Çocuklar sinirlendiğinde bizler de otomatik olarak kolayca sinirlenebiliyoruz. Böyle anlarda sakin kalabilmenin bir yolu var mı?

Çocuklar sinirlendiğinde bizler de otomatik olarak kolayca sinirlenebiliyoruz. Böyle anlarda sakin kalabilmenin bir yolu var mı?

Bence neden öfkelendiği sormak lazım ilk önce.. ve sor8unları her zaman konuşarak çözmek gerekiyor.. kesinlikle bağırmak ya da kötü davranmak çok yanlış ve hiç bir ailenin yapmaması gereken bir şey.
Mesela bisikleti ile parka gittik yolda gördüğü motosikletçilerle yarışmak istedi, onlarla yarışamayız ki dedim diye kıyameti kopardı 😂 hiç bir şey yapamazdımm 🤣
Evet abla bu konuda hiç bir şey yapılamazmış 🤣 ama mesela arkadaşları varsa onlarla yarıştırmayı dene, hatta arkadaşları sen beni yenemezsin derse belki de hırs yapar yarışır. aklıma bu geldi ☺️
Yolda yürüyorduk ablacım nereden arkadaş bulayım 😂
Benimde fikirlerim tükendi abla 😂
Annelerin diktatör olduğu zamanda çocuktum, çocukların diktatör olduğu zamanda da anne oldum 😂 kaderimdir diyorum çekiyorum 🤣
Olsun 😂 çok bilinçli ve iyi bir annesin sonuçta ☺️
Rahmetli Dogancuceloglu hocamızın dediği gibi göz teması seviyesine inip konuşmak
Onu dinlemek Önemli olduğunu hissettirmek ona
As olan bu
Bu şekilde bir yaklaşım tarzıyla kazanilmiyacak hiç bir çocuğun olmadığını düşünüyorum ben
Onlar benim ayağımın çiçekten prangalaridir
Teşekkürler sagolun
Cevap
3Cevap
Sevecen ve yatıştırıcı tatlı dille yaklaşımalidir
Sevdiği şeylerden bahsedin ya da ne bilim sinirlenince bağırıyorsa yüksek sesten hoşlanmam bu beni üzüyor falan diyin belki düzelir
Kafa göz 😂😂😂😂
Dalmak geliyor bazen içimden 🤣
O derece mi 😂😂😂
Neyseki ilaç kullanıyorum da fazlasıyla sakinim 😂
Sen mi
Bilmem ki bence sen yaklaşma kısaca :)
Sessiz kalmak en iyisi şayet yalnızsanız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?