evet 3 aylık hamileymisim ve daha bugün öğrendim. o kadar ağır kaldırdım topuklu giydim ama düşük yapmamışım. hamile oldugumu ögrenince sok gecirdim peki sizin basiniza ya da esinizin basina boyle bir durum geldi mi?
evet ama aklıma gelmedi inanır mısın kadın doğum uzmanına gittim bugün hani 3 aydır regl olmuyorum bi sıkıntı mı var doktor hanım dedim iste ultrasona aldı. sonra dedi ki bi sıkıntı yok ancak hamilesiniz dedi ben şok 😂🙈
korunuyorduk ama nasıl olduysa olmus iste bazen korunmak yetmezmiş demekki her zmn %1 bile olsa hamile kalma olasıligı vardır o da bana denk gelmis iste 💁♀️ neyse mutluyum bebeğimi büyük bir heyecanla bekliyorum 🙈🙈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayırlı olsun
Maşallah ❤kalbi de atıyor limon kadar olmuş bile 😀 Sağlıkla al kucağına inşallah isim düşünelim 😀
teşekkür ederiz 😊😊 karnım henüz cok buyuk degil 3 aylık hamile gibi durmuyor. isim önerisi olan varsa alabilirim evet 😊
Ayy önce sen düşün eşinle.. sonra inşallah burdan soru açarsın cinsiyeti belli olsun.. dikkat et. sen hamişsin artik
tamamm ederim 😊😊
bende şok geçirdim şu an , nasıl olabilir , dünyada ilk maşallah.
Umarım evlisindir
evliyimmm 4. ayımız 🙈🙈🙈
Hayırlı olsun güle güle gelsin bebiş
teşekkür ederimm 😘😘
3 ay regl olmasın ve korunmadin
evet ama aklıma gelmedi inanır mısın kadın doğum uzmanına gittim bugün hani 3 aydır regl olmuyorum bi sıkıntı mı var doktor hanım dedim iste ultrasona aldı. sonra dedi ki bi sıkıntı yok ancak hamilesiniz dedi ben şok 😂🙈
Düzenli ilişkin var mi
evet niye
Korunuyor musun
sence korundum mu hamileyim yani
Yani geri çekilme ile koruyanlar genelde kalıyor
Birini tanıyorum
ne gibi?
Gec öğrenen
Hayırlı olsunn
teşekkür ederim.
3 ay boyunca regldan da mi şüphelenmedin noldu bu kadar sürpriz ahaha
ne bilm benim aklima bile gelmez skdosmdnd
Saglam korunuyorduk diyorsun ahaha
korunuyorduk ama nasıl olduysa olmus iste bazen korunmak yetmezmiş demekki her zmn %1 bile olsa hamile kalma olasıligı vardır o da bana denk gelmis iste 💁♀️ neyse mutluyum bebeğimi büyük bir heyecanla bekliyorum 🙈🙈
Minnak gobekli hallerini de görme umuduyla 😊 tekrar hayırlı olsun
inşallah tekrar tesekkur ederim 🙃🙃
Tamam da bana ne
Tavşan sandim
3 ay regl oldun mu?
olmdım iste en son bugün gideyim dedim doktora onceden randevu almistim doktor soylemese haberim yok smkxkdnd
Yuhh, hiç mi şüphelenmedin?
hayır sksjsksmsn
Saf mısın acep?
ihtimal vermedim saflikla bir alakası yok korundugumuz icin kalmam heralde dedim
Korunma nedir? Hap mı?
evet doğum kontrol hapı
Al işte bir saflık daha 😀 neyse allah analı babalı büyütsün
haddin olmayan konularda yorum yapmani tavsiye etmem. tesekkürler
Komik bir de 😂😂
Yaş kac evli misin
23 4 aylık eyliyim
İlk bir ayda mı hamile Kalmış sın bravo
sağol 😂😂 öyle olmus biraz evet yani
İlk eşin ile mi yaşadın 4 ay önce
evet ilklerim eşimle yani
4 ay önce mi idi ilk