Bebeğim iki hafta sonra 1 yaşına girecek. Çok mu küçük duruyor sizce? Doktor boyu iyi ama kilosu yetersiz diyor. Yüzü falan da küçük, minyon. Sizce? Lütfen maşallah deyin 🧿😧
Bebeğim iki hafta sonra 1 yaşına girecek. Çok mu küçük duruyor sizce?
Bu güzel tatlı ve şirin kızımızın ömrünü Allahım uzun eylesin. Tabiki çocuk doktorunun tavsiyeleri çok önemli onun dediklerini eminim ki dinliyorsundur. Minyon bir kız olacağı belli bu yüzden kendini asla kötü hissetme. Kilosu da çok az gibi görünmüyor
Kırk bir kere maşallah ❤️❤️❤️ ya lütfen soruyu çabuk kaldır. Nazar değdirmesinler ayrıca herkes çocuklara saf bir gözle bakmıyor maalesef😓 gayet şirin ve yaşına göre de normal bence. Boyu uzun olan bebekler bir tık daha zayıf olabiliyor.
Maşaallah, çok tarlı annesi, kilo bu... Alınır da verilir de, zamanla yerli yerine oturur kilosu ama lütfen sil fotoğrafı, buralara evet sen soru için zaman geçirmek için giriyorsun ama... O kadar sâpık pedofili vâr Ki...
Ay ay ay bu ne tatlılık, yerim 🥰🥰🥰 Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bence sağlığı yerindeyse kilosuna çok takılmayın. Sağlıklı ve yeteri kadar besliyorsanız sorun yok 🌸🥰
Oy maşallah ne tatlı, şirin bir bebek😍 Allah bağışlasın. Çocuklarımızda doktor görüşlerini dikkate almanız elbette ki önemli ama çocuğunuzu yeteri kadar besliyorsanız (ki hiçbir anne çocuğunu aç bırakmaz bundan şüphe dahi duymuyorum) rakam olarak kilosuna ve boyuna fazla takılmamanızı öneririm. Çünkü sonuçlar ortalama olarak ele alınır ve belli bir kilo/boy sınırı belirlenir. Her çocuğun sindirim sistemi metabolizması farklı çalışıyor. Doktor öyle söyledi diye lütfen çocuğunuza kilo aldırmaya çalışmayın yeteri kadarıyla besleyin fazlasıyla değil. 🙂
Benim de kilom, boyum hep en dipte gitmiş ilk birkaç yıl ya, genel sağlığı yerindeyse çok şey değil bence. Kızçem hiç de zayıf görünmüyo ayrıca. Fıskiye saçlarını yediğimin <3
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de öyleydim hep ama ne bileyim akranları masallah topaç gibi. Benim kız el kadar sjsj
Ay bizim analar çocukları yedirdikçe yediriyo ya, ondan tombalaktır onlar. Kızçemin eti butu yerinde maşallah. Ay nazarım aklımda, baktıkça bakasım geliyo minnağa <3
keşke paylaşmasaydın bu küçüklere gerçekten çok nazar değiyor soruna gelecek olursak bence gayet sağlıklı gözüküyor, Ömrü güzelliklerle dolu olsun maşallah
Maşallah iyi görünüyor herşeyi.. buraya KS uada herhangi bir mecraya bu arada çocuklarınizin resimlerini. koymayin lütfen.. nelere kullanıyorlar ruhunuz duymuyor
Ya yerim onu maşallah balıma, gayet sağlıklı duruyor. Ayrıca benim içinde hep bunlar soylenirmis şu an devasa bir şeyim.. 😀 kızın çok güzel bir kız annesiiiii.
Her çocuk boğum boğum et olacak diye bi şey yok, sağlıklıysa önemli olan bu. Çok da tatlı maşallah 🧿
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allahım bu surat ne😍 kardeşimde bebekken zayıftı boyu falanda kısaydı. 8-9 yaşından sonra topaç gibi oldu. Çok takılma bence derim. Sağlıklıysa sorun yok
Maşallah da böyle yerlere niye atıyorsunuz ki çocuğunuzu?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır, çok tatlı🫶🏼🫶🏼🫶🏼Allah nazarlardan saklasın. Benim de yiğenim var 1 yaşına 2 gün önce girdi yürümüyor daha ve daha küçük duruyor 6 aylık falan duruyor
yaa maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bence gayet iyi boyuda kilosuda minyon bir bebiş zaten çok tatlı yerim onu maşallah
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay çok tatlı ama çocuğunuzu niye böyle sitelere atıyorsunuz ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır bence normal bebekten bebeğe değişir o biraz kilo alsın yeter maşallah🧿
Abla maşallah maşallah da çocuğu niye yetersiz goruyon genlerle alakali ya hani. Bu elmayı aldım ama çok kırmızı değil der gibi koymuşsun çocuğu bı şey yok gerilme. Maşallah