Şu evreye acil bir şekilde geçebiliyor muyuz 🙊
Her erkek baba olmak ister mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu evreye acil bir şekilde geçebiliyor muyuz 🙊
Her erkek baba olmak ister mi?
Aslında iyi baba adayları baba olmaktan korkarlar. Çünkü kendilerinde gördükleri kusurların çocuklarına geçeceklerinden endişe ederler. Bu da onların doğacak çocuklarına olan sevgi, saygı ve sorumluluğunu gösterir. Aslında kendi evlatları için en iyisini isterler.
Baba olmak derken aslında temel annelik duygusunu; öz bakım verme isteği ve koruma iç güdüsünü, besin sağlama ve büyütme arzusunu anlıyorum. Baba olmak bana çok karşılıksız ve dışlayıcı bir terimmiş gibi geliyor. Çünkü hepimiz temel X kromozomuna sahibiz aslında tüm insanlığın dayanağı X temel geninden geliyor. Yani y olmak aslında sonradan eklenilen X genetiğinin kırpılmış bir varyantı. Bu y parçası da temel X kromozomundan geliyor ve yine X kromozomunun yanına ekleniyor. O nedenle babalık çok yapay bir kavram. Herkes annedir benim gözümde. Erkekler de temel annelik duygu ve değerlerine sahiptir. Kadınlar çok daha yoğun hissederken, erkeklerin ki biraz daha yüzeysel kalabilir bazen. İnsan çocuğunun annesi, öz bakım vereni, seveni büyüteni ve koruyanı olmak ister. Bunun adına baba da deseniz, "babalığın" doğada davranışsal bir karşılığı yok. Hepimiz X temel genetiğinden ortaya çıkan değerlere sahibiz. Erkek dediğimiz şey kadının eşeyli bir varyantıdır sadece. Biyolojik açıdan onu kadın var eder ve yaratır. Kendisine ait bir parçadır yani erkek. Dolayısı ile erkekler de çocuklarına annelik yaparlar. "Babalık" uydurma bir kavramdır.
Kendimde farkettiğim kadarıyla eğer sevdiğim insanı çekici ve güzel buluyorsam onun anne olmasını da bir o kadar çabuk ve çok istiyorum. Çünkü içimden o kadını beslemek ve çoğaltmak geliyor. Yani onun neslini ve varlığını yaymayı istemiş oluyorum. Haliyle evet insan karşısındakini seviyor ayrıca da cinsel anlamda çekici güzel buluyorsa gerçekten de hemen onunla çocuklar yapmaya çalışıyor. Galiba doğa biraz böyle işliyor.
Tabiki ister ama anne önemli bana göre en çok ve şu durumda herkes anne olamaz
Kızım göstermeyin şöyle şeyler evlenip baba olasım geliyor 😃
Cevap
54Cevap
Ben kızım olsun isterdim tabi ki de
ben cocuk yapmayi dusunmuyorum. sorumluluklarini (hele ki ulke kosullarinda) kaldiramam sanirim. hem bu yasa kadar bekledim bundan sonra gezmek eglenmek istiyorum surekli bi engelim ya da extram olmasini istemiyorum. arkadas ve kuzenleriminkiyle eglenmekten memnunum su an :) sobrasinda pisman olma ihtimali urkutmuyo degil ama napalim...
Ben baba olmak istedim ilk başlarda ama şimdi diyorum ki çocuğun sorumluluğunu alabilecek miyim? İş bulduğumda evliliği düşünürüm belki ama sağlık sektöründe iş kovalıyorum bakalım hayırlısı torpilim de yok napcam bilmiyorum. Özel sektör zaten torpilsiz yürümüyor devlet desen atanmak mesele
Şahsen o kadar cok isteiğim vardı ki, şu an evlenmeyi bile düşünmüyorum. Genelleme gibi olacak ama kadınların %80 i yüzünden hayallerim yarım kaldı.
Yorumdan yazıp Kadın düşmanı olarak görülmek istemiyorum yaşadıklarım gördüklerim o kadar kötüydü ki.. Hangisini anlatayım inan bilmiyorum.. En çok istediğim şeydi aile olup evlat sahibi olmak. Neyse seni de sıktım biraz kusura bakma lütfen.
Her erkeği bilemem de Allah biliyor ya bir rüyam var gözümün önünde, bir de o rüyadaki evladım. Ya rabbi böyle bir güzellik, böyle bir huzur olamazdı. Keşke ölene kadar komada kalsaydım da o an bozulmasaydı diyebileceğim bir andı. Uyanınca dünyam başıma yıkıldı. Nasip değilmiş.
Hayaller / Hayatlar 😂
Tabiki ister baba olmak kadar gurur verici bir sey yoktur bence
Her bir erkek evlatlarina guzel bir baba olmak ister
Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin
Merhaba
Baba olmak dölü bırakmak değildir baba olmak ve anne olabilmek çok ayrı şeyler
İlk başta çok özeniyorsun ama sonra iş o duruma gelince geri adım atıyor insan arka planda bir ton düşünce 😃
Hayır her erkek isteniyor, çoğu erkekte babalık sorumluluğunu zaten taşıyamıyor çocuğuna bakmıyor.
Iki kez oldum. Birgun tekrar evlenirsem iki cocuk daha isterim :-)
Her erkek istemez ya da korkar bu sorumluluğu almaktan
baba olacak erkekler vardır baba olmayacak erkekler vardır 2 ye ayrılır bunlar.
Olmadan önce istemiyorsun, olduktan sonrada iyi ki diyorsun. Evlat sevgisi çok abuk bir his yani..
Ben istemiyorum, isteyene mübarek olsun...
Hepsi değil yani tercih meselesi bazıları istemiyor
Baba olmak istemez de, baba olma yolunda ilerlemek ister 👍
Her ben gibi adam olan her erkek baba olmayı ister ve hakeder😉
Her erkek ya da kadın değil isteyen hak eder layık olur önce hak edip sonrada layık olmamız lazım.
İster çok şükür geçtim, her erkeğe de inşallah Allah nasip eder
Bazı Kadınlar nasıl anne olmak istiyorsa bazı erkeklerde baba olmak ister yani..
İstemem bebek bokuyla ağlaması ile gençliğimi heba edemem
İstiyorum hem de çok. Evlenmeyi beklemeyi de düşünmüyorum uygun aday bulunca çocuk yapmak istiyorum
Sadece akli melekelerini kullanamayanlar ister
Hemde iki çocuk babası olmak isterdim ama zor bu devirde
Bu çok güzel bir kare ya🥺😔❤️
İnsanı zorla evlenip çocuk yapmaya yöneltiyorsunuz😔😂😂
Ama Allah var yukarda ben ilk bakışta hangisi bebek çıkaramadım🙄😂😂
Dağda nasıl bakacaksın bebeğe teenage
Öyle deme ama ayının yawrusu da minik sayılmaz ama sonuçta o da bebek değil mi?🙄🙈😂
Tabiki baskarini bilmimde ben isterdim
Siz
Evimisiz
Him anldim
Ozele gelebilrmisin
Yok her erkek anne olmak ister
Genelde hak edenler çocuk sahibi olmaz hak etmeyenler anne baba olur
@Cerensuna ona sen mi karar veriyon
Tabi ki ister isten gelince yorgunluğunu alan aileyi kuran sevgiyi çoğaltan çocuklardır🙂
Ben çok istiyorumda henüz annesini bulamadım buluyum 4 veya 5 net yapcam
Kötü bir babası varsa, baba olmak istemez.
Şahsen ben kız babası olmak istiyorum
Ben istiyorum, istemeyen de vardır.
Bence bazıları istemez.
ister, istemeyen görmedim hiç
Her erkek istemez mesela ben
Evet ister de güvenmek çok zor
İstemezse erkekliği eksik
Ben istemiyorum
Hayır her erkek istemez
Ben isterim diğer erkekleri bilmem
İsteyeni çok az. Devede kulak kalır
Hər insan anne baba olmak ister.