Çocuk & Ebeveyn Anne kucağı gibisi yok! Bebek bezinde anne kucağı rahatlığı olur mu? 💙 (Sayfa 3) Molfix Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 817 Anne kucağı gibisi yok! Bebek bezinde anne kucağı rahatlığı olur mu? 💙 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
FuurkannBeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence olmaz ama artık teknoloji gelişti neler neler var kim bilir 0 0 Yorumla
Hakan_018 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl anneler candır yaa. ellerinden öpüyorum annelerin 0 1 Yorumla pinkmom +1 yıl teşekkür ederiz Yorumla
hayal1509 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 64% +1 yıl Molfix severek kullandığım ürün. 2 1 Yorumla pinkmom +1 yıl bizim de öyle Yorumla
EcemÇalıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Bilgi için teşekkürler molfix cok kaalitelii 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memnun olan çok kaliteli bir marka 1 1 Yorumla pinkmom +1 yıl biz de çok memnunuz Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Hiç bir şey anne kucağının yerini tutmaz 0 0 Yorumla
Rabıaa04 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 44% +1 yıl Güzel bir soru cevapları ilgi çekici görünüyor 0 0 Yorumla
çözümarıyorum2 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Bal gibi olur bebek beziiiymis arkadaşlar 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet olabilir tabi ki molfixle mümkün 🤱🏼👶🏼 0 0 Yorumla
DuyguTerörü Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 89% +1 yıl Tabiii ki kaliteli bir bez anne kucağı hissi verir 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Hayır bence olmaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Sen_kalbime_damla Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Molfix iyi marka o hıssi vere bilr 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Anne kucağı kadar olmasa da yatak çok rahat 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 530 cevap paylaştı. Hiçbir şey ana kucağının yerini tutamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Molfix rahatça emer mutlu bir gece sağlar 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı 0 0 Yorumla
Güzelkardeşim90 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Anne kucağı ve Molfix aynı şey siyebikrizi 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Molfix yaparsa olurrrr cok tevrubeliler bu. Konida 0 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Anne kucağı gibi yok tabiki en güvenli yer 0 0 Yorumla
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Paylaşım güzel olmuş elinize emeğinize sağlık 👏 0 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl iyi olan 2-3 marka var bebek bezindee 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Bebek bezinin kaliteli olması çok önemli 0 0 Yorumla
Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Harika bir bez cidden baya güzel dokusu var. 0 0 Yorumla
kayıp_balıknemo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Başarılı bir marka baya seviyorum 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
Bence olmaz ama artık teknoloji gelişti neler neler var kim bilir
anneler candır yaa. ellerinden öpüyorum annelerin
teşekkür ederiz
Molfix severek kullandığım ürün.
bizim de öyle
Bilgi için teşekkürler molfix cok kaalitelii
Molfix gerçekten bi harika
Molfix candır
Memnun olan çok kaliteli bir marka
biz de çok memnunuz
Hayır tabikide. Anne kucağı başkadır
Elbette olur, neden olmasın?
kaliteyse olur neden olmasin
çok kullanışlı ve rahatlık
güzel ürün ama pahalı biraz
Anne kucağı önemli şimdiki nesil robotlara veriyo bebeleri
Hiç bir şey anne kucağının yerini tutmaz
Güzel bir soru cevapları ilgi çekici görünüyor
molfixi başarılı buluyorum çozuk bezleri arasında
Pek bi bilgim yokk ama olabilir
En iyi marka alınır tavsiye ederim
Bal gibi olur bebek beziiiymis arkadaşlar
Evet olabilir tabi ki molfixle mümkün 🤱🏼👶🏼
En iyi bez molfixtir bunu kullanmayı ihmal etmeyiniz
Aynen kesin oyle haklisin
Olmaz tabi anne gibisi yoktur
Tabiii ki kaliteli bir bez anne kucağı hissi verir
Yastığım ve battaniyem🤣🤣
Hayır bence olmaz diye düşünüyorum
Anneme sarılmak tabi ki ❤️
Molfix iyi marka o hıssi vere bilr
Bebek koktu buralar misss 🌸
Hiç bişey o hissi vermez bence
Anne kucağı kadar olmasa da yatak çok rahat
Benim anne kucağı için yastığım var.
Hiçbir şey ana kucağının yerini tutamaz.
Molfix le olur tabiki neden olmasın
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize sağlık
Molfix rahatça emer mutlu bir gece sağlar
Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı
Anne kucağı ve Molfix aynı şey siyebikrizi
Denemekte fayda var bence
Molfix yaparsa olurrrr cok tevrubeliler bu. Konida
İnsanın canı bebis çekiyor resmenn
Anne kucağı gibi yok tabiki en güvenli yer
Paylaşım güzel olmuş elinize emeğinize sağlık 👏
annem de kardeşlerime kullanıyordu :))))
Olur tabi çok güzel olur hemde
Paylasim icin tesekkürler
Bizde begenerek kullaniyoruz
Evet molfixle büyüdü benim çocuklarım
güzel yazı olmuş teşekkür
Bakalım Allah nasip ederse denicez
Çok iyi bir paylaşım elinize sağlık
iyi olan 2-3 marka var bebek bezindee
Zeytin yağı mucizesi pamuk gibi
Molfix ise o rahatlik olur tabi
Bebişleri olanlar için çok olmuş
Molfix kullananlar çok memnun
Umarım olur bebekler ağlamasın
Bebek bezinin kaliteli olması çok önemli
Piyasanın en kaliteli ürünü
Harika bir bez cidden baya güzel dokusu var.
Başarılı bir marka baya seviyorum 😊