Çocuk & Ebeveyn 20 yaşındayım ama bazen annelik hissi geliyor. Bu normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok duygulaniyorum bideBunun açıklaması nedir biyolojik/psikolojik olarak? bu neden geliyor böyle 😅 20 yaşındayım ama bazen annelik hissi geliyor. Bu normal mi? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Normaldir 20 yaş bedenen ve ruhen olgunluk yaşı. Uydurulmuş ve dayatılmış sözde modern yaşam ve aile kurmaya cesareti olmayanların 20-25-30-35-40 yaşlarında vs halen anne olmaya cesaretleri olmaması Yaratılışın biyolojik gerçeklerini değiştirmez. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir kadının doğasında vardır annelik duygusu normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 21 yaşındayım aynı hatta yapılacaklar listem bile hazır. Hatta geçen gün soru paylaştım bu konuda. 0 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl o duygu bana da geliyor bazen normal 1 0 Yorumla
Amsvrmtn0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Hazırsınız ♥️🥰 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik için erken sanki Yorumla Amsvrmtn0707 +1 yıl Peki cinsellik için Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim biriyle olur Yorumla Amsvrmtn0707 +1 yıl Sevdiğin birisi var mı. Gizlisin 😥 Yorumla Soran +1 yıl Var ama unutmaya çalışıyorum Yorumla Amsvrmtn0707 +1 yıl Ben sana talibim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de öyle hamile kalmak istiyorum 1 1 Yorumla mahir1g +1 yıl Pisman olursunuz gencsiniz biraz cinselliginizi yasiyin Yorumla
mahir1g Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evlimisin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla mahir1g +1 yıl Anne olmK icjn evlenmen sart bide bence heves ediyoyosun gordhkce biraz cibselligi yasa daha cok gencsin Yorumla Soran +1 yıl Daha dur ne ara geldi konu evliliğe Yorumla mahir1g +1 yıl Hisler zamanla yerine baskasini alir Yorumla Soran +1 yıl Kimi alir Yorumla mahir1g +1 yıl Yani bugun anne olmqk istersin 1 yil sonrada ne bilim belki zengin olmak istersin degisir yanii Yorumla Soran +1 yıl Anladım sorun bu hissi sevmemem değil başkalarında da olup olmadigiydi Yorumla mahir1g +1 yıl Yani normal degil Sen fqrklisin Yorumla Soran +1 yıl Ve bunu bir erkek söylüyor ok Yorumla mahir1g +1 yıl Neden sasirdin kii Yorumla Soran +1 yıl Asabiydim kusurabakma Yorumla mahir1g +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normaldir 20 yaş bedenen ve ruhen olgunluk yaşı. Uydurulmuş ve dayatılmış sözde modern yaşam ve aile kurmaya cesareti olmayanların 20-25-30-35-40 yaşlarında vs halen anne olmaya cesaretleri olmaması Yaratılışın biyolojik gerçeklerini değiştirmez.
Bir kadının doğasında vardır annelik duygusu normal
21 yaşındayım aynı hatta yapılacaklar listem bile hazır. Hatta geçen gün soru paylaştım bu konuda.
o duygu bana da geliyor bazen normal
Anaçlıktan iştee kankk
Hazırsınız ♥️🥰
Evlilik için erken sanki
Peki cinsellik için
Sevdiğim biriyle olur
Sevdiğin birisi var mı. Gizlisin 😥
Var ama unutmaya çalışıyorum
Ben sana talibim
normal
Bende 20 yaşındayım banada oluyor
Ben de öyle hamile kalmak istiyorum
Pisman olursunuz gencsiniz biraz cinselliginizi yasiyin
Evlimisin
Hayır
Anne olmK icjn evlenmen sart bide bence heves ediyoyosun gordhkce biraz cibselligi yasa daha cok gencsin
Daha dur ne ara geldi konu evliliğe
Hisler zamanla yerine baskasini alir
Kimi alir
Yani bugun anne olmqk istersin 1 yil sonrada ne bilim belki zengin olmak istersin degisir yanii
Anladım sorun bu hissi sevmemem değil başkalarında da olup olmadigiydi
Yani normal degil Sen fqrklisin
Ve bunu bir erkek söylüyor ok
Neden sasirdin kii
Asabiydim kusurabakma
Rica ederimm