Eskiden beri erkek adamın erkek oğlu olsun kafası var toplumumuzda ama bana bu düşünce değişiyor gibi geliyor. Baba kız ilişkisinin daha iyi olduğuna inanan bir çok erkek var artık ve kızları olsun istiyorlar. Siz kız mı erkek mi istersiniz? 

Çoğunlukla erkekler kız babası olmak ister çünkü baba kızın arasında çok farklı bir ilişki olduğuna inanırlar belki de baba oğul arasındaki çatışmayı yaşamamak için böyle bir şey istiyorlar bilemiyorum baba kızın arasında ne kadar güzel bir ilişki olsa da görünmeyen bir sınır oluyor
Erkek babası olmak istediklerini düşünüyorum ama kız babası olmak isteyenler de son zamanlarda artmaya başladı 😄 🌸 hayırlısı olsun herkes için inşallah.

Erkek olsam kızım olsun isterdim, kadınım ve yine de kızım olsun istiyorum. Kızlar candır. ☺️
Cevap
17Cevap
Çok istersen kız olur. Kürt erkekleri hep erkek olmasını istiyor adamın 4 çocuğuda kız oluyor. Soyu devam edecek ya illa Allah vermiyor işte
erkek çocuk soyun devamıdır :)
Merhaba,
Şahsen ben evlenmeyi bile istemiyorum bu dünyaya çocuk getirip nasibini düzgün veremez İslam terbiyesi ile eğitemezsem korkusu var.
baştan islam terbiyesi vereceksin işte ağaç yaşken eğilir 4 yaşından itibaren öğretmeye başlayacaksın
bulursun değilse eğer sen o terbiye ona da verirsin
Erkekler önce bi psikoloğa görünsün. (Evet genel). Mümkünse bu evreden sonra çocuk istesin.
Genelde oglu olsun istiyorlar. Ama kiz cocuklari babalarına erkeklerden daha düşkün oluyor. O yüzden bir erkek icin kiz evlat sahibi olmak başkadır
konu baba ilişkisi değildir erkek çocuk faklıdır
öncelik sağlıklı olması ama ben oğlum olsun istiyorum 💙✨
Fark etmez ikisi de süper olurdu hele ki bana benzerse çok işimiz var demektir😅😅
Rüyamda gördüğüm için hep bir tane oğlum olsun istemişimdir ama sağlıklı olsun da fark etmezdi.
Kız babası olmak başkadır ama ilki oğlan olsun ikinci kız
Kız..
Baba-kız ilişkileri çok güzel oluyor.(tabi baba olana)
Cocuk istemiyorum ama olsaydi kizim olmasini isterdim
Önemli olan Uzmanlar ne diyo bu konuda onlara sormak lazım 😂🤦🏻♂️
oğul, tabii sağlıklı olsun isterim. 1000 tane çocuğum da olsa hepsinin de erkek olmasını isterim
Ben en çok prensesimin olmasını istiyorum. Erkek çocuğum olmasa da olur.
Öncelikle sağlıklı olsun isterler. Sözde erkek olsun ister ama kalplerinden geçen kızdır.
kız isterler genel de
Artik kız isteyenler çoğunluk bence
Kız çocukları çok tatlı kızım olsun isterim. 🙂
Bence kız istiyorlar, sağlıklı olsun yeter.
Hayirli evlat isteriz
Geneli kız istiyor diye biliyorum.
bende hep oglum olsun istemisimdir🥰
Aman aklı olan çocuk falan yapmaz bu devirde
Gördüğüm kadarıyla çoğu kızı olsun istiyor.
Bence 1 kız 1 oğlu olsun isterler
Kız.
Adamlar kızı olsun ister
Fark etmez benim değil mi
geneli kiz istiyo
İkisini de isterim.
Kızı
Kızı olsun ister.
Kızım olsun isterim.
Farketmez
İkisinide ister.
Hayırlı evlat