Evde pıtı pıtı koşan pembe zıbınlı bir şey çık aklımdan zehirleme beni 🙄

Evde pıtı pıtı koşan pembe zıbınlı bir şey çık aklımdan zehirleme beni 🙄
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi. Kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktı; adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği açmadı. Anne babası daha fazla beklemeyip gittiler.
Aynı gün içerisinde, bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Anlaşma yürürlükteydi ama, gelin gözyaşları içerisinde, "Bunu yapamam" diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba, yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı; bütün tanıdıklarını davet etti. O gece kadın kocasına, neden böyle bir kutlama yapmak istediğini sordu. Adam, anlamlı bir cevap verdi:
"Çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak."Bu hikayeyi bilen her erkek kız çocuğu ister.
Kişiden kişiye göre değişir bu durum bence.. Ama ben kız çocuk aşığıyım.. Her gün onun saçlarıyla oynamayı değişik modeller yapmayı çok severim.. Süslü püslü giydirmeye bayılıyorum.. Kolyeler yüzükler daha neler neler.. Düşündükçe çıldırıyorum.. O cilveleri nazları bir başka güzel.. ☺️ Anlatırken bile içim gitti.. 😄
Eskiden erkek bebek isterlermiş. Şimdi ise durumlar değişti. Kız bebek isteyen erkekler de var. Kız bebeklerin değer görmediği ülkeler de var maalesef. Kız bebekler tatlıdır ama ya. Kafasının üstünde 2 tarafı da bağlanmış saçlarıyla haddini bildiren bir bebek.
Ben kızım olsun isterdim sadece. çünkü kız çocuklarını daha tatlı buluyorum bir gün evlenirsem kızım olur ve adını da Hayal koyardım.. güzel bir isim ama eşimin isteği de önemli tabi ki de.. erkek çocukları çok yaramaz olurlar genelde. zaten erkekler de genelde kız çocuğu ister diye biliyorum bende.
Cevap
22Cevap
Aynı fikirdeyim dostum 😂 hakısın bende kız çocuk istiyorum. Saçlarını taramak, göğsümde uyutmak, masal okumak, avuç içiyle oynayarak uyutmak vss çok var hepsini sayamam. 2.5 kilo poşeti taşımak ağır geliyor ama kendi çocuğuna hizmet etmek, seve seve yaparım.
Eşlerinden göremedikleri ilgi ve sevgiyi (kadının erkeğe ilgisi anlamında değil, saf ve koşulsuz olanı) büyüyünce kız evlattan alabilecekleri beklentisinin sonucu. Haa, baba için kız evlat candır, o ayrı.
Kız bebek kadar güzel bişey yok aklımı kaybediyorum resmen onunlayken.. daha yürümüyor da zaten pıtı pıtı emekliyo peşimden alın aldırın arkadaşlar jdmdmsjdm
Yeşil koltuğu da olsunn. Bence herkes kız çocuğu ister çünkü erkek çocuk deccalin yer yüzündeki halidir
Bazı erkekler erkek çocuk sahibi olmayı tercih edebilirken, diğerleri kız çocuk sahibi olmayı tercih edebilir veya cinsiyetle ilgili herhangi bir tercihi olmayabilir. Biraz bölgesel
Erkek istediklerini sanıyordum..
Ama ben kız isterdim, saçını savura savura yürüsün evin içinde 😅
Bende kız bebeğim olsun isterim ileride ama çok önemli değil yani sağlıklı olsun kız veya erkek fark etmez.
Saçlarını her gün tarardım, ona masallar okur saçlarını seve seve dizimde uyuturdum bir kızım olsaydı 🥺
erkek çocuk kim ister zaten çoğu hayırsız , doymak bilmeyen, dağınık , bencil, yaramaz , geveze
Böyle olmasın diye kız istedim, 2 tane oldu 🥰
Genelde erkek çocuğum olsun diye diretiyorlardı hayret
erkeklerin isteğini bilmem ama ben hem kız hem erkek istiyorum 😃
Ben 14 sene sonra baba oldum. Bir oğlum var. Ben ayırt etmiyorum. Ama kız çocuklarına daha ilgi var
Her babaya bir kız çocuğu şart.
Merhametin kapısı.
Hayırlı olsun, çok erkek istiyen erkek de var
Erkekleri bilmiyorum ama ben bir bayan olarak erkek isterdim 😀
Ben kız çocuğu evet çünkü ayağı yere sağlam basan kadınlara ülkemin ihtiyacı var.
Aslında çoğu erkek istiyor, kız isteyenlerde var.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yarı yarıya kız isteyeni de var erkek isteyeni de...
Neredeyse karşılaştığım her erkek kız çocuk hayali kuruyor.
Ne güzel bir detay narkoz ya😱😱🖤 umarım birgün olur
Ben de kız çocuğu istiyorum. Bir baba ancak kız çocuğu ile mükemmel bir bağ kurabilir.
Kız çocuklar daha tatlı ama dertleri de daha da büyük
Istemezuk
Evet. Bir kız babası olmak çoğunun en büyük gururu. İyi bir baba da olurlar mı orası muamma.
Erkek çocuğu eşkiya yaa😂 herkes kız olsun ister 🥳
Ayyy istesinler bence de 😂
Kızım olsun, kızım olsun, kızım olsun jdjdjf
Bir bebekle ilgilenmek eğer sakin bir çocuk değilse dünyanın en zor şeyi olabilir
Çocuk sevmem olursa da erkek olsun miras ona kalır
Erkekte istese kız da istese kız olunca en sevdigi sey o oluyor ya bence
Canımız sıkılınca tokatlayabilmek için erkek çocuk istiyoruz
Çünkü kızlar babalarına düşkündür ben bile kız istiyorum
Hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun. Başka şey istemem
Yoo Allah neyi nasip ederse o
Çoğunluğu erkek ister.
Eski kafalı olanlar istemez
Ay evet, benim kocamda hep kız çocuğu istiyordu.
Kız çocuklarının yeri her zaman ayrı 😍
erkek adamın erkek çocuğu olur
Tanıdığım erkekler hep kız diyor 😅
Kız çocukları babalarına düşkün olur 😍
Erkekler kız kızlar da erkek bebek ister
kız çocuk çak tatlı oluyor
evet bence kız bebek istiyorlar
Bu tamamen yöresel 😅😂
Evet geneli kız bebek ister
Ben ikisini de istemiyorum kuşlarım yetiyor bana
Hayırlısı olsun en önemli olan o 🥰
Evet. Yani ben öyle biliyorum