Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu özellikle z kusağı erkekler cevaplarsa sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Nesilde bi gelisme var mi merak ettim
Erkekler gelecekte kızınız olursa, sevgilisi olmasına karışır mıydınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben kızım olmasını çok isterdim. sevgili olsaydı yakından takip ederdim. eğer kötü birisiyse direk engel olurdum..
Senin kizin olursa dunyanin en iyi babasina sahip olucak gibi
Teşekkür ederim onun için her şeyi yapardım
Duruma göre ciddi evlilik yoluysa benim musadem le 7 24 gozetimim altından konuşabilirler ama evlilik ciddi ise yoksa aşko dediğin kızın babası eski bı amatör kickboks cu aktif anterman yapar biraz ağzı dağılır hemde birazcık 🤭
Ama tecrube olmasi icin herkesin cok kisiyi tanimasi lazim hayatinda sadece 1 bir kisi gecerse evlilikten sonra bu adam bana gore degil der bosanirlar
Erkek icinde gecerli kadin icinde
Yaw hehe zaten moda oldu bak eşimle 1 sene önce boşandım alismisiniz bosamaya
Çok kişiyi tanıması diyorsun benim korkum ki kızımı kandirip bakireligi bozulması o durumdada vahşi insan değilim asla evladım benim o
Ama ona eğitimi veririm kendini korumasini da ama gerçekten seviyorsa birini oda seviyorsa adam gibi calisip bakacaksa altına paraya skrm hiç istemem asla bı düğün de yapmasın lar mutlu olsun inşa ruh ikizini zor bulur inşallah onun kaderi iyi olur ruhunu ten uyuşunu herseyini bulur tek dileğim o inşallah bulur sevdigini torunlarıma kavurusurum 🤭❤️
Kafaya bak aw tamam sen bilirsin kizin hayati boyinca senden nefret etsin aw okey
Erkek fatma yetistirmek istiyor kizini fksjdskskd
Hadi by
Ne kafası ben gayrimüslim bı insanım dini inancım yok kalkıp bana yobaz deme sakın ha dediğim özgür bırakamam asla senin baban nasıl insan banane aw herkes kendinden sorumlu
Sıktır mk salağı
Yrrk kafası
Senin gibi at yaprağı olmucak enazinda 😃
SG burdan
Sus lan senin anani avradini gooottren * ammmcik ananinnn kizzzlik zari kafandan girsin tipe bakkk ayiii hahahaha bokkk gibii tipinn varrr ammmckkk fksjdsksjskskd
Sen * benziyon yapram foton bile mamin düdüğü
Geleceği olmayan asalak o yrk benim o yrk senin kucakdan inmeyen kşr 😃
Olmayan sky * çalışan kşrsin
Ammmckkk kafalii seniii nalettt yobaaz gitte killarini aldiiirr senn hayvann ogglu hayvannnn hahahahaahahakdkdkd ulan senin o zikikk sulalenin icinden bi gecerimmm aannin ammmmindan cikarimm amckkk orzzzpu cocuuu seniii ammmna kooddumjn dangalagii piciii hahahahahaahahahahsksksksskx
Tipimden memnunum mamina koddugum sn su olmayan gizli profiline bak suttur
Ahahahahahahahahahahahahhaahahahahhaakskskskskdk
Ne diyon mk ,😃😃😃
Tuuvvaaallettekii sictgiimmm bokkk bileee senden dahaaaa tipppli ya hahaahhaahakskskskskskskskx
Kudurmuş orsp gel biceps kanat gösterim sana yansin geceler SG 😃🤭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Senin tipine skm
Sen o küçük yalpali brnunu skm 🤭😃😃😃
Anannn gelllsinn ooo bacım kasarrrr anannn hahahahahaajjdjsjdc meerrrakklidirr gelmeyeeeee hahahahahahakxsksk
Sende ske sürecek akl yok
Yani no beyin 🧠 no panik 🤯görsel anlamazsın diye yazdım😃😃😃
Olmayan cukun le 😃
Errrrrkek orsssspusu bakirrrr bile degilsindirr sen ammmckkk hahahahaksskkd senn bakirrrr oldaa ondan sonra zara mara bakkk yaprak kafallliii piccc hahahahahaakskakdk sifatına sokimmm senin mkkkk occuuu seniii hahahahaakskskx
Skk kurşun asker
Random atma öç
Karşımda olsan mamina yumruğu vurur oturdum it
Sen bkr misin bacım
Ufacık olmayan çelimsiz beyninle sen saksafon çal mk 😃😃😃😃😃😃
Pic
Aticammm yarrrrrrrammm aticammmm senden beter soverim bennn ammmmkkk cocuuu ananin ammmmina domates koyar * * salca yaparmm sonrada anana yediririmm occ hahahahahakdksksksdkdk
Ammmmmcigimmminnn kılı seniiiii jahahahaakzkskx
Lan kaşar bendeki deneyim o tecrübe babişinde yok olmayan suafini sırma saçlı sufatina tukurim
Değersiz kokuşmuş 😃😃😃😃
Ruhun kaç kuruş pust
Hehhhh erkekkk bacım oldugunu itirafff ettti işteeee errrkoo bacım hahahahahahahahahakzskkdksd erkek dansözler var seni oynatir sinrada * * seniii hahahahaakskskdk surtukkkkkk
Bir vursam allahina kavuşursun
Errrrkekkkk orssssssspusu oldugunu itirafff etttttinnn hahahaahahahhaahajskskdk
Kabeni 69 defa tavaf edersin
Evet kız bacım
Sksmeyi bilmiyon sen kesn mk 😃 Arizona kertenkelesi 🦎
Erkeğin bacım sen kız bile değilsin ona layık degilsin
Cakal dinle sen 🦎😃
Sende ananinnn amciginaaa kavusursunnn awww gottverennnni ruhunu zikeyimmm senin ammmcikkkkk tipineee soktugumunnn maymunlar bile sendeennn daha karizzzzma ya hahahahahhaajskskkdkdkdj agzina sictigimjn iti seniiii ananin ammmmina soktugummmmmm haahahahakskskskskskskskskskskd
Yürüyen libido 😃😃😃
Kanka aynı kelimeler bune mk
Aynı kelime hep ayni
Biraz geliştir kendini
Gerci konuşmayı yeni öğrenen bı bebe den ne beklenir mk ergeni
Allah'ın beni senin manina muhtaç edecek kadar düşürmesin
Sen ilk önce yobazligini att ammmmmmcikkkkkk kılı seniiiii hhahahahahahahaskdkskd
Senden daha gelisigim karakkkterrr olarakkkk ammcuhhhhhhh hahahahhahahahahahakakskskkc
Bin tane binide dağa taşa sikistirir keserim yine sana surulucek beyin vermem SK de
Olmayan beyinliler derneği küçük canım
Kesss lannn sifatinuiu zikktigiminnn cocuuuuu hadiii yalllllahhhhhh * uyucam sezi zikkkktigim yeterrrrrr orsssssssspuuuu hahahahahahakskskxkskdksjzkx
Yaw ya kızı deist kşr ne yobazligi mk kendi evimde akşama kadar içiyorum nasıl yobaz Olcam sık kurşunu 🤧😃
Lan random atma skrm ananı gerçi analar kutsaldır olmaz babanı ,😃
Kb ama muhattap alinicak kız değilsin belli yazılarında canımsın sin aynı kelime beynin biraz gelişkin değil olabilir ama sen şu kafayla anca yaprağa meze olursun olmayan beynin için sana aciyorum
12-13 yaşındaki kızıma karışırım ama 25 li yaşlara geldiğinde karışmam aklı her şeye yetecek bir yaş çünkü.
Öyle birisiyle evlenip çocuk yapan kadın akılsızdır.
Benimki merak sadece
Oyle bisey yok yani
Her önüne gelenle sevgili oluyorsa ben de karisirim babasına kalmaz
aklı başına gelene kadar karışırım. öyle daldan dala atlamasına izn vermem
Karişirim tabii lan benim kızımı sevgili flört ayağına kullanacak adamın anasnniskrm😁
Eee nasıl evlenicek gorucu usulu verirsin artık?
ya da hic tanimadigi ismini bile nikah masasinda ogrendigi biriyle evlendirirsin artık 😂 hani hic olmucakmis ya sevgilisi fjdjdkd
Sen orasını düşünme teyze daha çocuk yaşta kızların flört ayağına nasıl kullanildiklarini görüyoruz biliyoruz sen kizinin bunları yaşamasini istiyorsan müsade ediyorsan devam et biz etmeyiz
22 yasindayım kart herif fkskdkskd
Gençlik gelir geçer gözünü bı açacan moruk olmuşsun
18 yaşına kadar karışırım.
Karışmam
👏👏
Evet tabiki karisiriim
İyyy 20 yasinda bide
Cahil cahil konusuyo
Sensin cahil tatlım 😅
Corep degistirir gibi sevgili degistirmissindir kesin sen
Sen kaç yaşındasın sanki velet 😂
Bak bunu arkadaşımda diyor bana yaaa 😌😅
Ama sadece 1 sevgilim oldu
Ha bu arada sen karismazmisin hanımefendi?
Karismam ne kadsr baski uygularsak o kaadar yoldan cikar insan akillı insanda buna gore karismali ama sende o yok gibi
Akilmi yok yani sende çok var sanırım güzellik 😏
Yetiştiğin yerle alakalı bir şey bu
Anandır guzellik
Şşş ayıp oluyor ama
Tamam lafımı geri aldım güzel değilsin
Yobaz
Hıııh sen bana akılsız diyon iyi de ben sana güzel değilsin dememmi zoruna gitti güzel değilsin isteee 😏😏
Ayricada nasıl konuşacağimi senden öğrenecek değilim 😏
Daha doğrusu bir kizdan öğrenecek değilim
Ya yuru git kardeşim ya 1000 tane kizla yiyisip flortlesmissindir allah bilir. Gelmis karisirim marisirim diyor sen kendine karis once aw
Şahit misin öyle bir şey yaptigimada boş boş konusuyon yaa sen yürü git gereksiz 😏😂😂
Bi zahmet karişmasinlar kendileri yapiyor ama
Tabi ki karışmam🥊
Karışirim herhalde
Neden?
Sebep
Yani karismam gereken biriyse karisirim baski uygulamam ama kizimdan habersiz cocugu en ince detayina kadar arastiririm
Kaç yaşında olduğuna bağlı
Kac gibi?
20 den önce olsun istemem
Benim kocam karışır
evet karışırım
Linç olmasın diye cevap vermeyim 😂
Evet karisirim
O yüzden kız istemiyorum
Sen yasama ya
Bencil
Sağol çok kibarsin
Gercekler
Abartı
Üf kes be
Yapma be böyle
Eskortada gitmissindir kesin oyle bi kafa var
Hayatımda gitmedim gitmem de
Parayla bu işi yapamam kesinlikle
Karışmam
Kizsin ama seen
Yasarsak bakalm. d
tabiki
Karisirim tabi ki
Allah allah niyeymis
Sanane çocuğumu nasıl yetistiricem sana mi sorucam 😂
Bencil insallah olmaz kiz cocugun
Tmmm
Yobaz
Nasil da kuduruyor bak bak qkskdsks
Kapagindaki modern karıyıda sil orta dogu erkeginin fotosunu almasi onun icin utanc verici olurdu
Fkkdkdkkfc