Evlenmeyi düşünmüyorum, hadi evlendim diyelim çocuk yapmam, ne ona bakacak vaktim var ne de bir çocuk sorumluluğunu alacak, zahmetine katlanacak halim.
Doğurabileceğim kadar değil de bakabileceğim kadarının olması taraftarıyım. Kalabalık bir ailede büyüdüm bu yüzden 4 ideal olurdu 2 kız 2 oğlan ama hepsine aynı anda vakit ayırıp onlara güzel bir eğitim verebileceksem. Eğitim ilk evde başlar, sonra okulda.
Ülkenin ekonomisini düşünüyorum ve ileri ki süreçlerde bugünki ekonomiyi arar olacağımızı düşünüyorum. O yüzden çocuk düşünmüyorum ben de isterdim güzel şartlarda bir evlat yetiştirebilmek
0|1
0|0
Afraa2727 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 55 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
En az 2 tane isterim ama tabi gelecekteki eşimle karar vereceğiz 😅
Ben şahsen çocuk doğurmak istemem ki istemiyorum da ama olur da ileride bir çocuğum olsun istersem çocuk esirgeme kurumundan alacağım. Çocukların sayıları önemli değil benim için.
Hiç gerek yok çocuğa vereceğin ilgiyi eşine ver çocuğuna yaptıracağın parayı eşinle tatile giderek harca kendi eğlenmene bak çocuk yaparak kendi yıpratmaktan iyidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5013Noktasına virgülüne aynı düşünceler bende de var. ki evlilik yapsam bile mantık evliliği olabilir o evlilik.
Atış serbest o kadar doğurabilecek misin?😂
Yarısınıda kocişim doğurur
Niye kısır mısın? Qıejdjdj
Hahaha evet
Guzel
11 erkek yapana kadar 35 çocuk çıkarsa qjwjdjd
Devaaam o zaman shsushe
Oyle ön yargim yok.. 3den fazla bakamam
Cunku egitim cok masrafli ve okutmak isterim
Keske zengin olsam 50 tane okutsam