konuda inanılmaz başarılı bir marka.Yıllardır var oluşunun ve çok tercih edilen marka olmasının sebeplerinden birisi de kesinlikle bu. 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl ben de çok başarılı buluyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En iyisi kullanışlı ve, rahat✨✨💫✨🧚♀️🧚♀️🧚♀️🎈🎈🎈🥳🥳🥳🥳 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl ayrıca emici Yorumla
Nuraydınlık Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence olur rahatlıkları önemli tabi minik bebelerin. 0 0 Yorumla
Marinam Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence bebeğin poposuna göre değişir :D en iyi bez de olsa pişik yaptı mı yandın :) 2 1 Yorumla pinkmom +1 yıl Molfix pişik yapmıyor neyse ki Yorumla
PiyuPure Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Güzel, bebekler için konforlu bir ürüne benziyor :) bizimki için alacağım. 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl kesinlikle çok konforlu bi ürün Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 384 cevap paylaştı. Cok iyi marka pişik yapmaz 2 1 Yorumla pinkmom +1 yıl annelerin güvendiği marka Yorumla
Yigiteymen0 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Onun sarılması da aynı annemin sarılması gibi içimi kıpır kıpır ederdi sarılmaya pek kıymasam da ama şimdi ne o var nede annem 0 0 Yorumla
Bseyapma Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Molfix mükemmel bir ürün bence hem kaliteli hemde rahat bebekler bebek gibi his ediyordur bence 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl molfix'i tek geçeriz Yorumla
yeda1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Ayy o bebeklerin guzel hissi kucagi alinca baslarıni tutamiyorlar ya kafasini cok guzell hissetiriyor kucakta 0 0 Yorumla
honeyymoonnnn Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl yegenim kullaniyo annesi memnun bu durumdan sagolun 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Güvenilir bir marka tavsiye edilir 👌 1 1 Yorumla pinkmom +1 yıl bir numara Yorumla
berrinkumsal0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl Kaliteli marka bir gün anne olursam kullanırım 1 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Yılların markası gayette iyi 1 1 Yorumla pinkmom +1 yıl güvenilir Yorumla
aahahaaghauuayagaha Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl tabiki olmaz anne kucagindaki o sevgi baska nerede var 0 0 Yorumla
Altug4422 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Our molfix yeğenim için çok iş gördü rahatladı çocuk 0 0 Yorumla
BıyıklıPanda Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İleride çocuğum olursa bu markayı deneyebilirim. 0 0 Yorumla
Esra929 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bencede popoya göre değişir... dikkatli olmak gerek pişikte olur.😲 0 0 Yorumla
Babapri Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Olur bence niye olmasin gayet guzel bi bez sonucta 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl aynen, iyi bir bez sonuçta Yorumla
düşler_sokağım6834 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Molfix gibi kaliteli bezler konfor sağlar. Kalite =molfix 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl çok doğru dedin Yorumla
eminedlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl molfixin çok kaliteli olduğunu iyi biliyorum yengem çocuklarına kullanıyor. 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl yengen doğru tercih yapmış Yorumla
er3ns1ns Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl eskiden bez yoktu bebeklere eski kıyafetlerden parsa kesip bağlardık ya 0 2 Yorumla pinkmom +1 yıl kötü günlerdi Yorumla er3ns1ns +1 yıl Maalesef.. Yorumla
MustafaYakut Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kızım için Molfixten asla vazgeçmem, o kadar da anne kucağı kadar elbette olmaz :D 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl işte doğru bir baba örneği Yorumla
perqoloq02 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kısaca OLmaz.. olmadığı bebeler ağlayarak teyit ediyor 0 0 Yorumla
birisi49 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl @Molfix le olur bebek bezinde anne kucağı gibi rahat his eder 0 0 Yorumla
Ezoşunuzzz01 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl molfıx gibi kaliteli bezler rahatlık sağlar bebekler için en iyisi 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl kesinlikle öyle Yorumla
BiİnciTanesi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ablamın çocuklarına kullandığı 1 numaralı bezidir Molfix😌 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl anneler en iyisini bilir Yorumla
Matt188 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Bebek bezin guven saglar, guvenli bebek rahat uyur. 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl bir bezin güvenli olması annelerin içinin rahat olmasını da sağlar Yorumla
powershow Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Anneler için gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
mahirr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl En sevilen yer orası güzelse sebebi sensin dizisinde 0 0 Yorumla
benaslındayokumabe Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yani... Pek beni ilgilendiren konular değil gibi 0 0 Yorumla
Mehmeteer56 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Uygun fiyatli bir ürün fakir bi tuketici olarak mutlulukla alıyorum 0 0 Yorumla
KUZGUN_NNN Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bebegin alt bezi her türlü bebegi rahat ettiriceği için ebebyn de rahat eder 0 0 Yorumla
Esalia Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Tabiki molfix rahat eder benim kardesimde molfix kullanıyordu 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl doğru tercih yapmışsınız Yorumla
Gizliajan926 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Anne kucağına doğan bebekler çok şanslı her anne ve bebek bu kadar şansı olamiyor 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl çok haklısın. her bebek şanslı değil maalesef Yorumla
SilentWalker Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl bir ana kucagı gercekten bir de asker ocagı :) 0 0 Yorumla
h62267218 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
MetZein Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Anne kucağının verdiği hissi güveni bu hayatta ne verebilir ki? 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl molfix verir :) Yorumla
ardacgk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok iyi onerilecek derecede kaliteli güzel ve kullanışlı 0 0 Yorumla
Jackdaniels26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benim bebeklik kundağım hala duruyor anam saklamış Ana kucağı gibisi var mı 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl ben de çocuklarımın eşyalarını hep sakladım. ilerde göstereceğim büyüdüklerinde Yorumla
Murat909 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Anne kucağı kadar bebekler için rahat biyer yok 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl orası öyle ama bebek bezinin kalitesi de önemli Yorumla
sevak Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kizima kullaniyorum çok güzel bir marka diğer markalar gibi sızma yaptirmiyor 0 0 Yorumla
Hypatia_415 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İleride çocuğum olursa bez derdiyle uğraşırız 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl Molfiz kullanırsınız, dert kalmaz Yorumla
orge-49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Bebek bezi seçimi çok önemlidir çoğu bebek bezleri pişik olmalarına sebep oluyor 0 0 Yorumla
CodeMarco Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Olur neden olmasın bebek bezi kaliteli olduktan sonra 0 0 Yorumla
Alicengiz1221 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bebekler için annenin kokusu bile farklıdır.. 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl öyle tabii Yorumla
Cillopgibii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ne olacak anne kucağı gibi bi bez parçası mı verecek 🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
Bebek bezinde anne kucağı rahatlığını tam olarak sağlamak zor olabilir,
Molfix çok iyi bir marka. Anne kucağı gibi bence.
Tabi ki olur sızdırmaz ve rahatsız etmez ise anne kucağındaki rahatlık gibisi yok
Bu bebek büyür ve her daim ailesi tarafından sevilmek, onaylanmak ister... evlatlarınız ölmeden her birinin değerli olduğunu unutmayın. Sevilmeyi herkes hak ediyor..
çok güzel dedin
Anne kucağı gibisi yok, başka şeyler yerini tutmaz.
İyi güzel yazı/bilgi olmuş ta zam geliyor her zaman ona çare var mı?
Molfix bu konuda inanılmaz başarılı bir marka.
Yıllardır var oluşunun ve çok tercih edilen marka olmasının sebeplerinden birisi de kesinlikle bu.
ben de çok başarılı buluyorum
En iyisi kullanışlı ve, rahat✨✨💫✨🧚♀️🧚♀️🧚♀️🎈🎈🎈🥳🥳🥳🥳
ayrıca emici
Tabi ki anne kucağı kadar güvenli ve rahat bir yer yok.
Tamamen katılıyorum. Ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş
Olur belki de zamanla ne yapılır bilemem amaa
Genelde annelerin tercihi kaliteli demek ki
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
Bence olur rahatlıkları önemli tabi minik bebelerin.
Bence bebeğin poposuna göre değişir :D en iyi bez de olsa pişik yaptı mı yandın :)
Molfix pişik yapmıyor neyse ki
Güzel, bebekler için konforlu bir ürüne benziyor :) bizimki için alacağım.
kesinlikle çok konforlu bi ürün
bebek bezini herkes çıkarır ama bir molfix olamaz
Cok iyi marka pişik yapmaz
annelerin güvendiği marka
Onun sarılması da aynı annemin sarılması gibi içimi kıpır kıpır ederdi sarılmaya pek kıymasam da ama şimdi ne o var nede annem
Molfix mükemmel bir ürün bence hem kaliteli hemde rahat bebekler bebek gibi his ediyordur bence
molfix'i tek geçeriz
Ne kadar kaliteli olursa olsun mutlaka rahatsızlık veriyordur
Ayy o bebeklerin guzel hissi kucagi alinca baslarıni tutamiyorlar ya kafasini cok guzell hissetiriyor kucakta
O nasıl olacak ablacım 😂
yegenim kullaniyo annesi memnun bu durumdan sagolun
Güvenilir bir marka tavsiye edilir 👌
bir numara
Kaliteli marka bir gün anne olursam kullanırım
Yılların markası gayette iyi
güvenilir
tabiki olmaz anne kucagindaki o sevgi baska nerede var
Our molfix yeğenim için çok iş gördü rahatladı çocuk
İleride çocuğum olursa bu markayı deneyebilirim.
Bencede popoya göre değişir... dikkatli olmak gerek pişikte olur.😲
Olur bence niye olmasin gayet guzel bi bez sonucta
aynen, iyi bir bez sonuçta
Molfix gibi kaliteli bezler konfor sağlar. Kalite =molfix
çok doğru dedin
molfixin çok kaliteli olduğunu iyi biliyorum yengem çocuklarına kullanıyor.
yengen doğru tercih yapmış
eskiden bez yoktu bebeklere eski kıyafetlerden parsa kesip bağlardık ya
kötü günlerdi
Maalesef..
Kızım için Molfixten asla vazgeçmem, o kadar da anne kucağı kadar elbette olmaz :D
işte doğru bir baba örneği
Kısaca OLmaz.. olmadığı bebeler ağlayarak teyit ediyor
@Molfix le olur bebek bezinde anne kucağı gibi rahat his eder
molfıx gibi kaliteli bezler rahatlık sağlar bebekler için en iyisi
kesinlikle öyle
Ablamın çocuklarına kullandığı 1 numaralı bezidir Molfix😌
anneler en iyisini bilir
Bebek bezin guven saglar, guvenli bebek rahat uyur.
bir bezin güvenli olması annelerin içinin rahat olmasını da sağlar
Anneler için gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık
En sevilen yer orası güzelse sebebi sensin dizisinde
Yani... Pek beni ilgilendiren konular değil gibi
Uygun fiyatli bir ürün fakir bi tuketici olarak mutlulukla alıyorum
Bebegin alt bezi her türlü bebegi rahat ettiriceği için ebebyn de rahat eder
Tabiki molfix rahat eder benim kardesimde molfix kullanıyordu
doğru tercih yapmışsınız
Anne kucağına doğan bebekler çok şanslı her anne ve bebek bu kadar şansı olamiyor
çok haklısın. her bebek şanslı değil maalesef
bir ana kucagı gercekten bir de asker ocagı :)
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler emeğinize sağlık
Anne kucağının verdiği hissi güveni bu hayatta ne verebilir ki?
molfix verir :)
Çok iyi onerilecek derecede kaliteli güzel ve kullanışlı
Benim bebeklik kundağım hala duruyor anam saklamış
Ana kucağı gibisi var mı
ben de çocuklarımın eşyalarını hep sakladım. ilerde göstereceğim büyüdüklerinde
Anne kucağı kadar bebekler için rahat biyer yok
orası öyle ama bebek bezinin kalitesi de önemli
Kizima kullaniyorum çok güzel bir marka diğer markalar gibi sızma yaptirmiyor
İleride çocuğum olursa bez derdiyle uğraşırız
Molfiz kullanırsınız, dert kalmaz
Bebek bezi seçimi çok önemlidir çoğu bebek bezleri pişik olmalarına sebep oluyor
Olur neden olmasın bebek bezi kaliteli olduktan sonra
Bebekler için annenin kokusu bile farklıdır..
öyle tabii
Ne olacak anne kucağı gibi bi bez parçası mı verecek 🙂