Çok tatlısın bebeğinle. Allah analı babalı büyütsün. 😄 Çocuk için evlenmek çok mantıksız. Sorumluluklarını bilmeyen birisiyle evlendiğini düşün, neler olacak sonra? Bana çok ürkütücü geliyor. İnsanları tanıdıkça zaten evlilik fikrini bile aklımdan tekme tokat kovdular hep beraber. 😄
Harika olmuş ve yakışmış. Linçleyenlere kulak asma. Eğlencesine yapmışsın belli. Yine de çok güzel olmuşsun 😊
Çocuk yapmak için evlenilmez çünkü her çocuk iyi bir ortamda yetişmeyi hak eder. Bu da birbirine aşık ebeveynlerin olduğu sevgi dolu bir aileyle mümkün olur.
oo daha neler yaptım programla bir bilsen 😅 gelinlikli, hamilelik dönemi, bunun gibi bebekli ve bana benzeyen bebek. Onların gazına gelip sordum herhalde bu soruyu 😄
Yaw çokta yakışmış kucağına. İnsan bunun gazına gelip yine evlenmek isteyebilir. Bana mantıklı gelmiyor ya sırf bunun için evlenmek. Evlilik çok başka bir kurum. Çocuk sadece bir parçası. Bütün olarak mutlu olabileceğim bir evliliği daha çok arzu ederdim.
Hayır hiç de mantıklı değil tabi ki de. çocuk için değil zaten aşk için evlenilir.. çocuk isteyen gitsin evlatlık alsın illa kendisi yapması zorunluluk değil