Çocuk & Ebeveyn Erkek çocuğunuz olsa ismini ne koyardınız 🤔? zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkek çocuğum dünyaya gelecek yakında ama isim konusunda karar veremedik.Şöyle güzel isim önerilerinizi alabilir miyim 🧐🙄 Erkek çocuğunuz olsa ismini ne koyardınız 🤔? Cevapla Erkek Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Erkek çocuğum olmasını istemem. kız çocuğum olmasını isterdim adını da Hayal koyardım ben.. 1 0 Yorumla
blairlovesmacaron Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Timur koyacağım oğlum olursa ama inşallah kızlarım olur hep🥲 neyse Allahım sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Ayy fotoğraftaki çocuk Mete, gözümüzün önünde büyüdü 🙈 Mizgin ismini çok severim ama söylenişi zor olabileceği için belki tercih etmem 1 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok zor bi karar bu vebale girmek istemem 😅 hayırlı olsun bu arada 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı. İlk erkek çocuk Mustafa, ikinci erkek çocuk Kemal 1 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 407 cevap paylaştı. Bora 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Deniz ☺️ 1 3 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hayır deniz ismi kız ismi olsun erkeğe vermeyin şu ismi yaaa 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki gayet uyumlu Yorumla Edaaa97 +1 yıl Kız çocuklarına daha çok yakıştırıyorum aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkek çocuğum olmasını istemem. kız çocuğum olmasını isterdim adını da Hayal koyardım ben..
Timur koyacağım oğlum olursa ama inşallah kızlarım olur hep🥲 neyse Allahım sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar
Ayy fotoğraftaki çocuk Mete, gözümüzün önünde büyüdü 🙈 Mizgin ismini çok severim ama söylenişi zor olabileceği için belki tercih etmem
Çok zor bi karar bu vebale girmek istemem 😅 hayırlı olsun bu arada
Deniz gece, deha, timuçin
Tuğberk, Kaan, Göktuğ falan
benim ismi hazır EMİR
Yanliz ikinci bebe kiz
İlk erkek çocuk Mustafa, ikinci erkek çocuk Kemal
Babişi koysunn💙
Fatih
Akil.
Cihan
Mertay olabilir
Baran koyardım