Doğurmak
Büyütmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büyütmek. Her kadın doğurur her kadın büyütemez. Ben o çocuğu doğurayım ama sevgiden mahrum bırakayım, psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayayım, ihtiyacı var mı yok mu sormayayım, yemeğini yedirmeyeyim, eline para vermeyeyim, oturup adam akıllı iyi mi değil mi diye sormayayım ama doğurdum diye anneyim diyeyim. Böyle saçma bir şey yok, annelik kavramı çoğu kadına yakışmıyor ve anne olmayı bilmiyorlar belki yaşımdan ötürü ben anne olmak nedir bilmiyorumdur ama dışarıda bakıyorum parkta çocuk ağlıyor annesi umursamıyor, çocuk ağlayınca susturmak yerine yolun ortasında bağırıp vuruyor, çocuğun can güvenliğini sağlamak isterlerken bile çocuğun canını yakıyor karşıdan karşıya geçileceği zaman çocuğun yakasından tutup çekmek ne ya eşya mı bu? Çocuk bir şey istiyor ağlıyor yok almayacağım diyorlar tamam almak zorunda değilsin ama çocukta böyle susturulmaz. Eminim ki bu anneler ilerleyen zamanlarda çocuklarıyla bir başbaşa oturup anne çocuk gibi konuşmayı bile denemeyecek kadınlar olurlar, çocuğun psikolojisini bozdukça bozarlar.
Cevap
7Cevap
Annelik sevmektir.. çocuğunun yanında olmak onu desteklemek ve on korumasıdır.. ama bunu yapan anne yüzdesi %2 falandır..
Doğurmak doğa kanunu.
Büyütmek tercih ve bilinçli olma çabası. Hakkını vermek gerek. Esas olan büyütmektir.
Doğurmak teknik, büyütmek mental, gerçekten sevgi ve şefkatle yanında olmak hayat boyu gerçek annelik..🍀🗝️
türk kadınları doğurmayı annelik sanıyor sosyal medya anneleri annelik kalmadı artık yeni nesil çok boş
Anne olursan ikisini yapmak zorundasın en önemlisi Sevmek sevgini vermek
Daha çok büyütmek tabi ama doğum da biraz böyle işin kutsal tarafı
Büyütmek. Doğurup çöpe atan da var 🥺
Büyütmektir çünkü mesele doğmak ile bitmiyor
Kediler köpekler de doğuruyor
Her ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?