Eşimle ikimiz atanmış öğretmeniz. Bugün gebelik testim pozitif çıktı. Eşim baba olmaya hazır değilim diyor. Kürtaj olsam çok ağrılı bir süreç mi olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılBu sorunun cevabı, sizin ve eşinizin kişisel değerlerinize ve koşullarınıza bağlıdır. Kürtaj, gebeliğin yasal olarak sonlandırılmasıdır. Kürtajın birkaç farklı yöntemi vardır, ancak en yaygın yöntemler vakumlu kürtaj ve ilaçlı kürtajdır. Kürtaj, çoğu kadın için güvenli ve etkili bir işlemdir. Ancak, her cerrahi işlemde olduğu gibi, kürtajda da bazı riskler vardır. Bu riskler, enfeksiyon, kanama ve rahim perforasyonudur. Kürtaj, bazı kadınlar için duygusal olarak zor bir deneyim olabilir. Kürtaj kararı, zor ve kişisel bir karardır. Bu kararı verirken, kendi duygularınızı ve değerlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eşiniz "çocuğa hazır değilim" diyorsa, bu sizin için zor bir durum olabilir. Bu durumda, eşinizle konuşmanız ve duygularınızı paylaşmanız önemlidir. Eşinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve bu kararı birlikte vermeniz gerektiğini ona söylemeniz gerekir. Eşiniz sizinle konuşmak istemiyorsa veya sizi desteklemiyorsa, başka bir yetişkinden destek alabilirsiniz. Bir aile büyüğü, arkadaş veya terapistten destek alabilirsiniz. İşte sizin için bazı öneriler: Eşinizle konuşun ve duygularınızı paylaşın. Eşinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve bu kararı birlikte vermeniz gerektiğini ona söyleyin. Diğer bir yetişkinden destek alın. Kürtaj kararı, sizin ve eşinizin vermesi gereken bir karardır. Bu kararı verirken, kendi duygularınızı ve değerlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Kürtaj yaptırıp yaptırmamaya karar vermenize yardımcı olabilecek bazı sorular şunlardır: Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?
Çocuk sahibi olmak için hazır mısınız? Eşinizle birlikte çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Kürtaj yaptırmak sizin için doğru bir karar mı? Bu soruları yanıtlamak, sizin için en doğru kararı vermenize yardımcı olabilir. Kürtaj yaptırmaya karar verirseniz, aşağıdakileri göz önünde bulundurmanız önemlidir: Kürtaj yaptırmak için güvenli ve güvenilir bir yer seçin. Kürtaj sonrası bakım hakkında bilgi alın. Kürtaj sonrası duygusal destek alın. Kürtaj, zor bir karar olabilir. Ancak, sizin için doğru bir karar olduğunu düşünüyorsanız, bu süreci olabildiğince sağlıklı bir şekilde geçirmeniz önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence saçmalama bu RABBIM tarafindan ne kadar büyük bir günah biliyormusun
RABBIMIN verdigi sana nasip ettigi bir canı ortadan yok etmek istiyorsun
Bunu ilk önce sen kendine yakıştiruyormusun onu bir söyle sen
Kocana gelirsek kusura bakmada madem istemiyor baba olmak hazir degilmis madem ne diye seninle evlendiya o zaman annesinin evinde kalsaymis madem
O cana sakın kiymayi düşunme hesabini ahirette bile veremessin
Sen o cocugu dünyaya getireceksin ve ona hem anne hem baba olacaksin madem öyle istemiyor babaliga hazir degil kendisi sende ona güçlu oldugunu ona bile muhtac olmadigini ona göstereceksin
Evlilik çocuk oyuncagi degil kurban oldugum RABBIM nasip etmisse otursun Şükür etsin hazir degilim diyecegine
Seninle beraber olurken şikayet yok ne güzel keyfine bakiyor
Seni hamile biraktiktan sonrada ben hazir degilim diyor
Hadi yaa yok öyle bir dünya
Rabbim size altın tepside güzellikler sunmus onun kiymetini bilin
Sizin yerinizde olmak isteyen o kadar insanlar var
Yatın kalkın dua edin02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyoruz onu
Soran+1 yılBu güzellik değil
+1 yılHayır değil çok kolay ve kısa süren bir işlem. Narkozun etkisinin geçmesinin beklenmesi ile 20dk.
Vakumlu sistem ile yapılıyor herhangi bir ağrınız olmuyor sonrasında. Vajina hasar görmüyor. Narkoz etkisi geçince gündelik hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Bir hafta kadar kanama görülebiliyor.
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakacak gücün ve enerjin yoksa aldır sonra olan çocuğa oluyor bende çocuk düşünmüyorum yeniden şu an oldu da kazayla hamile kaldım diyelim hemen aldırırım cidden bebek bakımı hiç kolay değil bir anne olarak söylüyorum her an bir ayak bağı oluyor eskisi gibi rahatça hiçbir şey yapamıyorsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
33Cevap
Keşke bir can oluşmadan önce bunun önlemini alsaydınız. Kürtaj ağrılı bir süreç değil 15 dakikalık bir işlem sadece. Önce seni bayıltıyorlar sonrasında vakkumla bebeğini alıyorlar. Kanaman oluyor belli bir süre sonrasında geçiyor. Asıl ağrılı olan kürtaj değil, psikolojin. Umarım fikriniz değişir.
21 Yorumla- +1 yıl
Bana yzr misn
+1 yılAnne olmadan evlat katilimi olcan yani bunumu istiyon ilerde başka çocuğun olduğunda ona iyi bir anne olacaginimi düşünüyorsun yanılıyorsun evlat katili damgası yemek istemiyorsan o çocuğu dogurmalisin baştan baksaydın çaresine artık iş işten geçti rahmine düştü evladın kalbi de atiyor iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum aldıracağım onu
- +1 yıl
Sen bilirsin bunun pişmanlığını sonuna kadar yasicaksin rüyalarına girecek kabusla uyanacaksin ve sonraki evladının gözlerine bakınca onu göreceksin en sonunda depresyon ilaçları derken berbat bir hayatın olacak geleceğin bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin vereceğiniz tercih önemli annelik çok büyük bi şey siz anne olmayı istiyor musunuz hazır mısınız bu çok önemli ayrıca evet herkes anne olmak istemeyebilir anlayışla karşılıyorum bazı durumlarda da kürtaj olabiliyor fakat eşiniz madem hazır değil istemiyordu neden korunmadi o küçücük yavruya kıymak sizce de doğru bi şey mi korunmanin yöntemi varken bebeğe yazık değil mi iyi düşünün bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBebeğe yazık değil
Soran+1 yılEşim daha değerli
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sizde daha annelik duygusu oluşmamış o yüzden bu konuyu burada açmak da anlamsız yani kararınızı çoktan vermişsiniz peki bebek kaç haftalık
Oturup bunu iyice konuşun bu ciddi bi konu. Belki hiç hamile kalamayabilirsin de bunun riski de var. Bu sadece eşinin vereceği bi karar değil sen istiyorsan bunu anlamalı çocuk kararı bence annede biter bitmeli.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de istemiyorum. Maaşımı ona harcamak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorunacaktiniz sizde. Yazık ya doğmamış çocuğa aldirirsan günahıni kötü ve ayrıca ve vicdanın hiç rahat olmaz sana soyliyim çok pişman olursun. Şimdi aldırdın diyelim. Bı kaç yıl sonra cocuk istedin ya olmazsa ya da çocuğun oldu Allah onu elinden aldın. Neden çünkü daha öncesini kiymis olacağın için bu defa kendi aliyo yanina
00 YorumlaCana kıymak ne kadar normal dimi
Kendi canına bir şey olmuyor
Bebeğin canına bir şey olsa ne olacak
Bir daha yaparsın
Önceki bebek yaşamayı hak etmiyor dimi
...32 Yorumla- +1 yıl
😞👏
+1 yılpardon da yaparken cıkarmadan zevk alırken güzel. cocuk olunca da aaaa hazır değilim. sakın kürtaj olma kondom kullansaymış
35 Yorumla
Soran+1 yılEşim istemiyor
Soran+1 yılZorla baba ol diyemem
- +1 yıl
Cok dramatik ya gercekten... yaparken de bize sorsaydiniz :D
- +1 yıl
Tamam aldır ozaman ne diyim. ona cinsel olarak mesafe koymanı öneririm. cezasız kalmamalı bana kalsa.
- +1 yıl
@Fairyliquid 😂😂😂
Fazla büyümeden aldır. Sonra doktorlar üstelenmiyor, kürtaj ağrısını çabuk unutursun. Henüz anne duyguları hiss etmiyorsun kolay atlatırsın. Yani, bebeğini kaybetmiş, ölmüş gibi hissetmiyceksin psikolojik olarak çökmezsin..
10 Yorumla
+1 yılBacım Allahtan belasını mı arıyor eşiniz? İnsanlar çocuk sahibi olacağız diye gitmedikleri yer kalmıyor Allah size iki atanmış öğretmen maaşınızla bi çocuk nasip etmiş ona kıyarsanız çok günaha girersiniz
00 YorumlaBir arkadaşım da ben hazır değilim deyip aldırmak istedi bebek düştü kendiliğinden sonra da hamile kalamadı çok pişman oldu ama iş işten geçti. İyi düşünün sonuçta illa ki baba olacak bu adam
00 YorumlaHaddime değil elbet ama lütfen aldirmayın lakin şunu da bilin ki o size bir hediye hemde eşi benzeri asla bulunmayacak.. herşeyin dünyaya geliş sebebi var , Yüce yaradan böyle buyurmuşsa bir sebebi var.. O size en büyük iyilik, esenlik hali olacak. Şimdi kürtaja kalkışirsaniz ilerde pişmanlık ağır basar. Esinizle konuşmayı deneyin bunun yanı sıra YouTube de evlilik uzmanları tarafından uzun videolu anlatımlar var dinlemenizi öneririm.
00 YorumlaEvli olmasanız anlarım da iki memur ekonomik sorun olacağını da düşünmüyorum evlisiniz yazık olucak çocuğa ben bu durumu kusura bakmayın ama anlayamam.
00 Yorumla
+1 yılTüm yorumları okudum saçma canım ortada bişey yok milletle dalga geçer gibi konuşmuşsun muhtemelen ne çocuk var ne bi halt çok boş yapmışsın ha çocuk varsa bile aşırı boş yapmışsın yok maaş yok eşim daha değerli yok eşim istemiyor yok bende istemiyorum pasoo boşsun
00 YorumlaBence elinden geldiğince çocuğuna iyi bir yaşam sürdürmeye bak. Çünkü bu onun hakkı öncelikle. Babasının eksikliğini hissedecektir illaki bu tür dönemlerde o yüzden psikolojik destek almasını sağlamalısın. Bir cana kıymanı önermem. Onunla beraber güzel bir yaşama adım atmaya çalışman fikrindeyim.🫶🏻
00 Yorumla
+1 yılkac haftalıksın öncelikle, eger 10 haftayı gecmemisse kürtaj olabilirsin canım. hatta ilk haftalarsa daha yeniyse kürtaja gerek kalmadan ilacla düsük yapmak da mümkün.. eger esin baba olmaya hazır degilim diyosa dogurma esine de sana da yuvanıza da yazık olur.. zaten baba olmak istemiyordum der bebegin tüm bakımını üzerine yıkar
09 Yorumla- +1 yıl
Allahın verdigi cana kıyıyorsun sacmalıgına da inanmıyorum. anne rahmindeki fetüs, 10. haftaya kadar canlı bile degil bir hücre yıgını.. 10. haftadan itibaren dolasım sistemi olustugu ilk kalbi atmaya basladıgı icin yasal kürtaj sınırı ilk 10 hafta zaten. 4. haftada kürtajla aldırdıgın sey canlı degil
- +1 yıl
Eğer rahme tutunup kese oluştu ise ki bu, da bir haftalık süreç ondan sonra artık çocuk oluşmuştur
- +1 yıl
@Alipcikicam hayır cocuk olustu diyemezsin. o bölünen bi hücre yıgını. ilk kalp olusup atmaya basladıgı zaman can gelir kabul ediliyor tıpta bu yüzden ilk 10 hafta sınırı var kürtajda. Kuranda bile insanın anne rahminde olusumundan bahsedilirken önce et yıgını olarak tabir edilir sonra Allah ona can veriyor diye anlatılır
- +1 yıl
Tamam da Kur'an da o et yığını dediğin parçayı istersen alabilir misin diyor? Orada Allah-u Teâlâ nın kudretini göstermek adına sizi alaka, mudga ve nutfe denilen aşamalardan geçirdikte size can verdik diyor
- +1 yıl
@Alipcikicam hayır ama alamazsın da demiyor? canlı olarak kabul etmiyor dolayısıyla canlı olmayan biseyi almak da cinayet gibi lanse edilemez
- +1 yıl
Alamazsın demiyoru nerenden uydurdun bilmiş gözüken cahil.
kurul.diyanet.gov.tr/.../kurtaj-yaptirmak-caiz-midir
En kötü burdan oku da bilgilen.
Hiç biyoloji ya da fen dersi görmedin, sanırım hücrelerin canlı olmadığını bilmeyecek kadar cahil kalmışsın. Bari cahilliğini millete bulaştırma kendinde kalsın. En azından cinayet olan bişeyi normal bişeymiş gibi görmezler - +1 yıl
@Alipcikicam ben tıp doktoruyum, vücudumuzda günde milyarlarca hücre ölüp yenileniyor ve bir insanın canlı sayılması icin sadece hücrelerinin canlı olması da kriter degil. eger bi insanın kalbi atıyorsa canlıdır, hatta öyle durumlar vardır ki beyin öldükten sonra kalp atmaya devam etse bile öldü kabul edilir. bu mantıkla hücreler ölmedi, kalp de çalışıyor diye beyin ölümü gerceklesmis insanı canlı mı kabul edecegiz, fisini cekmek de mi cinayet oluyor? ben bilim insanıyım fetva ne demis ilgilenmem. ama müslüman olarak kuranda ne ayet var ne ayet yok bilirim, zaten o zamanlarda kürtaj denilen bir teknoloji olmadıgı icin kürtaj haramdır/helaldir ayetinin inmesi beklenemez. din her zaman bilimle uyumludur, eger bilim insanı canlı degil diyorsa din de onu böyle kabul eder, katletmekten saymaz.
- +1 yıl
Dimi tek doğru sizin ztn fetva ne demiş bu işin dini boyutu nedir hiç önemli, değil sana göre. Kur'an-ı bildiğini söylüyorsun ama bilim insanı demişte din onu kabul etmiş bak hele. Bilim nerden çıktın bayan çok bilmiş. Kur'an-ı Kerim bilime ışık tutar. Haşa Allah bilim bunu bulmuş dur şunu Kuran'a yazayım mı dedi. Saçmalığın daniskası. Kuran'da yaş kuru her şey vardır ve kıyamete kadar hükümleri geçerlidir.
- +1 yıl
@Alipcikicam tek dogru biziz demiyoruz, nihat hatipoglu bile deprem zamanı "bilim insanlarını dinlemedigimiz icin basımıza bunlar geliyorsa kader, din diye üstü örtülemez" demedi mi? kaldı ki din hicbir zaman bilimle zıt düsmemistir, hem bilimi inkar edip hem de Allahın koydugu bilimsel yasalar dinle zıt düsemez tezini savunmak da senin tezatlıgın olur. 2 haftalık bir gebeye nst taktıgın zaman kalp atımı duymazsın, ultrasonda baksan kalp atımı görmezsin cünkü o daha canlı degil. bölünen bi hücre yıgını. hücreler birlesince kalp olur, kalp atınca can gelir. zaten doktorlar 10. haftada can gelir der, 10. haftada daha fetüs et yıgını bile olmamıstır ama Kuranda önce et olur sonra Allah can verir yazar. yani bilim canlılıgı cok daha önceki evrelerde kabul ediyor, anne karnındaki bebegin canını herkesten iyi bilinip düsünen bi doktor bi cana kıymaz zaten doktorlar katil degildir ki bi cana kıysın, onların 1 günde gördüğü dersi sen bu yasına kadar görmemissindir salla kafandan
+1 yılDunyaya bir cocuk getirmek ve bunun sorumlulugunu almak bu devirde gercekten zor keske en basinda korunsaydiniz ama eger bakamayacaksaniz dogurmayin
00 Yorumla
+1 yılMaasımı cocuga harcamak ıstemıyorum demıssın bencede kurtaj ol daha dogmadan kurtarın o bebegı kendınızden
10 YorumlaÇocuk istemiyor ama buna karşıda önlem almıyor sırf hazır değil diye bir çoçuğa kıymak ne kadar doğru
00 Yorumla
+1 yılAğrılı bir süreç olacağını sanmıyorum eğer hazır hissetmiyorsanız kendinizi aldırmayı düşünebilirsin tabi
00 Yorumla
+1 yılBence doğurman en mantıklısı. hem mental hem fizyolojik olarak çok fazla yıpranırsın aldırırsan.
00 Yorumla
+1 yılÇok ağrılı mi dedin o günahı ve cinayeti işlerim diyorsan git ama bi cana kiymak türk milletine yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılyorumda ne çok boş yapan varya sanki onlar çocuk yapsa el bebek gül bebek büyütebilcek ülke bu haldeyken ekonomi bu durumdayken
00 Yorumla
+1 yılÖzelde yaptırın. Uyuşturulacaksınız. O gün taburcu olursunuz cumartesi-pazara denk getirirseniz iki günde dinlenirsiniz çok ağrılı olacağını sanmamo
00 Yorumla
+1 yılBir çocuğun istenmeyen çocuk olması kötü çocuğa hiç hazır değilsiniz bu söylediklerinize göre bence bir süre daha hatta uzun süre anne baba olmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan eşim daha değerli demişsin acaba kiminle imtihan olacağını biliyor musun?
Sana şöyle söyliyim benim 2. çocuğum planımız dışında oldu zaten hiçbir zaman kürtaj vs düşünmedik ve şimdi 2,5 yaşında ablasıyla oynuyorlar ☺
Size tavsiyem hem evinizin neşesi hem bereketi olacak o masum yavrucağın hayatını kürtajla sonlandırmayın ve herşeyi oluruna bırakın. Eğer maddi olarak düşünüyorsan Zaten 2 kişi memur en az 60k para girer o eve yani her türlü geçirirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak evet ağır bi süreç. Fakat bi kac gune hatta oldugun gun toparlanirsin.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmada kalıbına sokayım onun
Baba olmaya hazır olunmaz BABA OLUNUR10 YorumlaO istemiyor diye kurtaj mi olucaksin. O zaman niye evlenmis
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için eğlenilmez
Soran+1 yılEvlenilmez
+1 yılDürzüye bak dikkat edeymiş o zaman sinirlendim valla.
00 YorumlaHazır değilse hazırlansın bir zahmet. Evlendiyseniz hazır olmanız gerekir.
00 Yorumla
+1 yılKürtaj katliamdır bunu önceden düşüneceksiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Kürtaj cinayettir başka tabiri yok
Bu aşamaya kadar gelmene üzüldüm. Destek almalısın.
00 YorumlaHayır aldırma o bebeği madem hazır değilisiz ne diye önem alınmıyor
00 Yorumla
+1 yılKaç haftalık önce onun bilgisini alim ondan sonra bu konu hakkında size bilgi verim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk sahibi olmak dünyaya yeni bir can getirmek büyük bir sorumluluk eğer hazır değilim diyorsa konuşup ona göre karar verin çok ağrılı bir süreç değil. Bir kaç güne toplarsiniz kendinizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDusuk yaptirmak icin ilac var, adet sokturucu. Kadin dogum uzmanina git buyuk ihtimalle onu verir. Nasi ogretmensin cahil gibi...
10 Yorumla𝙼𝚒𝚕𝚕𝚎𝚝 c𝚘𝚌𝚞𝚔 𝚜𝚊𝚑𝚒𝚋𝚒 𝚘𝚕𝚖𝚊𝚢𝚊 𝚌𝚊𝚕ı𝚜ı𝚢𝚘𝚛 𝚘𝚕𝚊𝚖ı𝚢𝚘𝚛 𝚜𝚒𝚣𝚍𝚎 𝚊𝚕𝚍ı𝚛ı𝚑𝚘𝚛𝚖𝚞𝚜𝚞𝚗𝚞𝚣 𝚢𝚊𝚣ı𝚔 𝚋𝚎 𝚐𝚞𝚗𝚊𝚑 𝙰𝚕𝚕𝚊𝚑 𝚒𝚌i𝚗
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılortalama 7500 lira, vakumla 15 dk. işlem.2 gün halsizlik olur. sonra aynen devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğildir, birkaç günde toparlıyormuşsun internete göre.
00 Yorumla
+1 yılEe sexe hazir korunmadan icine bosalmaya hazir beyfendi babaligami hazir degil
30 Yorumla
+1 yılKimsenin yaşama hakkını elinden alamazsın ömrün boyunca belalardan kazalardan kirtulamazsın
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olmaz
- +1 yıl
Iyi sen bilirsin çok kötü bir adaysınız
- +1 yıl
ALLAHIM ZULM ETMEKTEN DE ZULME UĞRAMAKTAN DA SANA SIGINIRIM NEENZUBILLAH
- +1 yıl
Yaşama hakkını elinden almayın bak kaç kişi kaç yıl çocuğum olsun diye yanıp tutuşuyor senin olmuş sende yok edecem diyorsun lütfen bilinç li olun Allah 'tan korkun sonunuz hiç iyi olmaz Allah birdaha vermez ise ne yapacaksınız
Soran+1 yılSaçmalamayı kes
- +1 yıl
Beni unutma öyle bir şey yaparsan dersin biri demişti keşke onu dinleyeydim seni elimle engelleyemem ama sana söyledim
- +1 yıl
Bol şans hayatında kırdımsa kb özür dilerim. BAŞARILAR ÖGRETMENIM
- +1 yıl
Sizler bizim başımızın tacısıniz gelecek neslimizin bayraktarısınız Allah'a emanet olun
Günah bir kere. Aldırma
10 Yorumla
+1 yılYani istememesi anormal değil ama bunu baştan söylememesi veya önlem almamanız enterasan
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılAldırma çocuğun vebaline girmeyin
11 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama eşim istemiyor
+1 yılAllah'ın verdiği canı Ancak Allah alır.
20 Yorumla
+1 yılBüyük sorumluluk zor karar
21 Yorumla- +1 yıl
Bende istemiyordum şimdi daha kötü oldu
Gizli Üye(18-24)+1 yılMadem hazır değildiniz yapmayaydınız illa sevismek zorunda mısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha niye evlenmiş o zaman? tum zorlukları sen çekeceksin bi de
00 Yorumla
+1 yılHazır değilse başka baba bul
00 YorumlaSen anne olmaya hazır mısın peki
00 Yorumla
+1 yılBaba olmak istemiyorsa önlem alsaymış o zaman
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir baba olarak ben bu işlere çok üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılozn niye korunmuyon?/
00 YorumlaTestiyi kırmadan şamarı atacaktın
00 Yorumla
+1 yılMadem hazır değil ne diye yaptınız çocuğu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldırma bence o günaha girme
00 Yorumla
+1 yılBir cana kıyma bence
04 Yorumla
- +1 yıl
Yaparken yapıyorsun istemiyor diye bir cana kıymak olmaz
Soran+1 yılSus
- +1 yıl
Peki
+1 yılCana kıyma allah verir kolayını
03 Yorumla
- +1 yıl
Dogur gtsim
Soran+1 yılHayır o benim eşim
Bebeğini neden öldürüyorsun
02 Yorumla
O nasil adam ya şakami bu
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Gebelik testim pozitif çıktı ama eşim "baba olmaya hazır değilim" diyor. Kürtaj ağır bir süreç mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler