Çocuk & Ebeveyn Erkek bebeğiniz olsa ona ne isim koyardınız🧐😊? zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 29 ekimin ilk saatlerinde dünyaya gelen erkek bebeğe ne isim koyardınız 😊🧐 Erkek bebeğiniz olsa ona ne isim koyardınız🧐😊? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. en kızım olsun isterdim kızıma da hayal ismini koyardım 1 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Ata, Alp, Mete, Akın. Ya da bu isimlerin birlesimini hem tek isim gibi ya da iki isim gibi. Örneğin AkınAlp. 2 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir gün oğlum olursa Alparslan ya da Cihangir koyacağım ya 1 0 Yorumla
MutluOK Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkekte sanırım Yağız koyardım. Emin değilim ama kız kesinlikle Umay olurdu. 1 1 Yorumla MutluOK +1 yıl Ama ne olursa olsun Türkçe olurdu. Türküm ve çocuğuma Türkçe seslenmek istiyorum. Yorumla
TommyyyMR Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bebek koyardım heralde. Üşenirim isim aramaya şimdi 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hazarfen koyarım koymasına da şansıma gider itin kopuğun teki olur 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Milat düşünüyorum ama dalga geçerler ya 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yavuz ismini veririm, Mustafa Kemal'de olabilir.. 1 0 Yorumla
panikatakkkkkk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ata ismini tabiki 2 1 Yorumla panikatakkkkkk +1 yıl Barış ve cihanda güzel gider övünç, kıvanç, onur gibiside Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
en kızım olsun isterdim kızıma da hayal ismini koyardım
Ata, Alp, Mete, Akın. Ya da bu isimlerin birlesimini hem tek isim gibi ya da iki isim gibi. Örneğin AkınAlp.
Bir gün oğlum olursa Alparslan ya da Cihangir koyacağım ya
Erkekte sanırım Yağız koyardım. Emin değilim ama kız kesinlikle Umay olurdu.
Ama ne olursa olsun Türkçe olurdu. Türküm ve çocuğuma Türkçe seslenmek istiyorum.
Bebek koyardım heralde. Üşenirim isim aramaya şimdi
hazarfen koyarım koymasına da şansıma gider itin kopuğun teki olur
Milat düşünüyorum ama dalga geçerler ya
Ertuğrul , Alparslan , Muhammed..
Yavuz ismini veririm, Mustafa Kemal'de olabilir..
hacı Misbah bekir efendi
ben bebek dogurmaycagim
Ata ismini tabiki
Barış ve cihanda güzel gider övünç, kıvanç, onur gibiside
Mertay
Çınar
Ata 🇹🇷
Zafer
Atilla ya da ada
Bora
Teoman …