Ben 3 isterdim 2 erkek 1 kız.

Sıfır
Bir
İki
Üç
4 veya 4'ten fazla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 3 isterdim 2 erkek 1 kız.

Kaç çocuk sahibi olacağından çok o çocuğu nasıl iyi bir eğitim ve yaşam kalitesi sunacağın önemli
Ben çocukların fazla fazla doğup aile sevgisinden mahrum ve sefalet içinde büyümesini istemeyen biriyim
Ben aslında çocuk düşünmüyorum ama eğer evlenirsem eşimde çocuk isterse ikizlerim olmasını veya tek çocuğum olsun isterim
Çünkü ona yeteri kadar sevgimi ve zamanımı ayırabilmem gerekli
1 tane olsun cinsiyyeti önemli değil. Ona iyi bir aile ola bilelim. Her şeyini tamamlayalım. Hiç bir eksik yanı olmasın. Çok çoçuk olunca bakmakta zor oluyor. Ve doğal olarak eksik yanları artıyor.
Cevap
3Cevap
Ben bir tane kızım olsun isterdim sadece.. kız çocuklarını çok seviyorum çünkü ama fazla çocuk istemem.. futbol takımı gibi o ne..
Bir düşüneyim çok doğramam hahaha bir hadi iki olsun bikız bir olan yeter
Maddi durumum ve psikolojik yapıp uygun olursa Allahta nasip ederse iki ya da üç.
Önceden 2 veya 3 derdim ama şu an 2 yeterli. Bu dünyaya ne kadar az çocuk getirsek o kadar iyi bence.
İyi insanlar daha çok üremeli ki kötülere galip gelebilelim
Öyle de çocuğunun ne çıkacağını bilemezsin ki. Keşke kontrol edebilsek. Güzel yetiştirmek boynumuzun borcu. Ama sonrasında hangi yönü seçeceği onlara kalıyor. E malum dünyanın hali ortada. Bilmiyorum zor ya
Diğer insanları bilmem ama ben istesem de kötü bir insan olamıyorum. Hainlik, üçkağıtçılık yapamıyorum. Bu yüzden kaybediyorum. Bunlar da iyi aile terbiyesi yüzünden.
Ailenin tabiki etkisi çok büyük. Ama insanın karakteri de çok önemli.
2 isterdim oldu şükür
En fazla 2 ama 1de kalırım ben
1 yeterli. Tüm herşeyini tek çocuğa adamak daha güzel. Sevgi maddi manevi herşeyi.
Bir kız bir erkek bir kedi
Bir.
Sıfır
2 yeter
Bir kız bir erkek
İki tane
En az 7
2 idal gibi
evlenmeyi düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?