♾️ Çocuğunuzun kimse benzediği önemli mi? ve çocuğunuzun size ne kadar benzemesini istersiniz.

Eşime benzeyebilir
Bana daha çok benzesin isterdim
Çocuk/evlilik düşünmüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Çocuğunuzun kimse benzediği önemli mi? ve çocuğunuzun size ne kadar benzemesini istersiniz.

şu an bu durumun içerisinde bir ikiz annesi olarak cevaplayayım 😅🤭
Karnimda 9ay taşıyamayıp, erken doğum yapmış da olsam yine de bir parça olsun bana benzesinler isterdim ama gelin görün ki ikisi de babalarının kopyası. Birbirlerine benzemeyip babalarına nasıl bu kadar benzeyebiliyorlar o da ayrı muamma 😅😅
Ben daha çok bana benzemesini isterdim.. Daha çok da huyu bana benzemeli.. Çok şükür bana benziyorlar.. Huyları çok benzememiş olsa da sıkıntı yok.. 😅
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim.. ☺️
Yok üzmez😂huyu bana benzesin yeter
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Eşime benzemesi daha güzel olur. Eş olarak seçmişsem birini zaten hem karakter hem de fiziksel olarak beğenmişimdir. Bu, çocuğumun da güzel-karakterli olacağı anlamına gelir. Mutlu olurum.
Cevap
26Cevap
İleride evlilik gibi bir düşüncem yok ama çocuk karşı tarafa benzerse bu beni tam tersine daha mutlu eder.
Hayır üzmez. Aksine hoşuma gider. Hayatta en sevdiğim şeylerin birbirine benzemesi güzel bir durum.
Hayır üzmüyor. Büyük oğlum bana küçük oğlum eşime benziyor.
Ahah geçen bir arkadaşım fotoğrafını gösterip çocuğun buna benzesin mi dedi. Ne alaka ya? 🤣 benzemesin. Çocuğumun kime benzemesini istediğimi biliyorum ben 😂
Eşimi sevmesem, üzerdi sanırım. Ama eşimi sevdiğim için, üzmüyor. Hatta bütün iyi huylarını da almış olmasını temenni ediyorum.
Hayır aman istemez bana benzemesin zaten. Dünya kaldiramaz benden bir tane daha😂 Babasına benzesin ki arada laf da atabileyim "bak bu çocuk hık demiş senin burnundan düşmüş" diye😂
Hayir tam aksine beni çok mutlu eder
Hatta tüm özelliklerini babasindan almasini isterim
Rabbim herkesin bahtini cok guzel etsin
Ve herkese hayirli evlatlar nasip etsin
🤗
Babası esmer annesi yeşil gözlü yani o da esmer yeşil gözlü falan olsa keşke :D karakter olarak kesinlikle eş diye seçtiğime benzesin, ben onu seçtiysem kesin mükemmel bir karaktere sahiptir.
benim gözüme mükemmel geldikten sonra, ki genelde öyle olur sevdiğin insanın kusurlarını görmezsin
Eşim güzellik derecesi olarak benden daha üst seviyede olursa eşime benzemesini isterim. Denksek kime benzediği çokta önemli değil
Eşimi çocuk yapacak kadar çok seviyorsam zaten çocuğumun da ona benzemesini isterim ve bu çok hoşuma gider 💞
Eşime de benzeyebilir bana da hiç sorun değil 1 erkek 1 kız çoçuğum olsun istiyorum kız bana benzesin erkek babasına boyle hayal ediyorum
Hayır üzmez. Benim olduğu kadar onunda çocuğu. Ama benim genlerim daha güzel. Yinede daha çok bana benzesin🤭
Direkt sevdiğim erkeğin kopyası olsun isterim fiziken. Karakteri de benim ve sevdiğim erkeğin güzel bir karışımı olsun süper olur 🍀😎
Elbette üzer ben yeğenimin bana benzememesini yediremiyorum kendime😅 bide ben 9 ay taşıyacağım ona benzeyecek🙄🙄
Eğer eşimi seviyorsam ona da benzeyebilir ama ben doğuruyorum bana da benzesin bir zahmet dkjdjk 😅😂
Bana yarı yarıya benzemesini isterdim. Hiç benzemezse ''Çocuğu benden değil başkasından yaptı da bana söylemedi mi?'' diye düşünürdüm.
%50 eşime %50 bana benzesin.
Eğer sevdiğim adamla evlenirsem o zmn oğlumun ina tıpa tıp benzemesini isterdim
Eşime benzeyebilir hiç sorun olmaz. Yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun!
Üzmez benim için fark etmez huzurlu bir yuvam olduğunda
Bana daha çok benzesin isterdim
Ama eşime benzemesine de sorun etmem
Üzmez ama babacı çocuk sevmem 😅 yüzü bense de hep beni tutsun
Çocuk veya evlilik düşünmüyorum ama benzese üzülmem niye uzuleyim
Hayır üzmez aksine mutlu olurum babasına benzemiş işte
Benzeyebilir damarlarinda benim asil kanim var :D
Sağlıklı olsun, topluma, insanlığa faydalı bir birey olsun, benim için yeterli
Çocuğumun hareketliri babasına aklı bana benzesin hızlı olur
bu beni üzmese de kıskandırır yani neden bana hiç benzemedi bu çocuk diye kıskanırım 😀
Neden şu sıra herkeste bı bencillik var karşındaki küçümseme vs var hayatı paylastigin insan tabiki benzesin kaşı gözü huyu suyu bakıyorum instgramda filan hep bı eşleri küçümseme dalga geçme parası varsa sevme filan saçma çok saçma
Eşime benzesin, çocuğa baktıkça çocukta onu göreyim, bu en büyük mutluluk olabilir ya. Bir insan neden üzülebilir böyle bir şeye anlayamıyorum ki..
Üzmez. Ona benzeyen bir oğlum olmasını çok isterim.
Şu anda ayrı olmama rağmen, zamanında severek evlenmiş olduğum kadına benzemesinden mutluluk duyarım...
yok ya ne güzel iste kocama benzerse daha iyi benden daha güzel yüzü var 😂
Yok niye üzüleyim.
Üzmez, haktan gelen başımız gözümüz üstüne.
Eşim iyiyse isterim benzesin
Hayır mutlu eder
Üzmez ama bana benzemesini de isterim
Bana daha çok benzesin isterdim ben.
Niye uzsunki solnusta esim
Üzmez benziyor zaten tıpkısi 😂
Hayır neden üzsün ki daha çok mutlu olur insan
Bana benzesn ama yaaa
Hayır, üzmez. Bi tık belki.
Öyle de oldu zaten sorun yok-.-
Bana benzediğini söylüyor herkes.
Ne saçma soru benze de ne olacak
Benzeyebilir problem değil.
Bu modda değilim
Benzesin tabii 🥰
Eşime benzesin çok isterim
Sütçüye benzemediği sürece mesele yok :P
huyu bana benzesin gerisini çok takılmam.
eşime benzesin ne güzel sevinirim
Hayır benim için fark etmez
Hayır beni üzmez aksine mutlu olurum
benzesin isterim tabi ki 😅
Aksine çok mutlu eder
üzülürüm kızarım da ((:
Bu beni üzmez
Hayır üzmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?